Hjem og familieGraviditet

Hvad hjælper fra toxemia under graviditet?

Den ventetid på barnet er en af de mest glade i livet af enhver kvinde. Men nogle gange graviditet overskygges af en ganske ubehagelig tilstand - forgiftning. Næsten halvdelen af vordende mødre oplever alle de "charme" af en interessant situation. Er det muligt at lindre symptomerne? Hvilken hjælp af toksicitet? Lad os undersøge.

Forgiftning - hvad er det?

Dette fænomen bestemmer, hvor ubehagelig og usund generel tilstand af kroppen under graviditeten. Dens symptomer omfatter:

 • øget spytsekretion;
 • kvalme og opkastning.

Forgiftning er opdelt i to undertyper: tidlige og sene. Klassificere det ifølge drægtighedsperioden, hvor det falder.

Så tidligt forgiftning - er den, der bringer ubehag en kvinde i det første trimester af graviditeten.

Den er kendetegnet ved:

 • konstant følelse af træthed;
 • træthed;
 • nervøsitet;
 • hyppig kvalme;
 • opkastning, spytafsondring og unaturligt;
 • undertiden også udviser forskellige former for udslæt på huden.

Sådan toxæmi betragtes helt naturlig fysiologisk proces, der tjener som en buffer for giftige stoffer, der søger at komme til den nye organ. Så ofte er det ikke kræver nogen behandling. Hvad hjælper med forgiftning tidligt i graviditeten? Dette vil blive diskuteret yderligere.

Præeklampsi (toxemia senere form) er mere farlig for både mor og barn. Det forstyrrer udelukkende efter det andet trimester. Det er værd at bemærke, at symptomerne er mere farlige og sjældent ligner normal.

Således er en ubehagelig klinik tidlig toksicitet tilføjede:

 • hævelse;
 • højt blodtryk;
 • nyre- eller leversvigt.

Disse symptomer kan simpelthen ikke ignoreres. Desuden denne betingelse kræver medicinsk behandling og regelmæssig overvågning af moderen og fosteret, for at undgå farlige konsekvenser.

diæt

Hvad hjælper med svangerskabsforgiftning ? Læger anbefaler at genoverveje din kost.

Når en gravid helt sikker på, at følelsen af kvalme eller almindelig opkastning ikke forbundet med nogen komplikationer eller livstruende infektioner og kroniske sygdomme, kan det ty til nogle tricks. De tips nedenfor vil hjælpe slippe af disse ubehagelige fornemmelser helt eller mindske deres påvirkning.

Så hvad hjælper med toxemia under graviditet :

 • Skal spise kun når sult fornemmelse, uafhængig fra kosten.
 • Du skal spise mad ofte, men i små portioner.
 • Undgå overspisning så meget - betyder ikke god. Således at barnet er helt sikkert ikke får flere næringsstoffer. Det er bevist, at en kvinde i den position af behøver kun en lille stigning i rationen, ca. 450 kcal per dag.

 • Må ikke blive involveret i akut eller stærkt krydret mad. Det er tilrådeligt at opgive fede og stegte fødevarer.
 • Det anbefales at udelukke ikke blot den grundlæggende kost, men også af visuel kontakt, mad, som under graviditeten blev afsky.
 • Vitamintilskud er også værd at spise ordentligt. Jern, for eksempel, fører meget ofte til udvikling af de ovenfor beskrevne symptomer. Hans udnævnelse skal udskiftes (kun med forudgående samråd med lægen!), For eksempel ved et vitamin kompleks, som igen vil påvirke kun positivt.
 • Vand balance - en mere meget vigtig ting for kroppen. Udover den naturlige ernæring og hydrering af kroppen, vand er helt eliminerer følelsen af kvalme.
 • Må ikke forsømme morgenmad. Det er bedst at starte dagen med en fedtfattig mad.
 • Det klarer med forskellige former for søde kvalme drikke den samme te med sukker eller frugtkompot.

Hvordan fungerer den daglige rutine på toksicitet problemet?

Naturlig udvælgelse vil være den mest komfortable handling i løbet af dagen. Det er nødvendigt at fastlægge den mest behagelige for dig betingelser, der minimerer følelsen af kvalme, og ofte forsøger at være i en lignende tilstand.

Tænker, der vil få gavn af forgiftning, skal du sørge for at revidere din daglige rutine. Nogle kvinder er med til at standard passiv hvile (sovende, se film, læse bøger). Andre er lettet fra aktiv tidsfordriv (hjemmearbejde, vandring).

Hvad vil hjælpe er 100%?

Slip af med den dårlige tilstand kan kun være en samlet strategi. Hvis du ikke ved, at hjælp fra forgiftning, begynde at udføre nogle enkle retningslinjer:

 • Overhold den almindelige ordning, regelmæssigt og spise ordentligt, samt vandreture i den friske luft.
 • Undgå stressende situationer, fokusere på det positive og rolig, moderat hvile.
 • Undgå at spise lige før sengetid. Ud over den garanterede søvnløshed, vil du have svært ved at fordøje maden.
 • Søvn og hvile bør være frivillig.
 • Udluft værelser og mætte kroppen med ilt.

Og glem ikke, at graviditeten - er en meget vigtig periode. På dine skuldre hviler kvindernes tunge ansvar for fremtiden baby. Så sørg for at konsultere din læge. Han vil forklare, hvad hjælp af toksicitet.

Særlige vejrtrækning teknikker

Hvis du slippe af med følelsen af kvalme og mislykkedes, kan du ty til de åndedrætsøvelser. Hvis det gøres korrekt, er det mere end effektiv i behandlingen af denne form for problemer.

Tænk, der hjælper med svangerskabsforgiftning:

 • Under opvågning, uden at forlade sengen, tage en dyb indånding så meget som muligt. Det skal blot udfylde sig med luft, absorbere det langsomt og i portioner. Så udånder på en lignende måde. Det anbefales at bestille seks gange sådanne simple manipulationer.
 • Sæt dine hænder i maveregionen. Tag en gradvis og ensartet ånde, så at mærke luften i hånden. Udånder langsomt.
 • Gentag anden øvelse, blot ignorere brystet del, fylde maven med kun luft.
 • Tag en meget dyb indånding. Hænder igen, placere på din mave, som du udånder, forsøge at skubbe dem væk. Det skal bemærkes, at åndedrættet skal være kontinuerlig og enkelt, og udånder - en kortsigtet, er det ønskeligt at tredoble og stærk. Til denne øvelse, er der en grænse - det kan kun gøres i de første tre måneder af graviditeten.

løfte sig selv skal være glat og ikke brat. Det er bedre at begynde med underben, og først derefter at stige helt.

Åndedrætsøvelse bidrage til fjernelsen af carbondioxid fra blodet og kroppens iltmætning. Dette behagelige og korrekte. Nogle gange kan forekomme svimmelhed, når du udfører denne type øvelser, men det er ikke en grund til bekymring. Man behøver blot at holde vejret i cirka 30 sekunder, ånder ud, og alt er normaliseret.

Morgenmad bør være en nødvendighed

Luxuriating i sengen om morgenen, ikke gider opslidende klatre. Det er bedre at forkæle dig selv med en lille morgenmad på sengen. Så hvad hjælper med forgiftning tidligt i graviditeten? Dette kan være en skorpe af brød, småkager, kiks og andre fødevarer, forkogt aften.

Morgenmad er et must i kosten, selv i mangel af appetit om morgenen, du har brug for at stål selv og spise.

Bedst egnet til dette måltid anses æg og mejeriprodukter, fordi de er rige på protein, calcium og andre elementer, den mangler gravid. Der foretrækkes at drikke af frugt te med sukker, men i moderate mængder. Faktisk en overflod af glucose i blodet negativt påvirker kroppen baby.

sunde drikkevarer

Væsken er meget vigtigt for enhver levende væsen, især for gravide kvinder. Hvis du foretrækker vandet, skal du vælge en mineralsk eller filtreret. Drik bør være små portioner, men ofte.

Husk, at hjælp fra kvalme under forgiftning:

 • Effektive midler tjene te med citronmelisse, kamille, hyben.
 • Det klarer godt med kvalme afkog af tørrede frugter. Fremgangsmåden og opskriften af præparatet er meget enkel: det er nødvendigt at koge ca. 200 g tørrede abrikoser eller svesker i en liter postevand. Bør tage nogen tilsætningsstoffer, sukker eller andre krydderier.

 • En anden fremragende drikke for at bekæmpe ubehagelige symptomer - tranebær juice. Det kan købes fra hylden, men du kan forberede dig. Bruge opskrift: 200 g mæsk tranebær, adskille saften, det tilbageværende konsistens hæld kogende vand og koges i omkring tyve minutter. Du skal herefter tilsættes 100 gram sukker og vente, indtil kølig saft.

Mint - en fighter for et godt helbred

Denne urt læger anbefaler ofte fremtidige mødre, der forklarer, at ved hjælp af toksicitet i første trimester, det er en plante.

Det er utroligt, men det er et mirakel af naturen er simpelthen "redningsvest" for gravide kvinder under kvalme. Intet vil arbejde hurtigere og bedre end pastiller, tyggegummi eller mynte te. Men det bør respektere princippet om handling.

Honning - et effektivt middel til bekæmpelse af forgiftning

Produktet er en uerstattelig naturlig antiseptisk. Men honning er godt, ikke kun i behandlingen af forkølelser og sår. Det er bare en vidunderlig og effektivt middel mod denne sygdom af gravide kvinder som toxemia.

På grund af den ejendom hurtigt optages af kroppens vidunderlige honning fylder den med alle de nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Men vigtigst af alt - han er i stand til at beskytte mod følelser af kvalme.

Lækker "medicin" skulle tage omkring en spiseskefuld om dagen.

hyben kvalme

Siden oldtiden, kvinder ved, at god hjælp fra toxemia. Må ikke forsømme de populære opskrifter. De er ganske effektiv.

En anden stor assistent gravid - en vild rose. Det har fremragende fysiske egenskaber, der bidrager til den samlede udrensning kroppen af giftige elementer.

Den dobbelt så effektiv som dens virkning bemærkes anvendelsen af frugt i form af bouillon i kombination med honning. Tag en drink umiddelbart efter et måltid. Dette er tilsvarende alternativer til et afkog af tørret frugt.

Anvendelsen af ingefær

Lægerne siger, der hjælper i løbet af forgiftning almindelig ingefær. Det er meget effektivt, men samtidig dybt personlige middel mod kvalme. Dets anvendelse kan gavne gravid eller kan reagere på uønsket allergisk reaktion eller halsbrand. For at slippe af med mulige bivirkninger efter indtagelse ingefær, før dens anvendelse i en på forhånd suge produkt i vand.

Bemærk en anden funktion. Dybest set salg møder Ginger Kina. Som regel bliver importere produkter ofte behandlet med kemikalier for at øge holdbarheden. Derfor er det vigtigt at udblødning af enhver fremmed produkt.

Og, selvfølgelig, er det bedst at bruge ingefær ikke er i sin rene form, og som tilsætningsstof til te. Men sørg for at tage pauser og tillader ikke sådan en drink overdosis.

medicin

Forgiftning, samt enhver anden sygdom bør udelukkende diagnosticeret af den behandlende læge. Til medicinsk behandling ty i alvorlige tilfælde. Men husk, kun din læge kan anbefale, at fordelene ved en stærk toksicitet. Det er strengt forbudt selv at bruge stoffer.

Når svær kvalme patient anbefale antiemetika. Vær dog opmærksom på, at bulk tabletter af denne type fremtidige mumier kontraindiceret eller har visse betingelser og bivirkninger. Derfor er brugen af narkotika er det tilrådeligt kun i nødstilfælde, kan vi sige ekstrem. Det vil sige, når andre medikamenter og metoder ikke hjælper.

Den mest effektive og blide antiemetiske lægemidler er:

 • "Promethazin".
 • "Metoklopromid".
 • "Meclizine."
 • "Diphenhydramin".

Men deres anvendelse bør være meget forsigtige og kun på anbefaling af den behandlende læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.