HobbyHåndarbejde

Blitzen hud? Sådan flashe huden ved hånden?

Læder - praktisk naturmateriale. Den er velegnet til fremstilling af fodtøj, beklædning, syartikler og tilbehør. Men sammenlignet med tekstiler, lædervarer rækkevidde er ikke så stor. Vælg din favorit model til den nøjagtige størrelse er ikke altid muligt.

Remake det for dig selv ikke alle er klar. Dette er ikke stoffet. Blitzen hud, kender ikke alle. Men, da det viser sig, er det ikke så svært. Hvis du ved, hvad værktøjer til at arbejde med huden er nødvendige, selv uden megen erfaring, kan du komme til at arbejde.

materielle Egenskaber

Læder efter formålet kan være af forskellig tykkelse og kvalitet i fremstillingen. Hvis det er malet, bør det ikke få deres hænder beskidte. På en del af hele dens tykkelse bør være den samme farve uden den hvide stribe i midten.

hudlag - det gør ikke rulle materiale flåning dyret. Det har stretch ejendom, afhængigt af retningen af påførte kraft. Ved manken er mere stive, sideværts - smidig.

Huden er opdelt i klasser: fodtøj, beklædning, syartikler. Du kan vælge et par af sine sorter: foring, velour, ruskind, med børstet yderside, med pels. Teknikkerne arbejder med alle disse materialer har deres egne karakteristika.

Den fælles punkt er, at de afskårne dele ikke ri tråd. Syning nål efterlader spor, og fjerne dem fra huden ikke er mulig. Så du bør nøje overveje alle detaljer af arbejdet rækkefølge og derefter komme ned til erhvervslivet.

værktøj

Synål til manuelt arbejde med huden bør have en kileformet forkant, mest af alt - de tre ansigter. Det kan være af forskellig længde og tykkelse, med håndtag, der er egnet til sektion filamenttværsnit. I fjerntliggende steder kan anvendes nål kurve.

Shilo bruger med en praktisk greb, skal spidsen af nålen gentage sektion og kan være enten en trekantet eller rombisk tværsnit. Punktere huden fibre bør ikke brydes, bør dette være kontinuerligt overvåget skarphed kanter. Garn udvalgt stærk, syntetisk eller linned vokset.

For at markere punkteringer praktisk at bruge kopimaskinen rulle. Hans tandhjul efterlader et distinkt sporingspunkt anvendes. På afmærkede steder kan du sy med forskellig frekvens: i hver tag, efter en, to, tre - afhængigt af behovet.

Synåle hud kan skade fingrene. Hvis du udvikle den vane at arbejde med et fingerbøl, kan i høj grad lette arbejdskraft og beskytte dine hænder fra punkteringer.

I processen med syning saks handy, skomager eller skrivning kniv, plast eller træ base, metal lineal, mejsler, lille hammer.

Sådan flashe huden ved hånden?

Uden pre-mærkning er ikke nødvendigt at starte arbejdet, hvis der er et mål at opnå en glat og blid søm. Det er bedst at bruge en kopimaskine rulle, men du kan bruge en tandstang.

En enklere måde indebærer broderi stansning før syning. Variant kompliceret når før hver punkteringsnålen for hudåbningen foreløbigt planlagt syl.

Denne metode kræver øvelse at opnå en ensartet garn spænding og glat søm bare ikke vil arbejde. Men efter hullerne fra stemplet ikke kan være bange for forvridninger, det vigtigste - at følge ensartet spænding og ikke køre ud med en anden institution tråd.

Hvordan til at sy huden, for at undgå huller tilstødende huller? Det er ikke nødvendige dele, fra denne fælles fæstning kun kan lide. Men for lang en søm ikke give tilstrækkelig limning styrke.

håndsyet

Flash fra huden så meget som muligt stærk forbindelse dele af materialet? Den stærkeste søm - lastbil, de syede sadlen og seletøj. Han kører en tråd samtidigt af to nåle vende sig mod hinanden fra forskellige sider.

Moccasin søm godt for tilslutninger, og til dekoration. Nålen holdes af sig selv, det er den rette søm på bagsiden og vende tilbage til ham. Næste, idet garnet overføres gennem finnen og fyldes i den første åbning til sig selv og indføres i den anden for at danne en søm på forsiden. Så processen gentages. Om ønsket kan alle gentages i modsat retning fra enden af sømmen. I dette tilfælde vil bindemidlet danner et kryds tråde.

Blitzen hud med pels? Til dette formål, at buntmager søm fra højre til venstre. Efter udlægningen pelsen nål holdt af sig selv, er tråden kastet tilbage over kanten og gør gentagne punktering i samme hul. Efter alt gentages med den anden søm.

Ved fremstillingen af æsker, kasser eller bagage, hvor forbindelsen anvendes i en vinkel på 90 °, er sømmen anvendelse "på den betingelse". Tværbindelige kantdele således forskårne ved 45 °.

hemmeligheder ekspertise

For præ-forbindelse af de to dele kan være gummi klæbemiddel. Efter trimning kanterne af flush materiale kan ske før den riflede valse gravør på tyk hud på begge sider af rillen. Dette vil gøre det fælles mere professionel og holde tråden mod slid. Beslutte, hvor meget materiale at trække sig tilbage fra kanten til at punktere summerede tykkelsesdele syet materiale.

Nåle til læder med sadel søm med færdige huller efter slag vil ikke klamre sig til tråden, hvis stumpe ender. Denne søm er pæn, hvis du holder ordren. Således nålen tråd placeret ovenfra, udføres først. Ved slutningen af forbindelsen kan lamineres opstregning roll - alle ujævnheder udglattes.

Begynder og slutter med firmwaren, er det nødvendigt at styrke sømmen sting op til 3-4 gange i den modsatte retning. Oplaviv og presses til huden genvej filamenter kant, kan de være "fast" lock mod optrævling.

Hvordan at blinke huden på skrivemaskine?

Det største problem - materialet ikke tilføres under trykfoden. Svækkelse fjederspænding hjælper ikke. Nogle kommer ud af situationen, smører overfladen af huden med sæbe, shampoo, vaseline og endda maskine eller vegetabilsk olie.

Andre placeret under foden papirstrimler, kalkerpapir og tyk film, efterfulgt af dens fjernelse. Du kan prøve at lime et stykke dobbeltklæbende tape til den meget fodsålen, hvis en engangs-behov.

Et andet problem ligger i det faktum, at den øverste del af huden strækkes under syningen, mens den nederste, tværtimod, "sidder". I sådanne tilfælde er det bedre at montere de klæbende lag eller ved hjælp af clips.

Konventionel nål kan "tage" en blød, tynd hud. Ved at variere tykkelsen og densiteten af materialet sømmen kan sidespor. Til groft og tykt materiale helt sikkert brug for kun at bruge særlige nåle til huden.

Det er bedst at have i sådanne tilfælde den professionelle teknik til syning. Men hvis hånden kun husholdningssymaskine hvordan at sy huden i et sådant tilfælde?

Hvordan til at sy?

For ikke at ødelægge det materiale, er det bedre at få en speciel nål til huden. Dens form og skarphed spidsen gør det nemt at gennembore selv de meget groft materiale. Afhængig af overtråden er valgt til maskine syning. De skal være stærk og fleksibel. Konventionelle drejninger for håndlavet symaskine i brug giver ikke mening, de ikke passer.

Blitzen hud derhjemme uden professionelt udstyr? For seriøst arbejde bedre at erstatte en konventionel trykfod på en særlig belagt med teflon, der er designet til at arbejde med huden. Det bør beskyttes fra tomgang uden syning materiale, da lavere feeder tænder kan ridse den glatte overflade.

Stadig den bedste løsning - at købe en professionel udgave af foden til valsen. Sådan klemme hæmmer ikke huden, når anvendelsen tværtimod fremmer det, der arbejder som en ekstra top transportør. Ikke alle faner er egnet til enhver bil, så du bør være opmærksom på den mekanisme af dets fastgørelse til stilken.

hemmeligheder ekspertise

På husstand maskine elektrisk sy huden uden erfaring skal være med forsigtighed, du kan ikke bare bryde nålen, men også beskadige mekanismen. Hvis du har et valg, til disse formål er det bedre at bruge den gamle og gennemprøvede teknologi med manuel gearkasse.

Den maksimalt mulige hudtykkelse med op til 1,5 mm. Bløde hud op til 1 mm kan sys konventionel nål №80-90. Hvis der er fælles huller eller foden løftes med tilbagetrækning af nålen, er det bedre ikke at spilde tid og energi, og se efter særlig nål til huden.

Stinglængden er bedre at installere over gennemsnittet som hyppige punkteringer svække materialet. Medium Leather vil være lettere at blive syet, hvis let fugtet. Tykke steder afskrække hammer til ensartethed.

Sikker søm baglæns bevægelse maskine er ikke nødvendig, vil det ikke holde. Bedre link enderne af trådene i hånden og svedet af ild. Overmål masker på bagsiden er spredt, og er dimensioneret afskrække hammer.

Klassificering af synåle

Der er to nummereringssystemer (størrelse): Den europæiske og amerikanske. At lette forståelsen af syning nåle producenter label numre i to udførelsesformer, gennem fortegnet for fraktionen (60/8). På det europæiske system i intervallet 60-120, i USA - 8-21. Jo mindre værdi, jo mindre diameter af nålen. Nummer 60 svarer til tykkelsen på 0,6 mm, og 100, henholdsvis - 1 mm.

Når den samme mærkning synål til huden fra forskellige producenter kan variere i udseende. De er markeret med bogstaver og LT kan også bruges, når du syr stoffet med en lak coating. For producenterne af dette materiale er tilgængelige nåle med tal i området fra 90/14 - 110/18.

På trods af at arbejde med huden kræver viden om mange teknologiske funktioner i processen med at sy og er en ret vanskelig opgave, med behørig præcision og tålmodighed vil i sidste ende oplevelse, og alt vil vise sig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.