HobbyHåndarbejde

Sådan laver du en båd ud af papir? Instruktioner vil hjælpe med at få arbejdet gjort hurtigt og nemt

Ønsker du at mestre teknikken med origami? Du kan starte, for eksempel tilbudt en beskrivelse af, hvordan man laver en båd ud af papir. Instruktioner i denne artikel vil gøre det enkle produkter meget hurtigt. Diagrammer demonstrere processen arbejde.

Den første fase - bukningsanvisningerne produkter

Nedenfor er beskrevet i detaljer, hvordan man laver papir båd. Instruktion tilbydes i form af turn-nummererede faser, som hver svarer til det næste billede, vist i den generelle model.

1. ark Papirformat A4 ligger foran dig, så de korte sider af rektanglet er på siderne. Fold det på midten langs den punkterede linie angivne og rul præforme 90 ° til venstre.

2. Ved dannelsen af små og tætte produkter kan gentage det forrige element, der handler på samme måde. Resultatet er en papir kuvert, der består af fire lag.

3. Udvid emnet, så folden i den øvre vandrette linje. Tag de to øverste hjørner og bøje dem til midten stiplede linje. Progladte linje ved hjælp af en lineal, trækning af arket ved stedet for tilsætning til dannelse af de præcise konturer fremtidens skib.

4. Nederst til venstre tom plads delt i halve vandret stiplet linje. Wrap den ene del til den anden i pilens retning - opad.

Sådan laver du en båd ud af papir: instruktion for den endelige dannelse af produktet

5. Gentag fjerde afsnit, der danner to rørformede hem, som er overlejret på basisproduktet.

6. Løft den midterste del mod dig, og samtidig klemme siderne af båden sammen.

7. Wrap præformen 90 ° omkring sin akse. Det vil se ud som en diamant med to faste sider i toppen og to i bunden fri.

8. Marker den stiplede linje til sømmen.

9. Tuck de nederste hjørner og gentag den sjette, dreje produktet.

10. Fold nedre frie rum ovenpå kombinere med laterale trekantede dele.

11. Træk forsigtigt papiret folder langs kanterne, i retning fra hinanden.

Det betyder ikke, dog beskrevet er tilgængelig, hvordan man laver en båd ud af papir? Instruktioner vil hjælpe dig med nemt få arbejdet gjort, selv de yngre studerende. Anvendelse af et materiale med det ønskede forhold mellem parametre kan lave produkter af forskellige størrelser - fra små til store.

Sådan Fold Paper båd og derefter dekorere det: forbedret version

Baseret på den foreslåede beskrivelse kan tænke på utallige andre. Der er skridt for skridt ordningen ved hvilken opnår forskellige mini-fartøj. En af de mest populære modeller er en båd med et sejl fra et papir. Men hvis du ikke er blevet et es i kunsten origami, er det muligt at forbedre produktet opnået i henhold til ovenstående instruktioner. For at gøre dette, skære sejlet af en afsluttende materiale og sikre den med en lang træpind, gennemboret to steder. Denne "seks" med papirbanen og er den interimistiske båd dekoration. Klæbe til den gennemsnitlige udragende del gennemboret centrum. Til konstruktion var mere stabil, stræk garner stram for og agter gennem den yderste del af sejlet. Det er også muligt at fastgøre pinden ved hjælp af tape på bagsiden, vender båden på hovedet. Og, selvfølgelig, så glem ikke den lyse kasse, som skal være fastgjort til toppen. Spring børns båd er klar til at sejle!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.