HjemlighedKonstruktion

Sandwichpaneler: egenskaber og anvendelser

Design, der består af tre eller flere lag af stift materiale, kaldet "sandwich paneler". Karakteristik af deres beviser af pålidelighed. Sædvanligvis det yderste lag er beskyttende og bærer, og den indre repræsenterer variationer af isolerende materiale afhængig af formålet af bygningen. Sandwich paneler er i stigende grad erstatter andre typer af konstruktioner. Deres popularitet skyldes den lave vægt og nem installation. Ingen af de moderne indkøbscenter er komplet uden dem. Nu på markedet et stort udvalg af isolerende materialer, gør det muligt at tilvejebringe den nødvendige varmeledningsevne, lydisolering, fugt modstand.

Hvorfor bruge fordelene?

Hvorfor har flere mennesker vælger en sandwich panel? Karakteristik af beton og mursten tale om stor pålidelighed af traditionelle materialer, men i næsten alle andre indikatorer for sandwichpaneler foran. Deres lette vægt og styrke kan reducere udgifterne til transport af materialer, for at undgå brug af løfteanordninger under installationen. Eliminerer behovet for grundig, stærkt fundament.

Med opførelsen af butikscentre og butikker hastigheden af konstruktionen - en vigtig faktor, fordi den hurtigere byggeriet vil være afsluttet, vil omkostningerne betale sig hurtigt. Sandwichpaneler, hvis egenskaber gør det muligt at forenkle installationen, er bundet til metal, beton og træramme. For mindre bygninger (såsom garager) release straks klar sæt af ramme og paneler, kan de kun indsamle i den rigtige rækkefølge. Sådanne mønstre hurtigt og nemt skilles ad og repareres.

typer

Klassifikation materiale fremstilles af adskillige parametre. Skelne væg og tag sandwichpaneler. Tekniske karakteristika første, således at de kan anvendes som lodret og hældende vægelementer, samt overlapningen mellem etagerne. Tagdækning, der anvendes til sadeltage. De, og andre strukturer, der anvendes i konstruktionen af industri, lager, offentlige og kommercielle bygninger og lave boligbyggeri.

Sandwichpaneler udmærker sig ved typen af isoleringsmateriale. Der er varmeapparater med mineraluld, polyurethanskum, polystyrenskum, glasfiber, og kombinationer deraf. Hver type bruges afhængig af formålet af bygningen.

beskyttelseslag

Det yderste lag kan være fremstillet af forskellige materialer. Grundlæggende lavet af metal (rustfrit stål plader). Der er også muligheder med gipsplader, MDF, DSP, PVC og papir.

Paneler med papir anvendes hovedsageligt som isolering, papir - er en eventuel beskyttende materiale til isolering.

Simple sandwichpaneler, de tekniske karakteristika er kun interessant aspekt af varmeisolering, fremstillet direkte på byggepladsen, dette i høj grad forenkler installationen. Formontage giver mulighed for mere effektiv udnyttelse af tiden. Mens der er en ramme forsamling, er det allerede ved at forberede væggen hegn i landet.

Det yderste lag er overtrukket med forskellige polymerer, som forøger korrosionsbestandigheden. Den form for dækning afhænger af prisen på de sandwichpaneler. Specifikationer anføre modstandsdygtighed over for mekanisk belastning, sollys og ekstreme temperaturer.

montering Egenskaber

Montering af sandwichpaneler er meget enkel og kan reduceres til blot et par grundlæggende processer. Den første og mest almindelige - er Pazo-cogging forbindelse. I dette tilfælde bliver det tyndere over hele siden, og den anden spalte er tilvejebragt i stedet for fastgørelse et af panelerne.

Ved tilslutning til stel- slots venstre og fastgjort til træ, metal eller betonsøjler.

Den mest pålidelige lås er Z-lås ( «dobbelt port"). To skrå spike ét panel indgreb med den anden spalte.

Secret armatur anvendes til beklædning af sandwichpaneler. Kendetegn tillader ikke at bekymre sig om integriteten af leddene og hvordan man kan skjule de skruer, ødelægge udseendet af facaden. Første panel er fastgjort med skruer til væggen og derefter lukke hætten næste panel.

Tag-lås er en lås til tagkonstruktioner, det er bygget på princippet om overlapning.

Der er også excentriske låse, med hvilke paneler spændes med hinanden. Sådan fastgørelse bruges primært til køleskabe.

vægpaneler

Som vægelementer stadig brugte sandwich panel væg. Features præsenterede deres isolering og beskyttende funktion. Den mest almindelige type er panelet med isolering mellem de to metalplader. Sådanne konstruktioner kan anvendes overalt i Rusland, afhængigt af klimaændringer tykkelse og type isolering.

Ved fabrikken paneler nødvendigvis knyttet installationsvejledning. Når korrekt samlet struktur vil vare fra 20-25 år og derover. De opfylder kravene i brandsikkerhed og er ikke skadelige for menneskers sundhed.

Tagdækning sandwichpaneler

Tekniske karakteristika for sådanne design er unikke: de er komfortable, monteret hurtigt og er lange. Den maksimale længde af pladerne er 21 m, kræver naturligvis afstandsmåler til transport af sådanne strukturer, men signifikant forøger hastigheden af byggeriet. Det vejer lidt tagplade. Nærmere oplysninger om vægt og dimensioner tillader at anvende ikke tunge bærende konstruktioner. Skrånende tag skal omfatte mindst 5% af forbindelserne i fravær af cross-luger og lys. Ellers skal hældningen være mindre end 7%.

Ved montering af tagdækning sandwichpaneler, skal du følge disse instruktioner for at undgå skader og skader på konstruktioner selv:

  1. 9 m / s er det umuligt at gøre installationen når vindhastigheden. Jo større panel, jo højere sejlet, kunne det nemt tage væk et menneske.
  2. Du kan heller ikke samles på tidspunktet for nedbør (sne, regn, tåge).
  3. installationsprocessen bør ledsages af normal belysning.
  4. Tætning langsgående samlinger udføres ved en temperatur på ikke mindre end 4 ° C

skråninger

De pågældende materialer anvendes allerede som vægelementer og tagdækning. Nu er der og sandwichpaneler til pisterne. Karakteristik de ikke er meget anderledes end sine forgængere: de er meget bekvemt og praktisk, ikke kræver ekstra isolering, dekoration, installation er forskellig kompleksitet, og levetid ikke er mindre end for de andre varianter af skråninger. Sandwichpaneler med plast som et beskyttende lag er ikke bange for vand, i modsætning til drywall lang fade i solen, ikke presses igennem, ikke tiltrækker snavs, gips.

Takket være en veletableret produktion til priser sandwichpaneler bliver tilgængelige. De erstatter ikke andre byggematerialer, men den niche besat permanent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.