Hjem og familieGraviditet

Ultralyd under graviditeten: en percentil er det vigtigt?

Graviditet for kvinder - er en særlig tilstand, er det nu vigtigt at forstå, at den vordende mor er ikke kun ansvarlig for sit liv, men for livet af en lille skabning, der er inde i det. Kun hun kan tage sig af barnet som alle andre. Det fjerner ikke ansvaret fra sin far, men stadig 24 timer om dagen med den kommende nyfødte barn er mor bor. For at få en fuldstændig forståelse af, hvordan barnet udvikler sig, og om han var OK, du har brug for at blive registreret i fødselsforberedelse klinik. Det var der, en gravid kvinde vil modtage rådgivning om livsstil, vaner, adfærd, og så videre. Før det gravid vidste jeg ikke, hvad percentil - det er en vigtig indikator, som bestemmes efter den første ultralyd.

Survey - vigtige begivenheder

Fremtidig mor oprindeligt lærte, hvordan hun skulle opføre sig så ofte graviditet opstår pludseligt, selvom begivenheden var planlagt. Derfor er det vigtigt nøje at overholde henstillingen fra fødselslæge-gynækolog og videregive alle test til tiden, tage en undersøgelse. Alle disse foranstaltninger er ikke udtænkt til gravide ikke gå glip af. Disse vigtige undersøgelse er med til at rettidig opdage sygdom, der vil holde graviditeten, og sørg for, at hvis der er en normal udvikling af barnet.

Ultralyd i graviditeten

En af de vigtigste og mest obligatoriske syn er ultralyd diagnose. Ifølge Ministeriet for Sundhed krav i hver gravid kvinde bør i hele perioden af bestemmelserne renter gøre 3 ultralyd. Den første blev afholdt i de tidlige stadier - 12-14 uger, den anden - 20-24 uger, den tredje - 30-32 uger.

Hvis gynækologen har nogle tvivl, kan det ske, og yderligere ultralyd efter behov. Det er værd at bemærke, at USA farligt for et barn - det ikke er videnskabeligt bevist kendsgerning. Disse myter spredes af dem, der er simpelthen ikke interesseret i, for at forhindre udviklingen af patologiske fænomener.

Vigtig information ultralyd

Under ultralyd i de tidlige stadier og i tredje trimester bestemmes af forskellige faktorer, som indikerer, hvor godt for udviklingen af fosteret finder sted. Percentil - dette er en indikator, der kan anvendes til at bekræfte fraværet af genetiske abnormiteter eller deres tilgængelighed. Hvis vi taler om den første ultralyd, er det værd at bemærke, at denne screening, som identificerer følgende problemer:

  • på dette udtryk ultralyd udføres for at bekræfte normal graviditet og udelukke ektopisk;
  • bestemmes den faktiske størrelse af fosteret;
  • bestemme en mere nøjagtig gestationsalder;
  • undersøgt og analyseret tilstanden af de indre organer af barnet og moderens kønsorganer;
  • gjort nuchal gennemskinnelighed måling, vægtprocenten af børn testet.

Hvad er nakkestivhed gennemskinnelighed?

Nakkestivhed gennemskinnelighed - afstanden mellem hvirvlerne af barnet og den indvendige kant lag af hans hud. Dette rum er fyldt med væske, skal det måles for at bestemme, hvor godt barnet er ved at udvikle i forhold til sin krop, det er normalt der er indikatorer for hans højde og vægt. Hvilket kan bestemmes ved hjælp af specielle borde. Ultralyd målt afstand, derefter kontrolleres index percentil - en værdi, der bestemmes af afstanden fra ryggen til den ekstreme barnets hud lag. Hvis dette tal er inden for området af normal størrelse, så fint, men hvis de opdages indeks uden for det normale område, er det nødvendigt at besøge genetiker. Gravid retning udstedes til en specialist, som vil tildele yderligere diagnostiske metoder til at bestemme årsagen til et sådant indeks.

Percentiler - en ...

Percentil under graviditeten er bestemt af de særlige tabeller, er ingen særlig viden inden for obstetrik eller matematik påkrævet. I undersøgelsen af nakkestivhed vurderer føtale hals folder. Faktisk størrelse kan indikere, at der er en kromosomal abnormitet, visse patologier, især så kunne være Downs syndrom. For at eliminere eller identificere patologiske ændringer er foretaget en række undersøgelser, såsom en blodprøve for alfofetoprotein, humant choriongonadotropin, og andre invasive metoder.

Hvad betyder "percentil af vægt og vækst af barnet?" Dette spørgsmål kan kun besvares efter at du har på hånden resultaterne af ultralyd. Så har du afstanden fra føtale ryggen til sin hud, tage en tabel, ser på hendes egen figur i millimeter. Tabellen er defineret percentil - det er en indikator for, at du er interesseret i. Hvis det er mindre end 3%, eller mere end 97%, så besøg en læge, du kan ikke undgå.

Percentil af højde og vægt af barnet bestemmes også, og efter hans fødsel. Der er en tabel, som det er muligt i overensstemmelse med barnets alder afgøre, hvor meget percentil svarer til dets højde eller vægt. Dette er den mest enkle metoder til at analysere den normale udvikling af barnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.