Mad og drikkevarerOpskrifter

Lækre æbleskiver af zucchini opskrift

Ordet "pandekage" kom til os fra midten af det XVI århundrede, som blev kaldt små tykke pandekager. Deres stegt i smør fra surdej. Hvert år i de opskrifter på pandekager til at investere flere ingredienser, og du kan nu bage boller er helt anderledes i smag og indhold.

Pandekager - det er simpelthen den produkt fremstillet af mel eller hvedemel produkter kombinerer forskellige korn - havre, boghvede, ærter eller kartofler. Blandes pandekager fremstillet af mel og vand eller mælk, undertiden pandekager fremstillet af yoghurt eller yoghurt. Konsistensen af pandekage kan sammenlignes med pandekager - en dej med æg og gær. Der er masser af pandekager opskrifter, hvor der tilføjes forskellige grøntsager.

For eksempel Rösti zucchini opskrift er anderledes. Der er mange muligheder for forskellige æbleskiver af zucchini. Overvej nogle eksempler.

  1. Æbleskiver af zucchini opskrift - 1 squash brug ikke særlig stor, 1 stykke af løg, 10 spsk mel, 1 æg, salt og peber - efter smag.

Vask squash og skræl, rist det på et rivejern, så det samme sker med en sløjfe. Tilføj til denne blanding, æg, salt og peber. Alle bland godt. Tilsæt mel og bland, også. Massa bør få en væske, men det er godt at taget i skeen. På forvarmet pande lå vægten pre vanding vegetabilsk olie gryde. Så steger indtil kogt på begge sider. Serveres disse pandekager som en jam, stadig med creme fraiche.

  1. Der er søde æbleskiver zucchini opskrift - det skal bruge: 1 lille størrelse zucchini, 4 teskefulde sukker (kan være lidt mere), mel - ca. 1 kop halv teskefuld salt, vegetabilsk olie og en lille sodavand.

Rens og vask zucchini, rist. I denne masse hæld ægget, salt, mel og smør, tilsæt sukker. Forvarm en pande og hæld vegetabilsk olie. Med en ske sættes i panden og steges i en masse af begge. Sådanne søde pandekager kan serveres med honning, marmelade, eller fløde.

  1. Der er mere komplekse æbleskiver af zucchini opskrift. Der behøver sådanne ingredienser - zucchini, 1 fed hvidløg, 3 æg, 2 spiseskefulde mel, urter (persille og dild), sort peber, salt, fløde og vegetabilsk olie.

Skyl og tør krydderurterne, Hak det. Skræl hvidløg og Hak det. Break 3 æg og tilsæt peber, dild og hvidløg. Alle Ryst godt og tilsæt revet zucchini, bland godt. Til den resulterende masse tilsættes mel og rør godt igen. At der var en masse saft, salt helst inden den varmeste. Varm panden, tilsæt vegetabilsk olie og bage pandekager på begge sider indtil kogt. Pandekager kan formes ved hjælp af almindeligt skeer - for at gøre dem flade. Warm-up tid - normalt 2-3 minutter. Derefter dække med et låg og lad stå ved svag varme i yderligere 3 minutter, skorpen gyldent. Læg klar æbleskiver af zucchini på et stykke køkkenrulle. Dette er for at sikre, at overskydende olie venstre. Disse pandekager kan serveres med fløde.

Generelt æbleskiver af zucchini opskrift - det er en mangesidet begreb, hvor du kan vise fantasi, kunsten at madlavning og tilføje en lang række ingredienser. Mange kok pandekager med kefir, bliver de mere omfattende og velsmagende. Nogen tilføjer til hovedparten af kartofler - det viser kortofelno - squash æbleskiver. Diversificere pandekagerne som du vil, du kan føje foretrukne ingredienser i vægt indhold.

Pandekager - det er generelt en ret, som kan tilberedes hurtigt og fungere som en snack, en hurtig snack eller en hovedret. Og for at gøre lækker pandekager opskrift er enkel - du nødt til at tilføje, bortset fra de vigtigste masse, kærlighed og beherskelse af madlavning, så dine pandekager vil ikke kun velsmagende og alligevel falde i kærlighed med hele familien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.