FinanserRegnskab

Tærsklen på lønsomhed og operativsystem performance analyse.

Der er mange metoder, der kan hjælpe med at gøre både kortsigtet og strategiske beslutninger om virksomhedsledelse. Måske en af de enkleste blandt dem er operationel analyse, som også nogle gange kaldes break-even analyse. I løbet af denne proces, definition af disse parametre som mængden af belægning rentabilitet tærskel og nogle andre.

Grundlaget for denne type af analyse - en division af omkostningerne i virksomheden til produktions- variabler og konstanter. Årsagen til denne adskillelse er, at forskellige omkostninger opfører sig anderledes, når du ændre lydstyrken for salg og produktion. Således, at værdien af variable omkostninger, beregnet pr produceret enhed, er altid konstant, men den totale mængde er proportional med mængden af produktionen. Men mængden af faste omkostninger, derimod, er altid konstant, men deres andel i enhedsomkostningerne er omvendt proportional med antallet af produkter.

En af de vigtigste indikatorer er en kritisk program. Den repræsenterer en volumen af en slags, der gør det muligt for virksomheden at fungere uden tab. Threshold rentabilitet (break-even) bestemmes ved at gange prisen på de kritiske software-produkter. Med andre ord, rentabiliteten tærskel - Denne parameter beskriver niveauet af indtægterne, hvor break-even. Begge tal kan bestemmes ved at undersøge både grafen og analytisk. Lad os dvæle nærmere på den anden metode.

For at bestemme de kritiske programmer, der er nødvendige for at finde antallet af produkter, du ønsker at producere og sælge for at dække hele beløbet af de faste omkostninger. Således er mængden er nok til at dele de samme faste omkostninger forskellen mellem pris og variable omkostninger pr. Det er nødvendigt at foretage en reservation, vi går ud fra, at virksomheden sælger nøjagtig de samme produkter som og producerer. Threshold indtægter, som nævnt ovenfor, kan findes ved at multiplicere resultatet i faste priser prisen.

En anden indikator, der har brug for opmærksomhed er det kommercielle margen. Du kan også møde sådanne navne som mængden af dækning eller bidrager til dækningen. Denne indikator er defineret meget simpelt ved at reducere mængden af omsætningen til variable omkostninger. Derfor bør belægningen beløb dækker de faste omkostninger og generere overskud. Bemærk, at kommerciel margen proportional med mængden af produkter, men pr dens værdi ændres ikke. I denne forbindelse ofte bestemme andel af dækningen af omsætningen. Kendskab til denne værdi, kan vi anvende en anden metode til beregning af tærsklen indtægter - opdele konstant andel af mængden af dækning udgifter.

For at afgøre, om virksomheden er langt fra tabet, opgjort værdien af beholdningen af finansielle styrke. Det bestemmes af forskellen mellem provenuet er modtaget til salg, og rentabilitet tærskel. Denne indikator kan også beregnes som en andel af indtægterne.

Sidstnævnte tal, som gerne vil se det i drift gearing. Den beskriver graden af operationel risiko, som viser, at antallet af gange hurtigere skiftende forretningsmæssige overskud i forhold til ændringen i omsætningen. Beregningen er meget enkel, og det er i forhold til den kommercielle fortjeneste. Risiko, som vurderes af denne indikator, skyldes det faktum, at en del af udgifterne til den permanente stede. Denne risiko er større jo tættere virksomheden arbejder på at breakeven. Med en stigning i omsætningen på virksomhedens aktivitet er ved at blive mere sikker fra dette synspunkt, da andelen af faste omkostninger har været støt faldende.

Ovenstående beregninger er foretaget baseret på den antagelse, at alle afhængigheder er lineære. Selvfølgelig, den faktiske interaktion er langt mere kompleks, og for eksempel kan tærsklen et gyldigt margen adskiller sig fra den, der opnås, men for den grundlæggende analyse beskrevne metoder kan anvendes helt sikkert.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.