LovStat og lov

Artikel 67 i Labor Code: den ansættelseskontrakt formular

Enhver borger, som bosætter sig i organisationen, skal slutte med arbejdsgiveren, ansættelseskontrakten (hvis arbejdet indebærer formel beskæftigelse). Art. 67 Labor Code regulerer de grundlæggende bestemmelser om registrering af dette dokument og dets vigtigste interessenter.

definition

I henhold til kontrakten arbejdskraft forstå aftalen mellem lederen af organisationen og ansøgeren, hvor den første part skal give en anden arbejde på de angivne opgaver, giver passende arbejdsbetingelser, rettidige betaler løn, mens den anden part er forpligtet til personligt at udføre de job ansvar og i overensstemmelse med de interne regler i virksomheden.

Under h. 1 spsk. 67 TC RF, form for kontrakt er en skriftlig redegørelse for den aftale, der fastlægger grundlæggende oplysninger om sine sider, dokumenter, grundlæggende betingelser og forudsætninger for parter i aftalen.

sider

Da kontrakten arbejdskraft - det er en bilateral aftale er parterne arbejdsgiveren og medarbejderen, henholdsvis.

Arbejdere er fysiske personer, som kommer fra lederen af organisationen i samarbejde. På lovgivning til at indgå i et ansættelsesforhold kan være 16 år.

Arbejdsgiveren er en fysisk person eller juridisk enhed (virksomhed), træder i et ansættelsesforhold med medarbejderen. Som arbejdsgiver kan ikke fungere som filialer eller repræsentationskontorer nogle stor organisation, da de ikke er juridiske enheder status, og udelukkende handle på vegne af den organisation, der skabte dem. Selv på trods af at i henhold til de dokumenter, der er etableret enheder har ret til at ansætte medarbejdere og indgå med dem ansættelseskontrakter, vil medarbejderne reagere på det er den vigtigste organisation.

form

I betragtning af artiklen. 67 Labor Code, skal ansættelseskontrakten vedlægges og skrevet i flere eksemplarer, hver underskrevet af parterne. En kopi af aftalen forbliver hos arbejdsgiveren, og den anden - medarbejderen. I dette tilfælde organisationen på medarbejderen skal underskrive, hvilket indikerer, at en instans af dem personligt modtaget.

Hvis kontrakten ikke er udstedt korrekt, og medarbejderen har antaget sit hverv på ordre fra hovedet eller med hans samtykke, i henhold til del 2 i artikel 67 i Labor Code, er den indgåede aftale og skal ske skriftligt inden for tre dage.

Hvis en ansættelseskontrakt med visse kategorier af borgere, under hensyntagen til de normer af lovgivningen (artikel 67 i Labor Code) og regulativer, skal gives behovet for at harmonisere retten til at indgå kontrakter eller deres bestemmelser med de relevante myndigheder, som ikke er arbejdsgivere i henhold til disse aftaler.

indhold

Alle betingelser er relevante for indholdet af den kontrakt, som den har fastsat:

 • umiddelbare (betingelser, der er fastsat i aftalen);
 • derivater (betingelserne er fastsat ved lov eller ved aftale, fordelt på siden).

Kontrakten skal angives:

 • grundlæggende oplysninger om parterne i aftalen;
 • dato, sted for underskrift;
 • arbejdsplads;
 • job opgaver;
 • i begyndelsen af beskæftigelse (årsager, som anvendes til indgåelse af tidsbegrænset kontrakt);
 • løn (den løn, eventuelle yderligere betalinger, bonusser, tillæg);
 • arbejds- og hviletid, arten af beskæftigelse;
 • garantier og kompensationer;
 • tilstand af social forsikring;
 • andre betingelser fastsat af lovgivningen.

I tilfælde af, at ved afslutningen af aftalen ikke indeholder nogen bestemmelser i det, er det ikke en grund til at overveje det ugyldigt og især at opsige ansættelsesforholdet. I dette tilfælde kan de manglende data indtastes direkte i teksten i dokumentet, og yderligere oplysninger bør defineres dopsoglasheniya eller tillæg til hoveddokumentet. Supplerende aftale skal indeholde de betingelser, der ikke gør situationen værre end den ansatte. Disse omfatter:

 • tilstand prøvetid;
 • manglende indberetning af forretningshemmeligheder og materiale ansvar;
 • vagthavende efter træning for at arbejde i en bestemt organisation, der tidsperiode;
 • andre typer af medarbejder forsikring;
 • mulighed for at forbedre de levende og materielle betingelser for familiemedlemmer til medarbejderen;
 • afklaring af de rettigheder og forpligtelser medarbejderen og arbejdsgiveren.

I henhold til loven, er det forbudt at kræve fra medarbejderen udførelsen af disse opgaver der ikke er registreret ansættelsesaftale.

Eventuelle ændringer foretaget i dokumentet, der skal aftales mellem parterne. Disse betingelser, der kan forværre situationen for medarbejderen anses ugyldig.

konklusion

Årsagen til fremkomsten af arbejdsmæssige relationer er en underskrevet ansættelseskontrakt. Hvis dokumentet ikke er udstedt, og medarbejderen blev ansat med tilladelse af hovedet eller den bemyndigede person, er det ikke betragtes som en overtrædelse af art. 67 TC RF, et samarbejde der opstår fra det øjeblik, den faktiske start af aktiviteterne i medarbejderen, og dokumentet skal udstedes inden for tre dage.

I det tilfælde, hvor en medarbejder får lov til at stå over for det arbejde, der ikke er autoriseret af disse handlinger, og arbejdsgiveren nægter at indgå en kontrakt, den tid, der faktisk arbejdede en medarbejder skal betales. På samme person, der gør det muligt for en borger at arbejde, skal det straffes, også finansielt.

I tilfælde af afslag på at acceptere et jobtilbud fra hovedet skal følge en skriftlig meddelelse med de specifikke årsager til afslag. Al lovgivning om indgåelse af aftalen gælder kun for dem, der har gjort det i kontrakten og ikke en ansættelseskontrakt.

typer

Aftalen kan indgås:

 • i en specificeret periode (sigt);
 • på ubestemt tid.

Det er forbudt ved lov at indgå tidsbegrænsede ansættelsesforhold for at omgå forudsat garantier og kompensationer til medarbejdere.

Kommentarer

Art. 67 TC RF med kommentarer rettelser "ramme" begrænsninger, der vedrører overholdelse af juridiske form. Disse grænser skal respekteres af både arbejdsgivere og arbejdstagere.

De grundlæggende krav, der skal opfyldes:

 1. Indgåelse af kontrakten kun skriftligt, og ikke mindre end to kopier (art. 1, art. 67 af LC RF).
 2. Kopier skal underskrives af begge parter.
 3. Foreløbig godkendelse af vilkårene i kontrakterne med personer eller enheder, der ikke er arbejdsgiverne i selskabet (art. 3 i Art. 67 i LC RF).
 4. Ved optagelse på de vigtigste ansvarsområder medarbejderen af en autoriseret person uden at underskrive kontrakten ansatte indregnes i gang, og dokumentet skal udstedes inden for tre dage.

Når kontrakten underskrives, mange virksomheder bruger deres typiske form, hvilket omfatter de vigtigste bestemmelser fastsat af retsakter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.