HjemlighedKonstruktion

Fremgangsmåder til støjisolering faciliteter på bekostning af lydisolerende materialer

I de senere år har stilheden i hjemmet bliver for mange mennesker en reel luksus. Som praksis viser, i de fleste tilfælde, den væsentligste årsag til dette er, at lydisoleringen Opførelsesfasen ikke menes nogen. Den ideelle metode til at fjerne dette problem er at udføre en støj isolering væg. I denne artikel vil vi fokusere på, hvordan man kan gøre dette ved hjælp af en bred vifte af lydisolerende materialer.

Advance forberedelse af vægge

Meget ofte (især i ældre huse) under gips og tapet er alle mulige mellemrum mellem pladerne gennem-hul eller udtag fører direkte til naboer. Selv hvis de er små, kan andre lyde trænge ind i lejligheden det var gennem dem. Normalt deres inkorporering ofte er med til at bringe ind i huset af stilhed. Pass-through udløb kan flyttes til et andet sted, og lukke op hullet på grund af skum. Disse foranstaltninger væsentligt forbedre situationen imidlertid vil den ideelle løsning være gennemførelsen af støj isolering ved hjælp af lydisolerende materialer.

anvendelse drywall

Den mest almindelige metode til isolation af produktet fra støj betragtes nu som kombinationen af gipsplader med andre relevante formål fibre. I dette tilfælde til rummet mellem den formonterede vejledning lægges under anvendelse ecowool, mineraluld eller cellulose isolering. Det skal bemærkes, at de lydabsorberende materialer til lejligheder anbefalede at sætte meget stram, uden nogen besparelser. Derefter er strukturen lukket med gipsplader og væg maling eller tapet indsætte over. Den eneste ulempe ved denne fremgangsmåde anses for at være et lille tab af gulvplads.

Tube og panel

Ganske ofte i rollen som akustiske isoleringsmaterialer er de dræbende paneler og kork. Fordelen ved den første af dem består i, at arkene, hvis tykkelse er fra 4 til 12 centimeter, kan monteres direkte på væggen. I dette tilfælde er smurt leddene med silikone. Med hensyn til det andet materiale, er den lavet af kork, der er udstyret med høj isoleringsevne parametre natur.

membraner

Membraner blev opført i listen over de mest almindelige lydisolerende materiale er forholdsvis ny. Samtidig er de stadig mere populære hvert år, i virkeligheden har en meget høj hastighed. At være meget tynd, de har en høj tæthed, så lyden er næsten uigennemtrængeligt. Lydisolering membraner er helt uskadelige, da materialet er aragonit for deres produktion for menneskers sundhed - et naturligt mineral.

Disse paneler er meget let at bøje og er perfekt kombineret med andre materialer. Deres anvendelse isolerende lag tykkelse ikke overstiger 3,5 cm. Det skal bemærkes, at kun membranen giver maksimal beskyttelse mod støj, så de er endda bruges i lydstudier. Med hensyn til omkostningerne, som finder anvendelse på sådanne lydisolerende materialer til vægge, en meter firkantede priser starter fra et mærke, er cirka 640 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.