Hjem og familieKæledyr

Sarplaninac. Beskrivelse af arter

Vi kender mange hunderacer længe har været at hjælpe en mand i hans virksomhed. En af dem er Sarplaninac. Denne hyrde vagthund, indfødte til Makedonien overvejes.

Beskrivelse af arter

En hund af medium størrelse (skulderhøjden ikke over 61 cm), med en stærk, muskuløs krop. Hendes bryst er temmelig dyb, let konveks kanter, bred ryg, der gradvist aftager fra manke til kryds, og udviklet skelet. Massive hoved i kraniet er mere afrundet, næsen tilspidses. Hængende flade, trekantede ører sat højt. Rundt om mandelformede øjne black fælge briller.

Sarplaninac kan have forskellige farver - hvid, sort, grå eller brune. Tyk lang pels danner en smuk frynser på halen og bagbenene. Sableobrazny hale har også en suspension af langt hår. På ydersiden af hovedet og forpoter er væsentligt kortere. Hals og bryst er dækket med en tyk manke.

karakteristiske træk

Som enhver kvæg hund, blev Sarplaninac avlet til at beskytte dyr og genoprette ro og orden i besætningen. Derfor er hendes karakter særlig udtalt mistillid og aggression mod fremmede. Af disse hunde gør fremragende vagter, der ikke tillader en fremmed at røre enten selv eller til den beskyttede ejendom eller kvæg. Udadtil rolig og afbalanceret, de har tendens til pugnacity, viser komplet frygtløshed. Som en familie hund er ikke den bedste løsning ville være Sarplaninac. Beskrivelse af racen beskriver det som ikke tolerere hengivenhed og ømhed kæledyr. Jeg bor ikke godt med disse hunde og andre kæledyr i dit hjem.

Beslutter at have sådan et kæledyr, skal du være forberedt på, hvad der kommer til at betale en masse tid på at studere med ham. Uddannelse og træning bør begynde med de tidligste dage af hvalp i huset, vil det kræve en masse tid, tålmodighed og indsats. Tja, når der er en stor del, der giver dit kæledyr til frit at løbe omkring ham til at holde en god form. Omfatter Sarplaninac uønskede i boligforhold. Dette kan medføre alle mulige hendes lidelse.

historie

Racen fik sit navn til ære for bjerget Shar Planina, beliggende i Makedonien. Det var der Sarplaninac blev trukket tilbage omkring to tusind år siden for at beskytte fårene fra rovdyr. Så det bredte først overalt i det tidligere Jugoslavien, og efterhånden begyndte at vinde popularitet i andre lande. Ganske ofte har et bredt Sarplaninac i USA og Canada. Men det tog meget lang tid, før racen blev officielt registreret. Det skete kun i 1939. Mange tror, at de fjerne forfædre disse hunde var kaukasisk ovtcharka, da de har en masse til fælles.

fængselsforhold

Det vigtigste er, hvad der er brug for af repræsentanter for racen mest af alt - det er en langsigtet aktiv gå. Kast dig ud i deres bedste-range godt forberedt fysisk til mennesker som dyr er meget energisk og stærk. Egnet til hunde stor voliere, hvor den kan bevæge sig frit. ikke anbefales at holde sharplaninskih Shepherds i lejligheden. Bortset fra det faktum, at disse hunde har brug for en masse plads, er de ganske dårligt overføre ensomhed.

Det kræver særlig pleje uld. Det er meget tyk og varm, ydersiden er dækket med lange, mens underuld er meget tæt og kort. Takket være denne frakke kan i al slags vejr til at bære sin service Sarplaninac. Billeder af hunde bevogter herres ejendom, uanset vejrforholdene, kan du finde meget ofte. Uld bør regelmæssigt kam en speciel børste, især under molting. Vask din hund bør kun være i ekstreme tilfælde, hvor meget beskidt.

Eventuelle sygdomme typisk for racen, er ikke afsløret. Under gunstige forhold og god pleje Sarplaninac kan leve op til 14 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.