InternetBlogs

Hvordan at tilføje i den sorte liste og klassekammerater

Nu sociale netværk er blevet så almindeligt, er det ikke overraskende at se meget unge eller endnu ældre mennesker på siderne af internettet. Nogen ønsker at finde gamle skole venner og genoptage kommunikationen med dem, og nogen den ønsker at gøre nye bekendtskaber. Men desværre ikke altid til vores personlige sider droppe de selvsamme mennesker, med hvem vi ønsker at fortsætte med at kommunikere. Derfor er der et ønske om at beskytte deres private virtuelle rum mod nysgerrige blikke, men tilføjer til den sorte liste i "Klassekammerater", at forstå i starten svært.

En enorm mængde af fremmede kommer til din side, det sætter mærker til fotos, og det er ikke altid behageligt. Nogle gange du ønsker hurtigt og uden forsinkelse at tilføje til den sorte liste i "Klassekammerater" og glemme alt om ubuden gæst. Dette kan gøres på to måder.

Den første måde at tilføje til den sorte liste

Da han så en mand, hvis udseende på din side er ikke meget ønskeligt, gå til den side, hvor du udvekslet med ham en personlig besked. Klik på den virtuelle kuvert med underskrivelsen af "Meddelelser". Nu vil du se en liste over afsendere, hvorfra du skal vælge et navn på den uønskede gæst. Når du har klikket på brugernavnet problemet, hvordan man tilføjer til den sorte liste i "Klassekammerater" vil blive løst for altid. På toppen af skærmen vil du se en grøn linje, hvor det vil blive skrevet "Block". Udfør den valgte handling bekræftelse kommando. Hvis du gjorde det ved et uheld, kommandoen "lock" du kan altid annullere.

Den anden måde at tilføje til den sorte liste

Nu vil vi lære at føje en kontakt til den sorte liste ved den anden metode. Du gør det vil være i stand til at mærke alle brugere, der vedholdende besøger din side uden dit ønske.

Klik på det link der hedder "gæster". Der kan du se alle de brugere, der har besøgt din side i "Klassekammerater". Dette er den nemmeste måde at tilføje til den sorte liste i de klassekammerater, der kunne forestille sig. Fordi det kun bliver nødt til at bringe pilen på gæst og mini-menu pop op, skal du vælge "blok". Jeg er enig, det er meget simpelt og ikke behøver at bekymre sig og lider den konstante tilstedeværelse af fremmede i din online hus, denne elegante og personlige.

Må ikke pine sig selv med anger om den sorte liste, kan du altid låse enhver bruger, hvis det ønskes. Og nu ved du, hvordan du tilføjer til den sorte liste i "Klassekammerater", og hvordan man kan fjerne uønskede gæster ud og "venner."

Personlig side på det sociale netværk - det er din virtuelle område, som du kan disponere over deres eget skøn og vilje. Ingen har ret til at fordømme dig eller gøre for at gøre oplysninger offentligt tilgængelige for alle. Dit virtuelle område - dine regler!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.