FinanserRegnskab

Direkte og indirekte omkostninger

Omkostningerne er opdelt i direkte og indirekte på bestemmelserne i artikel 318 i skatteloven. Lovgivning defineret en særlig liste.

Så for direkte omkostninger omfatter:

  1. For køb af materialer og råvarer, der anvendes i produktionen.
  2. For køb af komponenter eller halvfabrikata.
  3. På løn til medarbejdere direkte involveret i produktionsprocessen. Disse udgifter omfatter betalinger for obligatorisk pensionsforsikring, at finansiere ophobning af forsikring og ære af alderspensionen og andre fradrag.
  4. Afskrivninger af anlægsaktiver, der anvendes i produktionen.

I kategorien af indirekte omkostninger omfatter beløb for alle andre omkostninger, med undtagelse af ikke-drift. Liste over udgifterne er indeholdt ikke kun i skattelovgivningen, men også i den erklæring om indkomstskatten.

Hvorfor adskille de direkte og indirekte omkostninger?

I denne forbindelse skal det bemærkes, at den væsentligste forskel mellem kostprisen. Således er de indirekte omkostninger i mængden af fuldt vedrører omkostningerne ved den aktuelle skat (rapportering) periode, og de linjer - til prisen for den periode, som salg af varer, under hensyntagen til de saldi på igangværende arbejder. Undtagelsen er, når virksomhedens aktiviteter er rettet mod levering af tjenesteydelser.

Det skal bemærkes, at listen, som bestemmer de direkte og indirekte omkostninger og resulterede i skattelovgivningen, er obligatorisk. Men virksomheden kan, efter eget skøn, at tilføje til dette eller hint liste deres udgifter.

Hvis regnskabspraksis for organiseringen af de direkte og indirekte omkostninger, der ikke er specifikt defineret, som standard det vurderes, at de svarer til listen i artikel 318 i skatteloven. Og med introduktionen af lovgivningen for at oprette en liste over ændringer, vil virksomheden nødt til at tage hensyn til dem. I denne forbindelse er det bedre at vedtage de direkte og indirekte omkostninger på egen hånd i selskabets regnskabspraksis.

Cost-deling i økonomistyring giver dig mulighed for at bruge en forenklet form for regnskab, indtægter prognose. Ifølge opnåelse af en ønsket størrelse ved at dividere omkostningerne kan beregnes optimale handel volumen og det tilsvarende niveau af omkostninger. Samtidig bestemmes af mulighederne for salg af disse eller andre typer af produkter.

Som en af de praktiske resultater af anvendelsen af klassifikation af omkostninger i overensstemmelse med princippet om, afhængigt af salget er muligheden for indtægter prognoser. Når dette er taget højde for den forventede offentlige udgifter, at definitionen af salget, som vil give et break-even grundlag, for hvert enkelt tilfælde.

Analyse af direkte og indirekte omkostninger giver os mulighed for at studere strukturen og sammensætningen af produktionsomkostningerne for at fastlægge de vigtigste retninger af lokalisering potentiale for deres reduktion. Samtidig er det muligt at studere dynamikken i ændringer i omkostningerne ved den nuværende periode i forhold til den tidligere såvel som planen som helhed og de enkelte artikler. Analysen giver mulighed for at etablere og kvantificere faktorer, der påvirker udviklingen af udgifterne, for at definere bidraget fra hver enkelt enhed i det samlede resultat opnås ved en reduktion af omkostningerne. Desuden er det muligt at identificere og kvantificere reserver til at sænke omkostningerne til produktion og distribution af varer.

Opgaverne står overfor regnskab, er stort set i overensstemmelse med de opgaver, der udføres af en ledelsesberetning, er det på grund af det faktum, at inddragelsen af regnskabsforvaltning delsystem overvejes.

Som praksis viser, specielt til at bestemme, hvilke udgifter er direkte, indirekte og som ikke altid er muligt. Meget af dette afhænger af arten af virksomheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.