Hjem og familieKæledyr

Opkastning i Katte - Årsager

Opkastning hos katte - en ret almindelig fænomen, der kan være på grund af forskellige årsager. Jeg må sige, at opkastning kaldes og processen med opstød, opkastning og sand. Disse tilstande kan skelnes fra hinanden let.

Regurgitation sker smertefrit og uden besvær. I de fleste tilfælde periodiske opstød er normalt og repræsenterer en beskyttende reaktion af organismen katte, der tager sigte på at fjerne fra maven eller maldigested dårlig ernæring og fremmedlegemer.

Alle ved, at katte sommetider spiser græs for at fremkalde opkastning eller opstød rengøring. Således har de lindre maven og spiserøret fra hårboller, får der med slikke, og andre ufordøjelige genstande ved et uheld sluges. Oftest sker i opkastning hår langhårede katte, så det anbefales, at bunden for at fjerne det udfældede uld.

opstød ofte sker umiddelbart efter et måltid, når katten har spist for meget, eller spiser meget hurtigt, dårlig tygge mad. Srygnuv, kan katten straks begynde at spise denne mad til gylpe. For at undgå dette fænomen, er det nødvendigt at fodre katten oftere i små portioner.

Men ikke nogen opstød er uskadeligt. Hvis opstød opstår hele tiden, bør du tage dyret til en dyrlæge så hurtigt som muligt. Måske kat sygdom i spiserøret eller obstruktion.

Ægte opkastning hos katte er ofte et symptom på en alvorlig akut sygdom, der kræver behandling af en dyrlæge. Processen med sand opkastninger anderledes end opstød. Før starten af emesis kat opfører sig uroligt, græder kan udstede, bemærkes det øget savlen. Bugvæggen, mellemgulv og bryst begynder at falde til maveindholdet kommet frem. I modsætning opstød, kaste op, når sande opkastning af mave placeret umiddelbart, men efter et par stykker.

Opkastning hos katte forekommer i mange alvorlige sygdomme. Det kan være læsioner i mave-tarmkanalen samt forskellige infektionssygdomme. Opkastning karakteristisk for leversygdomme, galdeblære, nyrer og bugspytkirtel. Det sker, når katten pest, infektiøs anæmi, vegetativ dystoni, madforgiftning. I disse tilfælde kan katten opkastning være ledsaget af feber, appetitløshed, utilpashed, diarré, slim bleghed, savlen.

Ofte er årsagen til opkastning er besejret orme. For at forhindre sådanne fænomener, katte brug for regelmæssigt at give helminthicide narkotika.

Opkastning hos katte kan opstå, når tarmobstruktion forårsaget af indtagelse af fremmedlegemer. Oftest det påvirker killinger.

En anden grund til, at opkast hos katte - de dårlige resultater af den vestibulære apparat. Disse katte normalt kaste op, når køresyge. Derfor, når de rejser med bil, fly eller skib bør gives særlige lægemidler til dyr. Katte er tilbøjelige til køresyge anbefales ikke at fodre før turen.

Opkastning springvand observeret i underudviklede mave pylorus og kan kræve en lille operation. Dette fænomen forekommer normalt i katte af den siamesiske racen.

Nogle katte opkastning kan forekomme under graviditet killinger.

Under langvarig opkastning hos katte opstår dehydrering. Graden af dehydrering bestemmes ved at trække folderne i huden på manken - hvis klappen ikke er længe slået ned, det høje niveau af dehydrering.

Hvis katten begyndte opkastning, bør du stoppe fodring og overvåge hendes tilstand nøje. Hvis dette fænomen forekommer mere end en gang om dagen, er der andre usunde symptomer, opkast indeholder blod, der består af galde, malet i grøn eller mørk brun farve, bør du straks søge dyrlægebehandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.