Sport og FitnessVægttab

Ginger vægttab kost: hvordan at brygge vidunderlige te fra roden

Enhver kvinde drømmer om en smuk, tonet figur. Men hvad nu hvis de perfekte former er skjult bag mere end fedt? Gør din krop vil hjælpe dig perfekt sport, sund kost, samt alle former for kost, som naturligvis enhver kvinde kender. I de senere år blevet populære ingefær diæter til vægttab, og med god grund: ingefær mange århundreder kendt som helbredende og genoprettende middel, der indeholder magnesium, natrium, silicium, mangan, kalium, calcium, chrom, jern, niacin, vitamin B vitamin C, og så videre. I dette tilfælde er produktet ekstremt lavt kalorieindhold - kun 80 kcal pr 100 g Og hans skarphed på grund af tilstedeværelsen af et særligt stof - GINGEROL som også giver en bestemt smag og aroma. Te brygget fra roden, har en varmende virkning og hjælper også overvinde overdreven appetit. Det er derfor, ingefær kost for vægttab er ganske simpelt at overholde. Du behøver ikke at opgive sin sædvanlige mad eller drikke noget bestemt sæt af produkter, er det tilstrækkeligt at drikke lækker te lavet fra roden, flere gange om dagen (mere præcise instruktioner, se senere i denne artikel), og fedt vil langsomt forlade din talje og hofter. Selvfølgelig er den bedste observere ingefær kost for vægttab, opgive mel, søde, fede, alkohol - så kilo gå hurtigere. Lad os nu gøre te på baggrund af denne nyttige produkt.

Basale regler i kost for at tabe med brugen af ingefær te

Forbered en drink simpelthen, vigtigst af alt, et forskud forsyning af roden, honning og citron. I dag, den vifte af produkter, du kan købe i ethvert supermarked. Vælg en af de te opskrifter, som du mere at smage.

fremgangsmåde 1

For ham, alt hvad du behøver, er ingefær. Peel en medium rod, skåret i tynde skiver og plads i en termokande. Hæld alt det kogende vand og lad stå natten over eller i mindst flere timer. Eat Drink halvt glas før et måltid. Hvis du ikke kan lide en bestemt, syrlig smag, kan te sættes lidt honning og en teskefuld citronsaft.

fremgangsmåde 2

Riv frisk ingefær fint rivejern på halv teskefuld pr 200 ml varmt vand. Hæld kogende vand vægt (for eksempel 2,5-3 timer. L. Du skal bruge en liter vand), tilsæt grøn eller sort te , og lad det stå i en halv time. Efter at du har brug for at drikke afløb og brug i et halvt glas før et måltid eller til at undertrykke appetitten i mellem måltiderne. Ligesom i den foregående udførelsesform for smagen, kan du tilføje honning og citronsaft.

fremgangsmåde 3

Denne indstilling hjælper dig til hurtigst muligt at slippe af med to eller tre kilo i en kort periode. Slå rod og hvidløg i et forhold på - 20g ingefær og fed 1 200 ml varmt vand. Bland ingredienserne, dæk med kogende vand og lad i mindst 15-20 minutter. Efter alt, stamme og drikke før et måltid eller til at undertrykke appetitten.

Selvfølgelig, vægttab kost ingefær har deres kontraindikationer. Efter alt, ligesom en lignende plante produkt har en udtalt farmaceutiske egenskaber, kan det være ikke blot en medicin - i dette tilfælde, at en god hjælper undertrykke appetitten og nedbryde fedt, men også gift. Omhyggeligt læse nedenfor de tilfælde, hvor bruger te fra roden kan ikke anbefales.

Ginger kost for vægttab. Kontraindikationer

Desværre kan du ikke bruge denne metode til vægttab, hvis du lider af følgende sygdomme:

  • problemer med mave-tarmkanalen;
  • lever- eller galdeblære sygdomme;
  • allergisk over for ingefær te eller andre ingredienser;
  • fartøjer under tryk eller med spørgsmål.

Også observere denne diæt anbefales ikke til gravide eller ammende kvinder. Alle andre, der har sundhed okay, kan nemt miste op til 4-5 kg per måned, ved hjælp af mirakel te.

Ginger kost for vægttab. Anmeldelser og anbefalinger til brug

Selvfølgelig, den lovede tab af kilo meget individuelle. Efter alt, som regel dem, hvis vægt overstiger de anbefalede tal 20-30 kg, og forbruge drikken med den rigtige kost, kan opnå langt bedre resultater end de mere slanke kvinder eller mænd, der ønsker at reducere vægten. Men dem, der er for at opnå den ideelle parametre nødt til at tabe blot et par kilo, kan du regne med en stabil resultat i 2-3 kg pr måned eller mere for en længere periode. Det kan ikke have så meget som du ønsker, men denne diæt giver mere konsistente resultater end dem, der lover hurtigt vægttab. Spise ingefær te, kan du være sikker på, at de dumpede kg ikke vil vende tilbage til dig nogensinde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.