Kunst og underholdningMusik

Pelagia. Biografi af sanger og band

De, der lytter til lokale kunstnere et alternativ retning, kan ikke undgå at kende sådan en stor folk-rock sanger er Pelagia. Biografi Det er ikke meget op-og nedture, men samtidig en dyb ren vokal og smukke, sjælfulde sange ikke kan røre. Faktisk kan stemmen rette kaldes tilhører den russiske jord! Men det er et sidespring. Vi går nu over til de faktiske forhold - nemlig en biografi om sangeren.

Pelagia - fra barndommen

Smuk stemme og lysten til at synge - det er nok en familie træk, der er passeret gennem den kvindelige linje. Hvorfor det? Det er simpelt. Mor Pelagia - Svetlana Khanova - også på én gang udført med sit band, der udfører jazz sange. Jeg sætte en stopper for den manglende stemme, på grund af hvad hun havde at blive en teaterdirektør. Senere mor til vores foretrukne sanger vil være producent og direktør for gruppen, som vil bringe en datter. Pigen blev født, som i første omgang registreret under navnet Pauline, i Novosibirsk. Vi kaldte forældrene til pigen Pelageya, og i sidste ende Fejlen er rettet allerede i passet af sangeren. Dette er navnet på hendes oldemor bar.

I fire år Pelagia først dukkede op på scenen og ind i Novosibirsk Special Music College (skole), hvor hun blev den første kvindelige singer-fest i femogtyve år af institutionen i historien om otte år. I ni år, sangeren mødtes med Dmitriem Revyakinym fra gruppen "Kalinov Most", som sendte hende tape til "Morning Star" i Moskva. Sandt derefter folklore enhed i transmissionen har ikke været til stede, men fordi Yuri Nikolaev anbefale pige bare for at deltage i konkurrencen, hvor hun var vinderen som følge heraf modtaget en præmie på et tusinde dollars.

kom popularitet

Omkring samme tid sangen "Enjoy, brødre, nyde", som er optaget i Novosibirsk, at blive et hit i Novosibirsk OMON krigere, der deltog i antiterror-operationer i Tjetjenien. Hvordan er det at få denne post til ham - er stadig ikke kendt. Men siden da, til Pelagia kom den længe ventede popularitet.

Efter at der i ti år har hun underskrevet en kontrakt med virksomheden, engageret i at optage de sange af kendte kunstnere på det tidspunkt, og flyttede til Moskva. Der, hun studerede først ved School of Music og derefter på skolen med intensiv undersøgelse af koreografi og musik. Så det bliver et legat fond "Unge talenter Sibirien" og partiet til FN-programmet "Nye navne planeten". Som et resultat, der er verdens lærte navnet Pelagia.

alternativ biografi

Denne performer ofte deltaget i officielle arrangementer, såsom en tale på topmødet af de tre statsoverhoveder. Men især værdifuldt for dem, der gerne national sten er alternative projekter. Til dem, omfatter "Lær at svømme", en hyldest til Depeche Mode, storslået duetter med Butusov, Sukachev, Sklyar, Inna ønske, Mikhail Gorshenevym. Disse sange er ofte hørt i mange, og forældelsesfristen, de har. Drayvovye og samtidig ren, de har vundet en hædersplads i hjerterne hos vores musik gourmeter. Men i denne biografi det stopper ikke der.

Singer Pelageya. Biografi forestillinger

I den 97., blev hun den yngste medlem af det team af KVN af Novosibirsk State University. Senere blev hendes rekord brudt. I den 99. år, Mstislav Rostropovich inviterede hende til en festival i Evian, hvor også spillet Kisin Evgeny, Shankar Ravi, Burchuladze Paat, Bi Bi konge, Vishnevskaya Galina. Sidstnævnte, ifølge de fleste Pelagia, gjorde et varigt indtryk på hende. I 2004 medvirkede hun i en cameo rolle i tv-serien "Yesenin". I 2009 Pelagia med Darya Moroz deltog i 3. sæson af "To stjerner". Og så slagene sang med Garik Sukachev, at vinde afstemningen, "Property for republikken". I samme år, Pelagia, biografi, der, som man kan se - en kontinuerlig arbejde og ikke en dråbe af hvile, var vinderen af nomineringen "The Solist" i "Figur Dozen". Sejre i livet er nok, men ikke kun en sanger, men også en gruppe kaldet "Pelageya".

Pelagia. Biografi af gruppen

Holdet blev dannet i 2000 og blev opkaldt efter sangeren. Så pigen var fjorten år gammel. Hun er uddannet fra skolen og eksternt leveret til RATA, dimitteret i 2005 med udmærkelse. Men det er også et sidespring.

Taler om Pelagia, mange er på grund af sit navn som sanger, men i virkeligheden en gruppe kan rumme fem personer, med undtagelse af den udøvende kunstner. Deres fortjeneste i holdets popularitet ikke er mindre end stemme vores russiske arv. Arrangementer god musik og surround-vokal - det er de vigtigste elementer i de musikere, der tydeligvis ikke falmer i skyggen af den berømte Pelagia og kun udvikle sig.

Personlige liv sanger

Ironisk nok, mellem ture i denne smukke, ikke kun stemme, men også over for pigen er den tid og privatliv. ventilatorer søger ofte svar på spørgsmålet: "? Pelagia - biografi, en mand, børn" Dot "i". I øjeblikket er sangeren ikke gift, selv om ægteskabet var i to år med Dmitriem Efimovichem. Børn, de ikke har, men Pelagia planer tydeligvis falder blevet en vidunderlig mor og kone, da hun gentagne gange sagt i et interview.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.