Mad og drikkeChokolade

Nødder ("nødder") - chokolade fra firmaet Nestle, som "opkræver hjerner"

Nuts Bar ("Nuts") er en chokolade, der er blevet populær over hele verden. Den består af enkle ingredienser, såsom mælkchokolade, nougat, karamel, nødder og naturlige smag. Også tiltrækkende opmærksomhed er en gul og rød indpakning med en simpel og lakonisk tegning. Det er meget fristende at se chokoladebar med hele stykker hasselnød inde.

Nødder - chokolade, kendt over hele verden

Mælkchokolade fra firmaet Nestle har en delikat smag og en behagelig kombination af ingredienser. En af disse fantastiske kombinationer var nougat og hele hasselnødder i nødderbaren ("nødder"). Chokolade suppleres med sprød nødig smag og blødt tyggestruktur og er en fremragende godbid for både børn og voksne.

Bar sammensætning

Hvad er baren "Nuts" (chokolade) sammensætning? Candy indeholder følgende ingredienser: sukker, glucosesirup, hasselnødder, hydrogenerede vegetabilske fedtstoffer, kakaosmør, vallepulver, skummetmælkspulver, kondenseret skummetmælkspulver, fructose, lactose, dehydreret mælkefedt, ægalbumin, emulgator (Soy lecithin), E476, aromastoffer.

Særtræk og historie

"Nats" - chokolade, hvis særpræg er tilgængeligheden af hele hasselnødder. I Rusland syntes stangen i det sidste århundrede i slutningen af 90'erne. I 1997 begyndte han at producere en konfektfabrik i byen Samara. I 2008 blev sammensætningen af baren "Nats" lidt ændret. Chokolade blev suppleret med en øget mængde nødderpasta, hvilket forbedrede smagen lidt.

I 2004 blev action-tegningen fra firmaet "Nestle" lanceret. Forbrugere, der fandt en særlig kode på bagsiden af pakken, kunne vinde værdifulde præmier. Dette interaktive spil med dekodningen af koden blev kaldt "Natsomaniya." I denne henseende blev omslaget ændret, som var designet af Depot WPF og Identity.

Kalorier og opbevaring

Kalorieindholdet i stangen er 488 kalorier, pr. 100 gram af produktet er 5,3 gram protein, 23 gram fedt og 64 gram kulhydrater. Det anbefales at opbevare chokolade ved en temperatur på ca. 18 grader Celsius, plus eller minus 3 grader. Samtidig bør luftens relative luftfugtighed ikke overstige 75 procent. Den udløbsdato, der er angivet på pakningen, overstiger normalt ikke ti måneder fra fremstillingsdatoen.

Brainstorm - spis nødder!

Handelsmærket "Nats" (chokolade, der kan ses i artiklen) bruger en af de største producenter i fødevareindustrien - firmaet Nestle. Modstandere i butikken er så populære mærker som "Snickers", "Mars", "Milky Way" og andre.

Nøtter bar (chokolade): oversigt over formater

I øjeblikket fremstilles slik i 3 vægtkategorier, nemlig 50 gram, 66 gram og også i et stort format (en pakke med fem 5 slikter på 30 gram hver). En lækker bar af det berømte mærke har hele, ikke knuste nødder, og som du ved indeholder de et stort antal næringsstoffer, som ifølge forskere aktivt påvirker hjernen og oplader det med energi. Derfor sloganet: "Bite Nuts - oplad din hjerne" - kan forstås bogstaveligt. I kombination med lækker mælkchokolade er møtrikker et glimrende supplement til enhver mental belastning. En bar kan også fungere som en god snack, for i et stykke tid kan det tilfredsstille følelsen af sult.

Lækker snack

Utroligt lækker bar med karamelfyldning, luft nougat og nødpasta, dækket af et tyndt lag med mælkchokolade, har en uforlignelig vanilje-cremet aroma. Højdepunktet af produktet er hasselnødder. Bemærkelsesværdigt egnet som en billig måde at genopbygge energireserver. Det kan være en fremragende dessert til te, en nærende snack mellem de vigtigste måltider.

Nuts-baren er ligesom alle chokoladebjælker en sød pille til aktivering af mental aktivitet, hver selvrespektende studerende skal holde op med sin yndlingsbehandler før eksamen, kontrol eller forsvar af en afhandling. Ingen session går som regel ikke uden chokoladeens skæbne. Kald denne kost kan naturligvis ikke, fordi den indeholder fedt og sukker, men fra tid til anden kan du forkæle dig selv med skadelige for figuren af godbidder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.