Sport og FitnessVægttab

Effektive øvelser på fanerne hofterne

Desværre er det ikke den mest ideelle form af hofterne er ofte meget frustrerende for mange kvinder, fordi du ønsker at være subtile og attraktivt i stedet maskere synlige mangler. Ganske ofte stødt på problemet med såkaldte "ører" på lårene, især mærkbar fra bagsiden. Med alderen bliver mere indlysende mangel og ødelægge formen. Men der er en ganske enkel løsning, som kun kræver et systematisk og udholdenhed: special øvelser på fanerne hofterne.

Klasser nødt til at starte med den traditionelle kardiorazminki: du kan køre eller hoppe på plads, vride rammen. Warm-up bør være 15 minutter.

Fortsæt derefter til den rette uddannelse. Udgangsstilling: stående, fødder sammen eller hip-bredde fra hinanden, hænder på sit bælte eller på siderne. Læner sig langt tilbage som du udånder, glatte inspiratorisk læner den anden vej. Udfør den nødvendige pendul langsomt og eftertænksomt, kan du tage en håndvægt.

Den følgende øvelse mod fanerne på hofterne: en klassisk twist. Fra samme udgangsposition stående drej første venstre, derefter til højre. Drej bør så vidt muligt, men uden ryk, glat. På den udånder indsats, inhalerer på afslapning.

Vi ændrer udgangspositionen: ligge ned på hans side, ryg presset mod gulvet, armene langs kroppen. Eller gøre simple mahi, eller sat på til vægtningen fødder. Udfør foden bevæger sig op og går ned, ikke rører gulvet. Nu vender til den anden side og gentag det samme for det andet ben.

Udgangsposition er den samme, men nu benet ikke stiger, og den vertikalt bøjet i knæet, så bøje det uden at røre gulvet. Arbejder side musklerne i låret. Samme gøre med det andet ben.

Øvelser fra lapperne på hofter og involvere pressen. Udgangsstilling liggende på gulvet på ben iført vægte. Følg cykel eller en almindelig saks.

Udgangsstilling - stående på alle fire i en positur af en kat. Caving i ryggen og hæve hans hoved, gør Mahi ben, forsøger at komme til halsen hæl. Skift tempo. Gør denne bevægelse til mindst 10 gange i tre sæt.

Udførelse af øvelser på fanerne ved hofterne, tilbage til stående stilling. Du kan læne sig op ad en stol eller en væg, som passende. Udfør mund bevæger sig tilbage, den mest førende hende, hvordan kræfterne mangler. Skift foden og gøre det samme.

Nu videre til den klassiske lunge, forsøger at holde knæet strækker sig ikke ud over kanten af foden. Tag et skridt fremad, bøje benet i en ret vinkel og bare rystede i en fjeder. Ret, gentag mindst 15 gange. Så gør de samme ting, men for det andet ben. Hvis bevægelsen synes enkel, få fat i en håndvægt. Muskler skal bare brænde. Til korrekt udføre øvelser kan endda udøve foran et spejl for at gøre det lettere at kontrollere udførelsen af teknikken. Alle øvelser bør ske mindst en gang med 15, i tre sæt. Eller arrangere en cirkulær træning, laver alle øvelserne under fanerne ved hofterne for en tilgang, lidt hvile og gentag forfra et par gange mere. Med behørig vedholdenhed, begær og regelmæssige klasser ben hurtige nok til at komme i form. Det eneste, der kan også kræve disse øvelser på fanerne ved hofterne - er brugen af vægtning eller håndvægte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.