HjemlighedKonstruktion

Mahogni: egenskaber og anvendelser

På markedet er der masser af produkter fremstillet af sten, kaldet mahogni. De er ofte ret dyrt. Men kun en lille del af dem har fremragende ydeevne karakteristika af mahogni - racen slags Svitene Meliev familie.

Først blev almindeligt kendt type Svitene mahogni, som blot kaldes mahogni eller mahogni træ Mogno. Denne mahogni udvides til De Nederlandske Antiller i Vestindien. Her vokser helt i dalene og på bakkerne. Denne race er meget glad for den frugtbare fugtig jord. Dette er en usædvanlig stor træ op til 30 - 45 meter. tromlediameter af dem når op på 2 m.

I de første årtier af det tyvende århundrede mahogni blev det næsten skære ned. Men i midten af århundredet på en række tropiske øer kunstig plantage mahogni lagde Caribien. Hertil kommer, at briterne, denne race er blevet transporteret til Indien og øen Sri Lanka.

Der er en anden form for træ, der ville passe definitionen af "rød". Træ på dem lidt ringere kvalitet mahogni, men hans reserver, i modsætning til sidstnævnte, er store nok. Det Svitene macrophylla, eller koaba. Den vokser i Mexico, det østlige Peru, Brasilien, Bolivia, Venezuela, Colombia. Desuden er det er mahogni er blevet transporteret af samme briterne i Fijiøerne. Og den tredje form for amerikansk træ, der kan klassificeres som en "rød» - Switenia humilis. Det er fordelt i El Salvador, i de sydlige regioner i Mexico, Costa Rica og Nicaragua. Som materiale til fremstilling af alle former for produkter, er denne art kendes mindre end de andre.

Ud over USA, er der afrikanske arter af træer såsom race som mahogni. På dette kontinent er to typer af disse planter er almindelige. Den første af disse - slags Kaya. Denne stedsegrønne træer vokser i Madagaskar og Kap Verde-øerne. Den mest almindelige sten-kaya mahogni, som også kaldes caoba afrikansk eller afrikansk mahogni. Slægten Kaya gælder også temmelig kendte arter - mahogni hvid. Det er dette navn på skorpen farve og er ganske højt træ (15 - 50 m).

En anden afrikansk slægt af familien kaldet Meliev Entadrophragma. Det omfatter sådanne sorter som Sipo, Sapele og kasipo. Samt Kaya, et meget stort træ - op til 45 cm i højden og en diameter på 2 m ved bunden af tønden.

mahogni array bruges til dekoration og vender alle mulige strukturelle elementer (vægge, døre, gulve). Ofte denne race bruges til fremstilling af forskellige former for interiør pyntegenstande: figurer, masker, æsker. Dette træ er så værdifuld, at ikke hver kunstner vil vove at tage op produktionen af dette materiale, for eksempel den samme kabinet. Den største fordel er dens evne til at bevare sin form i årevis. Der er sådan en fabelagtigt dyre møbler.

I Rusland nu mahogni, fotos af som kan ses lige over, mødes i salget af næsten umuligt. I de fleste tilfælde, den mest der kan forvente, vores kunder - sunduchny sort, som også kaldes diabetes. Det er gullig-orange rock med en temmelig behagelig lugt til mennesker, fatal for insekter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.