Kunst og underholdningLitteratur

Turgenjev historie "Mumu": karakteristika Gerasimos

Skrevet af Ivan Turgenev i 1852, historien "Mumu" udkom på tryk kun i 1854-meter. Næsten to år af dens indhold blev drøftet kun i privat korrespondance. Den væsentligste årsag til forbuddet mod enhver henvisning til produktet er blevet hovedpersonen. Dette er den sædvanlige fæstning, som afbildet et nærbillede af Turgenjev. Gerasim ifølge I. Aksakov, var "personificeringen af det russiske folk." Betragt billedet i detaljer.

Den virkelige historie er baseret på

Varvara Petrovna s despotiske godsejer og forfatter mor var stum pedel Andrew. Hun vil tage det i en af landsbyerne og tog til sig selv. Livegen anderledes heroisk figur, enorm magt, udøvende og rolig disposition. Det vidste næsten alle Moskva. Når Andrew hentet hunden, der ikke kunne lide hans elskerinde. Værtinden fortalte mig at ødelægge den. Bestil henrettet tavs selv, som, efter alt det der skete var i tjeneste. Turgenjev i hans historie slå finalerne historie, der forlader den litterære helten vist sig mere kompliceret end dets prototype. Det vil funktionen Gerasimos.

Den livshistorie en livegen

Hovedpersonen var en stum fra fødslen. Han har stor magt, enhver virksomhed tvister i hans store hænder. Gerasim voksede op i landsbyen, hvor meget kede i byen. Det er ikke tilfældigt, forfatteren sammenligner det med den tyr, der er revet bort fra den frodige græs og sat på en rumlende jernbanen bil. Første gang han vidste ikke, hvad de skal gøre: nye arbejde syntes at spille. Ofte han falder til jorden og lå i lang tid, lider af depression. Gradvist vant til byen, selvom tjenerne talte lidt: det frygtede på grund af de enorme tal og alvorlig form. Dette er den første karakteristisk for Gerasimos.

Efter nogen tid, vænnede sig til det nye liv begyndte at afsætte jord vaskekonen Tatiana kunne lide ham sagtmodig og frygtsom disposition. Han begyndte at tage sig af det, klodset og akavet. Ambient bemærkede endda, at porter et par venligere. Men godsejeren gav pigen gifte sig med en drukkenbolt Capito. Det var et kæmpe chok for Gerasim. Han var ikke indigneret, ikke modsatte sig Herrens vilje. Kun yderligere fremmedgjort fra folket og fokusere på jobbet viste sine åndelige oplevelser. Så Gerasim mistede person, som for første gang meget knyttet. Det er vigtigt at bemærke, at han ikke var vred, er lige blevet mere dystre og mere dystert end før.

Gerasim og Mumu

Hund optrådte på pedellen uheld: det stadig ganske lille, er det fanget i floden. Bragt hjem forlod. Han henviser til en hvalp, som et barn, der giver al sin ømhed og kærlighed. Et par måneder senere MUMU - det var en af de få ord, som han kunne sige et stille - har udviklet sig til en smuk hund. Gerasim og hans pitomitsy var uadskillelige, og hele livet for en pedel med fokus på hunden. Dette varede indtil damen - Mumu allerede været mere end to år - ikke ved et uheld så det mens du går. Vicious brumme på et møde med en fremmed var årsagen til, at damen beordret til at slippe af med dyret.

Gerasim var i modsætning til dig selv, butleren hemmeligt solgt Mumu. Hans ansigt virkede forstenet, allerede dyster, han ikke længere være opmærksom på de mennesker. Men når hunden kom - han løb en skrot af reb om halsen - han ikke kunne få nok. fejet grundigt hele værftet, repareret hegnet, generelt svævede hele dagen, lejlighedsvis besøger hans foretrukne, som en sikkerhedsforanstaltning i et lukket rum. Kun om natten, besluttede han at bringe det ud på gaden uden at tænke over, hvad en hund kan give dig selv en stemme.

Gerasimos Kendetegn: hård beslutning

Da det blev klart, at for at redde Mumu umulig pedel lovede hende, at han "ødelagt". Han festligt klædt, godt fodret fodre hunden i restauranten og ledes til floden. Tager de to klodser, han kom ind i en båd og sejlede væk fra kysten ...

Gerasimos karakter, fast og resolut, manifesteret i det øjeblik, hvor han gjorde det løfte. I modsætning til prototypen, kunne pedellen ikke affinde sig med sin magtesløshed og tabet af en kær være til ham. Indsamling ting, han gik til landsbyen. Denne handling viste den store viljestyrke og mod af livegne, der vovede at tale imod udskejelser damerne og placeringen af livegne.

Hvad skete der med helten, blev en uhelbredelig psykiske traumer for ham. Indtil slutningen af sit liv, kom han tæt på enhver kvinde og strøg en enkelt hund. Dette er karakteristisk for Gerasimos historie "Mumu" Turgenjev.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.