Hjem og familieGraviditet

Sådan genkender føtale bevægelser under graviditeten? Når du starter på den første omrøring af fosteret graviditet?

Hvad kunne være smukkere end det tidspunkt, hvor en kvindes livmoder er barnet skubber Anerkend din fremtid barn - enten med den uforlignelige følelse. Dog kan mærkes bevægelse af krummer kun i en vis periode af sin udvikling. Denne artikel vil tale om, hvordan man genkender føtale bevægelser under graviditeten.

Sørg for at foretage en sammenligning mellem den motoriske aktivitet af embryoner i forskellige perioder af ventetid baby. Også værd at nævne, når det begynder vrikke fosteret under den første graviditet.

Hvor vigtigt er det at føle føtal bevægelse?

Sikkert enhver gravid kvinde vil huske i lang tid den dag, da hun følte de første rystelser for barnet. Denne periode er også vigtigt for lægen. Alle gynækologer, der beskæftiger sig med overvågning af fostrets udvikling og graviditet, spørge sine patienter, som udtrykket af de første rystelser blev registreret. Denne dato skal indføres i et særligt kort fremtidens mor. Hvis en kvinde ikke føler sig lange spark først, kan lægen beslutte at foretage yderligere undersøgelser.

Fraværet af forstyrrelser i den anden halvdel af graviditeten kan indikere, at noget ikke er som det skal være. Måske barnet har en forsinket udvikling. Der er også tilfælde, hvor årsagen til fraværet af forstyrrelser er en forpasset abort.

Sådan genkender føtale bevægelser under graviditeten?

Det er med dette spørgsmål henvender sig ofte vordende mødre til deres læge. Læger siger også, at sådan noget med noget ikke kan forveksles. Når en kvinde føler den første omrøring af fosteret under graviditeten den anden (eller første), det afhænger af mange faktorer.

Nogle af messen køn sige, at de første bevægelser af barnet er meget svag, og ganske let at gå glip af. De er mere som intestinal motilitet eller bevægelse af boblerne. Når en kvinde siger om forekomsten af chok, betyder det, at hun savnede den allerførste strejf af krummer.

Hvordan til at føle den første omrøring og forstå, hvad er de?

Sådan genkender føtale bevægelser under graviditeten? Hvis du troede, at barnet begyndte at bevæge sig, men du er ikke sikker, kan du gøre følgende.

Drik et glas varm mælk eller spise noget sødt. Modtagelse af glukose i blodet udløse aktivitet af barnet. Du skal også i dette øjeblik til at ligge ned på ryggen og lagde hånden på den nederste del af maven. Må ikke lægge pres på bugvæggen, ellers kan du bare skræmme væk krummer. Slap af og lukke øjnene. Prøv at lytte til dig selv og forestille sig, hvordan barnet bevæger sig inde i dig. Chancerne er du vil føle en let svømning bobler. Det er også den første baby træk.

Sådan genkender føtale bevægelser under graviditeten endnu? Alle børn, der er i livmoderen, til aktivt at reagere på ubehag. For hver anden spædbarn tilføres ilt og næringsstoffer. Hvis den vordende moder kortvarigt holde vejret, kan du godt føle udtryk for utilfredshed med krummer i form af et spark eller skub. Prøv at foretage en sådan eksperiment. Det er dog ikke nødvendigt at udsætte leveringen af ilt til kroppen i mere end 10 sekunder.

Når du starter på den første omrøring af fosteret graviditet?

Først, lad os sige, at kroppen af enhver kvinde er anderledes. En vordende mor kan føle den første rystelser lys i 14 uger, mens den anden encounter med dette fænomen først efter fem måneders udvikling af barnet. Også, hver efterfølgende graviditet er fundamentalt forskellig fra den foregående. Hvis det første gang du føler bevægelsen krummer, for eksempel ved 17 uger, betyder det ikke, at denne gang alt vil være den samme. Den første omrøring af fosteret under den anden graviditeten kan være meget tidligere eller senere.

I al den medicinske litteratur indeholder oplysninger, som den første omrøring lille barn starter ved omkring to måneder efter dets udvikling. Lad os i detaljer, når du kan mærke omrøring af fosteret under den første graviditet.

Alder embryo 8-10 uger

I denne periode begynder de allerførste bevægelse krummer. Dog kan den vordende moder endnu ikke føler dem, uanset hvor hårdt hun prøvede. På dette tidspunkt, er den reproduktive organ placeret dybt i bækkenet. Frugt af afsondret, ikke kun væggene i livmoderen, men også knogler fra en kvinde.

Sådan genkender føtale bevægelser under den første graviditet i denne periode? Den eneste måde at løse det motoriske aktivitet af barnet er ultralyd diagnose. I løbet af undersøgelsen, at lægen undersøger livmoderhulen hjælp af en speciel sensor, og noter, som fosteret bevæger arme og ben.

Føtal alder 12-14 uger

I denne periode begynder den reproduktive orgel fremtidens mor til at forlade bækken området. Nogle kvinder siger, at de føler de første rystelser derefter. Teoretisk er det muligt. Mærk bevægelsen af embryoet i de første 12 uger af graviditeten er kun muligt, når den vordende mor er meget tynd og har ikke en elastisk presse.

Oftest i denne periode kvinder stadig ikke føler bevægelser krummer, men dens vækst bliver flere og stærkere knogler. På dette tidspunkt barnet er ikke kun kan svinge arme og ben, men også komprimere knaster, og selv gnide ansigtet.

Gestationsalder 16-18 uger

De fleste vordende mødre skrøbelig forfatning kan føle føtal bevægelse under graviditeten 18 uger. Lægerne anser også den periode, den såkaldte start. Hvis du fortæller lægen, der følte rystelserne før, så har du sandsynligvis bare ikke tro det.

På 18 uger barnet allerede ved, hvordan man sutte hans tommelfinger og skjule ansigtet. Under ultralyd inspektion kan det vende sig bort fra sensorerne, der udgiver signal uhørlig for det menneskelige øre.

Føtal alder 20-24 uger

Denne periode er også grænsen. Det er op til dette punkt læger vælger vagtsomme venter. Hvis der ikke er omrøring af fosteret under graviditeten på 20 uger, så vil det sandsynligvis alle tildelte yderligere diagnostik. Fremtidig mor inspiceres med ultrasonisk udstyr og bemærk tilstanden af den kommende baby.

Hvis du følte de første rystelser i den tidligere periode, i denne periode, at barnet blev stærkere og minder sig selv mere og mere.

Varigheden af graviditet 25-32 uger

På dette tidspunkt er toppen af motoriske aktivitet af embryoet. Hvis du af en eller anden grund ikke føler krummer til 20-13 uger, er det nu klart minder om sine stærke fremstød.

På dette stadium, at barnet er stadig ganske store i livmoderen. Han vender sig og jerk arme og ben. Du kan føle, at et barn banker på blæren, mave ryg eller pres på nyrerne.

Barnets alder 35-38 uger

I denne periode begynder en ny omrøring af fosteret. Barnet beroliger deres aktivitet. I stedet for eksplicitte og stærke rystelser kan du føle nogle stroking og svulmende kropsdele. Nogle mødre siger, at barnet er for aktiv til at eksponere arme og ben, som om strækninger. Disse ændringer er på grund af den stærke vækst af barnet.

På bare et par uger før fødslen

Før fremkomsten af mange kvinder krummer på lys tone, at føtale bevægelser begyndte at ændre sig. Den knægt tilbringer mere tid i ro. Knappe kan ikke aktivt rulle og PIN-kode. Alt dette er helt normalt og kræver ikke nogen korrektion.

Hvad bestemmer den første omrøring af barnet?

Den tidligste bevægelse på den første eller anden graviditet, er direkte afhængig af kvindens krop og placeringen af barnet.

Så der er en røre tidligere, hvis den mere retfærdig køn har en lille statur og vægt. I det tilfælde, hvor en kvinde er i god fysisk form, kan bevægelsen barn mærkes senere på grund af elastiske muskler. Det er også fuld af damer sige senere minde barnet om hans eksistens.

Hvis moderkagen er placeret bag fosteret er intet stoppe at skubbe bugvæggen. Når barnet sæde er i front, barnet hviler på det, og skaber en pude effekt. Placenta i dette tilfælde blødgør stød.

Også spiller en stor rolle, er, hvordan kontoen graviditet hos kvinder. I den anden, tredje og fjerde gang livmoderen er allerede mere fleksibel og huske alt, hvad der sker med hende. Bedre krop strakt ud før og ud over bækkenet. I forbindelse med denne kvinde for anden gang føler barnet flytte i en kortere periode.

konklusion

Nu ved du, hvordan du kan genkende den første og den tidligste bevægelser fremtidens baby i livmoderen. Selvfølgelig, hver kvinde ønsker begge disse processer i kroppen så hurtigt som muligt at føle. Men mangel på følelse baby bevægelser på op til 25 uger er den absolutte norm. Gå ikke i panik og alarm. Vær tålmodig.

Hav en god graviditet og lunge levering til tiden!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.