Hjem og familieGraviditet

De første 4 uger af graviditeten: mavepine, årsager

Igennem tiden af graviditeten, en kvinde fokuserer sin opmærksomhed på maven, og placer den i processen. Den fjerde uge er kendetegnet ved sin aktive dannelse af embryoet. Som det allerede er passeret en måned fra datoen for undfangelsen, bør fosteret være opmærksomme på tilstanden af hans helbred, efter 4 uger af graviditeten (ondt i maven for de fleste kvinder oftere på dette tidspunkt er det) er ingen garanti for fremkomsten af barnet til verden. I de fleste tilfælde forekomsten af ubehag i maven på grund af de forandringer, der sker i kroppen på dette tidspunkt, men smerten kan indikere en trussel om abort eller føtale abnormiteter. Derfor er kvinder nødt til at være opmærksom på, hvad der kan forekomme ændringer og hvordan man reagerer på dem, og i nogle tilfælde er det nødvendigt at anvende til den behandlende institution.

For eksempel mavesmerter hos gravide kvinder optræder som regel i den indledende fase og har ingen fare, når den når, men i nogle tilfælde er de et symptom på sygdomme, der kræver særlig behandling.

Ubehag i underlivet forårsaget af forkerte fodring kvinder. I dette tilfælde, i fordøjelsesorganerne spasmer, hvilket fører til fremkomsten af nagende smerter. En erfaren læge kan anbefale en kost til at omfatte fødevarer, der er rige på fibre, og drikke masser af væske. Hele periode af graviditeten fordøjelsesorganerne kan underkastes indlæse, fordi livmoderen vokser konstant og trykke på tilstødende organer, hvorved fordøjelsesbesvær eller forstoppelse, hvilket er årsagen til smerterne.

Også, når der blev testet 4 uger af graviditeten, mavepine, ryg eller lænd, skal du være opmærksom på placeringen af ryggen, da fosteret begynder at vokse aktivt, og kvinden ofte slænger på grund af den ekstra vægt, hvilket fører til muskelspændinger og fremkomsten af nye smerte. Men det kan være resultatet af en forstuvning, der støtter livmoderen.

Det er ikke udelukket i første trimester af graviditeten forværring af forskellige sygdomme i fordøjelsessystemet og gynækologiske sygdomme. Seneste repræsenterer en stor fare, fordi de kan være en årsag til abort. I dette tilfælde er der ømme smerter, som er ledsaget af blod udflåd fra skeden, og i tilfælde af kvalme og tab af bevidsthed, kan blive mistænkt graviditet uden for livmoderen. I sådanne tilfælde straks kontakte din læge.

Oftere end ikke, når det er 4 uger gravid mave trækker. Dette skyldes fysiologiske ændringer i kvindens krop, der opstår i denne periode. Det er nu ved at ændre placeringen af de indre organer, som er placeret i bughulen. Det er også underlagt trække smerte kvinder, menstruation, der altid gav sig smerteligt. Det er interessant, at i det første trimester af graviditeten ubehag ikke kan undgås, men de går væk med tiden. Men i tilfælde af blødning, er det nødvendigt at henvende sig til læger til passerer eksamen.

Således 4 uger af graviditeten er (øm abdomen i denne periode for de fleste kvinder) karakteriseret ved ændringer i kroppen. Men ingen er sikkert fra forekomsten af sygdomme som blindtarmsbetændelse eller cholecystitis, så du nødt til at konsultere en specialist. Yderligere kan kirurgi udføres i dette tilfælde.

Det skal også huskes, at de første fire uger af den forventede dato for undfangelsen stadig ikke tegn på fremtidig barsel. Humørsvingninger, træthed og irritabilitet, brystspændinger er et resultat af hormonelle forandringer i den kvindelige krop, som kan indikere både graviditet og tilgangen af menstruation. Derfor i denne periode bør anvendes rationelt i alt de såkaldte graviditetstest.

Vi kan sige, at fra det øjeblik, hvor de angribende 4 uger af graviditeten, mavepine, og testen viste et positivt resultat, en kvinde er ikke kun ansvarlig for deres egen sundhed, men også for den fremtidige sundhed af dit barn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.