HjemlighedKonstruktion

Front Siding: Hvilke at vælge?

Sidespor blev først introduceret i USA i 50'erne i sidste århundrede. Kvalitet og pris på moderne branding af Nordamerika og Canada er langt overlegen i forhold til indenlandske modparter. Afhængig af råmaterialet, panelerne er vinyl, træ og metal.

Front Siding beskytter de udvendige vægge og giver bygningen et attraktivt udseende. Hver type råmaterialer - plast, træ og metal - har sine fordele og ulemper. Vinyl sidespor - er en praktisk og holdbart materiale, er det ikke rådner og ikke er deformeret. Temperatur ændringer påvirker ikke PVC-paneler. De kan nemt skelnes gennem den teksturerede overflade, som har en pastelfarver. I produktionen af modifikatoren blev tilsat, gør huden holdbar og modstandsdygtig over for vejrlig.

Til forsiden vinyl sidespor er velbevaret, er det nødvendigt at ansætte erfarne bygherrer. Ellers kan forkert foldet produkt blive beskadiget. Det er kun ved første øjekast ser det ud til, at installationen af en simpel plade. Meget af den tid, der bruges på uddannelse elementer, layout, fit og trim paneler.

Front plast sidespor ikke kræver særlig pleje. Hans vask når snavset. Plade malet over hele dybden, så ridser ikke vil være synlig. Det skal være kendt, at PVC panel ved lave temperaturer kan bryde fra sammenstød med en tung genstand.

Front sidespor af træ er produceret ved at trykke under højt tryk. Sammensætningen på tidspunktet for at trykke tilføje forskellige tilsætningsstoffer. Materialet har tekstur af træ. Dette skyldes det faktum, at det øverste beskyttende lag påføres, og så han imiterer træ.

Front paneler, sidespor , træ forbedre udseendet af huset. Der er sådan beklædning er ret dyrt. I dagens marked er der træpaneler, høvlet træ, og imiterer en flad bestyrelse.

Fordele ved træpaneler :

  • holdbarhed;
  • styrke;
  • evne til at modstå temperaturforskelle;
  • sikkerhed;
  • resistens over for atmosfæriske stoffer;
  • nem installation.

Metal sidespor er lavet af galvaniseret stål, påføring af en polymer topbelægning. Installationen udføres ved hjælp af skruer og søm; plade placeret vandret. Beklædningen er gennemført fra bunden op.

Den mest populære panel fremstillet af "Deke Extrusion". Ifølge statistikker, hver anden produkt, køberen erhverver dette mærke. Teksturen af produktet "Deck Extrusion" er meget forskelligartet. Hun minder Behandlingsgrad sten, fliser, mursten, naturlige sandsten. Selskabet leverer en garanti på deres produkter i 25 år. Panelerne i brand - den billigste på markedet.

At vælge en klassisk facade sidespor, kan foto præfabrikerede huse være præ-søgning. Ser man gennem billeder af bygninger, er det let at se, hvordan kombinationen af de enkelte farver og forskellige teksturer. Ifølge den færdige projekt kan du bestemme valget af materiale.

Sidespor fremstillet af forskellige materialer. Dets art afviger med tekniske egenskaber, form for lukning og omkostninger. Hus, beklædt med paneler af PVC - ganske ofte stødt variant af foret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.