Hjem og familieKæledyr

Den mest almindelige sygdom af katte

Ligesom mennesker, kan kæledyr lider af mange sygdomme, fældefangst dem på livets vej. Desuden er mange af dem ligner humane sygdomme. Ingen er immune over for sygdommen, så den rettidige besøg til en dyrlæge for forebyggende og terapeutiske formål vil forlænge levetiden af dit kæledyr.

Der er et utal af sygdomme, så dække dem alle i én artikel er ikke mulig. Lad os tale om den mest almindelige sygdom hos katte. Dette vil hjælpe dig til bedre at navigere ændringerne i sundhed og adfærd dit kæledyr.

Alle organer af katte både eksterne og interne, kan blive udsat for sygdomme. Samt hos mennesker katte sygdommen kan være akut eller kronisk. Først og fremmest, denne sygdom hud og eksterne parasitter. Repræsentanterne for katten er også almindelige sygdomme forbundet med respiratorisk (herunder viral).

En meget farlige sygdomme i katte relateret til fordøjelsessystemet. Opmærksom på opførslen af dyret, er det muligt for hurtigt at opdage de første tegn på nederlag i mave -tarmkanalen. Disse omfatter: svigt af måltidet, diarré, opkastning, etc. Kontakt straks din dyrlæge, hvis du opdager din kat en af disse tegn.

I tarmen af dyret kan fik orme, og de til gengæld, kan påvirke og dit fordøjelsessystem. Kig efter fækale indskud. I tilfælde af ændring af farve eller fremmedlegeme, indsende dem til undersøgelse i veterinær laboratorium. En kompetent professionel vil bestemme tilstedeværelsen af visse parasitter og hjælpe dig med at vælge de rigtige medicin.

Det er svært at diagnosticere læsioner af uorgenitalsystemet, og deres fare ligger i, at de får kroppen til at selv-forgiftning. Ældre katte ofte danner sten i blæren, hvilket gør det vanskeligt at lade vandet. Desuden er det er meget smertefuldt og fører til de lidelser af dyret.

Ofte er der øjenskader, som er et tegn på betændelse. Det er ikke nødvendigt til selvstændigt engagere sig i dyr øjenbehandling, kan det føre til blindhed. Til øreinfektioner omfatter øre klør, mavesår, mellemørebetændelse. Ører kan hævelse i tilfælde af en byld, eller ved indtagelse af fremmedlegemer.

Ikke sparet kæledyr og tumorer. Katte kendes to typer: benigne og maligne tumorer. Deres årsager, ligesom katte og mennesker er endnu ikke kendt. Godartede svulster normalt udvikles gradvist, stationeret på ét sted og let at fjerne. Ondartede tumorer hos katte er i rivende udvikling og er kendetegnet ved udviklingen af metastaser. I dette tilfælde, at dyret er praktisk taget umuligt at redde, selv om det er nu engang kemoterapi adfærd dyr.

Den opfylder en anden onkologisk sygdom - en brystkræft hos katte. Som det er tilfældet med andre tumorer, er forekomsten årsag ikke er kendt. Pet steriliseres inden første heat, oftere end ikke tilbøjelige til at denne sygdom. I modsætning til andre indenlandske dyr, kræft, brystkræft udvikler langt mindre udbredt hos katte. Men hvis en kat diagnosticeret med et bryst tumor, i de fleste tilfælde er det en kræft.

Savlen, lugt, kan synkebesvær skyldes sygdomme i mundhulen. Med Nasal ejer sjældent støder på. Kat - at være overgearet og sårbar. Hold øje med sundheden i nervesystemet af dit kæledyr. De mest almindelige sygdomme i nervesystemet og de sygdomme, der er forbundet med det - det er meningitis, hysteri, kramper og nervøs krise.

Husk, katte sygdommen er lettere at forebygge end at helbrede. Pas godt på vores mindre brødre. Pas godt på deres helbred, og de vil give dig deres kærlighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.