Nyheder og SamfundMiljø

Hvor er den farligste bro i verden?

Broer, som vi vil fortælle dig i denne artikel, ser ud som om de udgør en dødelig fare for personen. De svajer i vinden, knirkende, forbinde toppen af klipperne overhængende floderne, der vrimler med krokodiller eller krydser i junglen.

Hvor er den farligste bro i verden? Hvis du kan lide ekstrem sport, så vil du helt sikkert være interesseret i svaret på dette spørgsmål. For dig, selvfølgelig, vil ikke være overflødig denne information, og hvis du ikke er for elsker at opleve en bølge af adrenalin. Hvis du er bange for højde, så skal du ikke selv sat foden på sådanne konstruktioner. Selv deres foto kan forårsage svimmelhed. Så tilbyder vi dig at stifte bekendtskab med de 10 farligste broer i verden.

1. Titlis Cliff Walk (shvetsarskie Alperne)

Denne hængebro er anerkendt som den højeste i Europa. Konstruktion af det oprindelige design blev afsluttet i 2012. Dens højde er omkring tre tusind meter, længde - omkring hundrede meter, og bredde - lidt mindre end halvfems-to meter. Broen blev bygget til ære for hundredåret for Ice Flyer Chairlift - svævebane, som er næste dør. Den blev åbnet i 1913.

Det er for det til byggepladsen leveret næsten alle byggematerialer og store dele af broen blev leveret med helikopter. Én vognbane bro fører til svævebanen, og den anden - en passage hugget i Titlis gletscher. Ifølge designerne, broen er en meget pålidelig og robust - den er i stand til at modstå vægten af mere end fem hundrede tons og vindstød op til 190 km / t. På trods af dette, videregive det ikke turde alle. De lokale mener, at dette er den farligste bro i verden. Det er åbent døgnet hele året rundt, og besøge det kan være hvem som helst gratis.

2. Hussaini (Pakistan)

Og dette, efter vores mening, en af verdens mest farlige broer. Billeder, som ligger nedenfor vil give dig en idé om, hvor farligt bevægelse på det. Men elskere af ekstrem turisme vil bestemt ikke glip af muligheden for at slentre gennem denne usædvanligt design.

Denne bro i Pakistan og er nu i kraft. Det giver dig mulighed til at trodse at krydse floden Guntsy. Men hvis du beslutter dig på en sådan tur, så være forberedt på det faktum, der snor kraftige vindstød will rock broen, og enorme, vil hvert år øger de huller mellem brædderne ikke få lov til at bevæge sig hurtigt nok.

I løbet af de lange historie i denne bygning her dræbte en masse mennesker - både lokale og turister. Dette er den anden bro, som ligger på sitet. Den første blev ødelagt af kraftige vindstød. Men nogle elementer forblev fra tidligere design. De kan ses i dag nær den nye konstruktion, som er næppe en mere pålidelig, fordi det også er lavet af planker og reb.

Broen er så gammel, at selv lokale ikke ved, da det blev bygget. Vejret tog deres vejafgift og tid - af brædderne er mislykkedes, øget huller mellem de resterende elementer, så det kan meget vel gøre krav på titlen "farligste bro i verden."

3. Gumgang (Nordkorea)

Suspension bridge er beliggende i National Nature Park i Nordkorea Daedunsan. Hans tiltrækning - separate toppe klipper svæve højt i himlen. Derfra rejse på at svaje i vinden en smal bro og næsten lodret lejder, indsamlet på boltene er betagende. Måske er det ikke den farligste bro i verden, men ikke alle turister vover at sætte fod på det.

Men hvis du tør og overvinde farlige område, så få til toppen, få stor glæde af den maleriske udsigt over den maleriske, grønne om sommeren og blodrød i efteråret skov.

4. "Monkey" broer i Vietnam

Sådanne broer er ofte kan ses i den sydlige del af Vietnam, i deltaet af Mekong floden. Nogle turister er overbeviste om, at disse broer blev bygget specielt til aberne. Men det er misvisende, men meget almindelig. I virkeligheden er disse broer hjælpe lokale beboere. Til konstruktionen af en sådan konstruktion, lokale beboere anvendes bambus, dets meget tykke stængler.

Fordi de er ganske glat, gå over broen er ikke let. Rækværk, som regel er mere til dekoration, fordi de ikke er meget nyttigt for rejsende, der beslutter at gå til den anden side. Passerer gennem en af de farligste broer i verden, rejsende nødt til at bøje lidt, og på afstand de ligner tallene en lille abe.

Sådanne broer er lange og korte, høj og lav, men forbliver uændret deres form. Desuden er det helt skrøbelige strukturer: de kan bryde på ethvert tidspunkt, så trafikken på dem er yderst farligt.

5. Carrick en Rød (UK)

Måske ser på billederne, som ligger nedenfor, vil nogen sige: "Dette er den farligste bro i verden." Konstruktionen længde på kun tyve meter fra tredive meter knejsende over klipper i County Ballintoy (Nordirland). Det sluttede sig til meget lille ø med fastlandet med Carrick. Øen er meget populær blandt turister, og de er enige om en kompleks måde.

Bro betegnelse er oversat som "sten på vejen." Ifølge legenden, tre hundrede og halvtreds år siden, på denne lille ø boede en fisker, der søgte ensomhed. Ikke at blive forstyrret, byggede han en bro, som han kunne gå, og naboerne turde ikke.

Den nuværende bro blev bygget i 2008 efter en komplet renovering. Det er inkluderet på listen over de farligste broer i verden på grund af det faktum, at i en stærk vind gynger med stor amplitude og knagede alarmerende. Ofte turister nå øen, kan ikke løses på vej tilbage. Arrangørerne af turen har at returnere dem til båden. Det er rimeligt at sige, at i historien om broen ikke var et eneste tilfælde, hvor en person med hans fald.

6. Immortal Bridge (Kina)

I Shandong-provinsen (Kina) ligger de gule bjerge. De gemmer sig blandt de klipper unikke bro, som består af sten - tre store og flere mindre. Bridge er unik ved, at dette design, skabt af naturen selv. Beboere i nærliggende kvarterer ved ikke, hvornår dette mirakel af naturen dukkede op i disse steder, men de fleste af dem mener, at den naturlige bro er placeret her siden begyndelsen af universet, så de kaldte sine "Immortals".

Men gang på det er ganske farligt. Sagen er, at i disse bjerge er næsten altid meget høj luftfugtighed, skyldes som stenene er næsten altid glat og gelænder på broen der. Imidlertid er risikoen for bevægelse kompenseret af den spektakulære udsigt over dalen, der åbner her.

7. Bro Poludennoye top (Frankrig)

Dette er ganske lille for længden af broen forbinder de to sten. Det er placeret i en højde af fire tusinde meter over havets overflade, og det synes derfor uendelig lang, især for dem, der er bange for højder. Broen er en storslået udkig på Mont Blanc med sine helt synlige bjergtoppe i Schweiz, Italien og, naturligvis, Frankrig.

De farligste jernbanebroer i verden

Der er jernbaner, der forbinder øen med fastlandet byer, adskilt af bjergpas. Ofte de udgør en alvorlig fare for rejsende. På trods af dette, disse veje passerer hundreder og tusinder af mennesker dagligt. Nogle ture er forbundet med et akut behov, og nogle passagerer er i fare bevidst, der ønsker at få et skud adrenalin.

8. Minami Aso (Japan)

Mange rejsende mener, at i Japan, på vejen, "Minami Aso" er den farligste jernbanebro i verden. Viadukten har en temmelig skrøbelig struktur, som synes at være upålidelige, især i starten. Bridge fenceless og forholdsvis snæver. Det ser ud til, at en skødesløs bevægelse af føreren - og en del glider ned i afgrunden.

Men det er ikke alle de farer, der ligger på lur for passagerer på strækningen "Minami Aso". Vejen passerer tæt på de aktive vulkaner på Mount Aso. Ingen ved, hvornår den næste udbrud vil forekomme. Hvis du ikke er bange for fare, så vil du helt sikkert nyde sceneri set fra vinduet: bakker dækket med tætte skove, afbrudt af hurtige strømmende floder og kløfter.

9.Chennai - Rameswaram (Indien)

I nærheden af den sydøstlige kyst af Indien, er øen Rameswaram. Hans kærlighed til at besøge, turister, og lokale overveje dette hellige land. Ved øen kan nås på flere måder: med færge eller båd. Men hvis du ønsker at opleve spændingen, så gå på en tur med tog til Chennai - Rameswaram.

Den passerer over broen, som er lagt på tværs af havet. Sådan en togrejse over havet til at huske i lang tid turister, og vi må indrømme, at det er meget få mennesker beroliger nerverne.

10. Den farligste bro i verden: viadukten Goteik viadukt

Opførelsen af broen begyndte i slutningen af april 1899 blev afsluttet et år senere. Dette storslåede struktur vil forbinde byen Pyin Oo Lwin og Lashio. Dens længde er seks hundrede niogfirs meters højde over vandoverfladen - et hundrede og to meter, og den består af femten spændvidder. Bredde Goteik viadukt er et jernbanespor.

Er det farligste jernbanebro i verden i Burma (nuværende navn af landet - Burma). Denne jernbane viadukt, beliggende i Shan-staten. Indtil i dag Goteik viadukt fortsat den højeste bro i Myanmar. Det forbinder Pyin Oo-oo-Lwin og Lashio - den største by i det nordlige Shan-staten.

Broen blev bygget for at udvide anvendelsesområdet for britisk indflydelse i regionen. Strukturen er lavet i Pennsylvania i et stålværk. Den farligste jernbanebro i verden, billeder af, som du kan se nedenfor, og i dag er gældende, på trods af sin ærværdige alder. Ifølge Goteik viadukt undergår i øjeblikket to tog dagligt: Lashio - Mandalay og Mandalay - Lashio.

Broen er en ganske populær turistattraktion. For udlændinge, udgifter til rejse på det er omkring fire dollars. Toget bevæger sig meget langsomt, for ikke at trykke for belastning på konstruktionen, som allerede er mere end et århundrede. Jeg må sige, at eksperter mener, at den nuværende bro ikke er i den bedste tilstand og behov for alvorlige reparation. Lav hastighed giver rejsende til at gøre en mindeværdig foto. Men det bør anerkendes, at gåtur til toget over afgrunden - en godbid for desperate vovehalse. Passage gennem viadukten ikke tage mere end tyve minutter.

Vi har kaldt de farligste broer, når de i virkeligheden sådanne strukturer i verden meget mere. Hvis du elsker at rejse, og på din vej er der broer, som du ikke kender, så spørg dine guider eller lokale indbyggere i deres pålidelighed, for at undgå en ulykke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.