SundhedStomatologi

Caries løvfældende tænder. Årsager, Typer og behandling.

Dental caries - et meget almindeligt fænomen, og konfronteret med sygdommen i løbet af deres levetid næsten alle. Men det er ikke kun voksne udsættes til henfald, børn ofte lider af denne sygdom. Skylden er bakterier, for hvilke oral surt miljø er ideel til reproduktion. Samtidig syre ødelægger tandemaljen og revne dannet i bakterierne trænger frit. Bakterier nedbryde emaljen, og derefter gøre deres vej til bunden af tanden - dentin og ødelægge det, kan "angreb" på papirmasse, der forårsager en alvorlig komplikation som papirmasse.

Caries af primære tænder kan forekomme i en tidlig alder, nogle gange kort efter udbruddet. Dette er på grund af utilstrækkelig styrke af emalje og tand baser - dentin. Nogle gange sker det ved 9 måneder baby forkælet alle sine tænder. Caries af primære tænder hos børn fra en tidlig alder kaldes også "flasken". Dette navn skyldes det faktum, at forældrene ofte om natten giver en flaske deres børn, der tjener som en slags beroligende. Juice, mælk eller modermælkserstatning er stadig lang tid i barnets tænder, som bidrager til fremkomsten og udviklingen af caries. Og barndom caries udvikler ofte meget hurtigt, i nogle tilfælde, blot et par uger.

For at forebygge huller i tænderne hos små børn, bare følge de enkle regler: ikke giver barnet natten sukkerholdige drikkevarer, regelmæssigt rene baby tænder, som skal starte, så snart de bryder ud. Vænne til børste dine tænder flere gange om dagen barnet skal være i den tidlige barndom. Karies mælketænder kan forebygges ved omhyggeligt at overvåge mundhygiejne at begrænse forbruget af søde, styrke tænder via fast føde.

caries typer

Der er flere grader af caries sværhedsgrad:

  • indledende caries. Kendetegnet ved hvide pletter optræder på tandemaljen. Hvis tiden ikke er opmærksom på det, i sidste ende spots mørkere og indledende caries passerer ind i en kronisk form;
  • når eksponerede overflade caries læsion væv i tandemaljen. I dette trin kan forekomme smerter på grund af reaktion til varmt eller koldt;
  • i trin sekundær caries påvirket tandemalje og dentin lille del;
  • med dybe caries lider som tandemaljen og dentin væsentlig del.

Er det nødvendigt at behandle barndom caries?

Behandling af denne sygdom barnet har sine egne karakteristika, på grund af forskellene i barnets krop fra kroppen af en voksen. Infektion, placeret i mundhulen, kan føre til sygdom i de indre organer. Manglende evne til at tygge maden godt negativ indflydelse på arbejdet i mave-tarmkanalen. Tidlig og for tidlig tab af baby tænder kan påvirke den korrekte udvikling af permanente tænder og blive en af årsagerne til malocclusion.

Det følger af det ovenstående, at behandle caries af primære tænder nødvendige. Det er umuligt at forsømme en situation, i håb om, at baby tænder erstattes af permanente og problemet vil forsvinde.

Behandlingen bør svare stadium af sygdomsprogression. Tandlægen vil bestemme graden af ødelæggelse af tænderne og ordinere fyldning eller konservativ behandling. Nu er der metoder smertefri tandbehandling, hvilket i høj grad forenkler opgaven, fordi børn er bange for , før du besøger en tandklinik er ofte et alvorligt problem i vejen for behandlingen.

På grund af den lave følsomhed mælketænder barn kan ikke føle smerte, så det er nødvendigt at foretage uafhængige inspektioner af dit barns mund hulrum og besøge tandlægen regelmæssigt. Det er nødvendigt at være opmærksom på barnets kost - det skal være afbalanceret. En ulempe i kroppen elementer såsom fluorid og calcium, kan bidrage til denne sygdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.