SkønhedHudpleje

"Safeguard" (sæbe): sammensætning, anmeldelser end farlig

Siden oldtiden, blev sæbe lavet af soda og specielle fedtstoffer er primært animalsk og vegetabilsk. Producent engageret bønder i landsbyerne. I årenes løb blev det designet in-line teknologi. Nu sæbe skiftet til præfabrikation. Efter bortfald af nogen tid at det begyndte at tilføje forskellige "kemi". En særlig almindelig i dag aromatisk og desinficerende tilsætningsstof i sæber madlavning.

Den gennemprøvede måde - at vaske hænder med sæbe flere gange om dagen, i hvert fald fjerner infektioner og mange sygdomme. Kendt faktum, at ikke mindre end fem gange om dagen er nødvendigt at vaske hænder: før du sætter dig ned, du kommer hjem fra gaden, efter brug af offentlig transport og så videre.

"Safeguard"

"Safeguard" - sæbe, som dræber omkring 99% af alle kendte bakterier. Dens ejendommelighed er, at beskyttelsen fortsætter selv efter skylning hænderne med vand. Denne specielt formulerede sæber. Det er grunden til den "Safeguard" lindrer huden af hænderne fra bakterier. Det skaber om beskyttelse hud og hudpleje. Som en del af sæbe har en patenteret formel ZPT, hvilket forlænger effekten af den antibakterielle sammensætning og beskytter huden i nogen tid efter vask.

Når du vælger en sæbe, køber først gjorde opmærksom på de beskyttende egenskaber. Staying sund afhænger af niveauet af hygiejne og renlighed, som er beregnet til at give sæbe. Moderne familier foretrækker ofte en række antibiotika "Safeguard". Denne sæbe har bestået certificering i Rusland, efter at undersøgelser af føderale forskningscentre. "Safeguard" - en god sæbe, der er stolt af sine komplekse antibakterielle og rengøring komponenter. Efter alt, de er til gavn for sundheden for huden.

advarselstegn

Eksperter slår alarm: en hyppig og overdreven brug af antibakteriel sæbe er sundhedsskadelig. Hvorfor er det så?

Men for nylig, var der en opfattelse, at vaske børns hænder med sæbe og antibakterielle tilsætningsstoffer løse problemet spredning af SARS i institutioner. Men lidt over et år siden bacteriologists at videregive de oplysninger, som det bringer mere skade end gavn. Ledet deres undersøgelse viste, at under epidemier er sådan sæbe ikke hjælpe selv den simpleste af luftvejssygdomme. Det blev konstateret, at antimikrobielle stoffer i sæben af denne type er meget aggressive og dræber ikke kun patogene bakterier, men også nødvendigt for den person.

Derfor er det vigtigt at analysere brugernes informations- og feedback sæbe og beslutte, hvor ofte det kan bruges og i hvilke tilfælde.

Ordet "bakterier" i hverdagen menneske næsten misbrug. Men de fleste simpelthen ikke ved, hvad i den menneskelige krop lever og arbejder mere end 500 arter af mikrober. De udfører et meget vigtige biologiske funktioner i de indre organer, og stå på beskyttelse af vores krop. De behøver ikke gå inde i skadelige bakterier. De lever også på huden af kroppen (godt for det meste). En hyppig brug af antibiotika reducerer drastisk antallet af bakterier og det ønskede forhold mellem "godt og ondt" brudt. Måske skulle vi finde en mellemvej?

"Interesting" del

Af reklamer er det kendt, at sæben "Safeguard" sammensætning er speciel. Også sat under standard ingredienser, det indeholder triclosan. Han kommer i mange antimikrobielle stoffer i mange år. Men i mange år, er forskerne forsøger at sige, at dette er triclosan forårsager mutation processer i nogle bakterier. Britiske forskere for nylig bevist, at sterilitet er dødelig for mennesker (første krop blev udsat for alvorlige anfald af allergi, bør begynde ødelæggelsen af immunsystemet).

Udtalelse om sammensætningen af

Sæbe "Safeguard" svar modtaget ofte radikalt imod. For eksempel dem, der har brugt sæbe, sagde, at den eneste plus - lugten. Sammensætning skræmmer selv lægmand. Den reklamekampagne indstillet korrekt, men eksperter mener, at det er bare en markedsføringstilladelse trick.

Etiketten billede antibakterielle skjold, lyse rødt garanti frelse alle kendte bakterier. Og en eller anden måde aloe. Ubevidst, køberen mener, at der stadig er omsorgen for huden komponent i sammensætningen af sæber.

Bagsiden af etiketten ikke viser niveauet for frivillig certificering, ingen data om gæsterne og selv det. Og det meget mærkeligt, er der ikke engang en antydning af overholdelse af ISO 9001 (internationale kvalitetsstandarder). Dette bør advare potentielle købere.

sulfater

"Safeguard" - sæbe, i hvilken konstruktion der lauret- og laurylsulfater. Disse stoffer tilhører rengøring og opskumningsmidlet. De tørre huden op til den allergiske reaktion og at forfærdelige, ophobes i kroppen, og leveren kan ikke klare deres terminal.

cocamidopropylbetain

Den næste ingrediens er ikke mindre farligt - cocamidopropylbetain. Dette allergen. Hvis du overskrider den tilladelige koncentration kan forårsage en toksisk reaktion på hud og øjne. Næste: triclocarban trykker det endokrine system. Udsætter lokal irritation antiseptisk - chloroxylenol og natriumcitrat. Tilbage i line og Methylsothiazolinone Methylcloroisothiazolinone, hyppig eksponering som fører til konstant kløe og irritation. Natriumbenzoat, mærket på etiketten som farligt sæbe, et antiseptisk, en irriterende effekt. Dette er en ufuldstændig liste over allergener og irritanter.

Er der behov for en "forsvar" mod bakterier og bakterier? Deres sæbe, selvfølgelig, dræber, men bringer meget mere skade.

"Beskyt" og bumser: gavn eller skade

Den omstændighed, at tilbøjeligheden til at hududslæt, hun har brug for en særlig, særlig pleje, de ved alt. Apotek kæder og specialbutikker tilbyder en række moderne midler til bekæmpelse af acne. Sandt nok, mange af dem er ikke meget tilgængelige, som er ret dyrt. Det er lettere og billigere at se på sæbe. Antibakteriel kører ikke kan helbrede acne. Bortset fra de vigtigste virkning, sæbe genopretter syre-base og vandbalance. Hvorved porer rengøres og indsnævret. Og fordi porerne er åbne, den inflammatoriske proces kommer til intet. "Safeguard" - sæbe, som ikke er egnet til pleje af et ømt ansigt. Triclosan, som er designet til at dræbe bakterier, herunder acne, alvorligt udtørre huden. Der er i denne sæbe og andre stoffer, som ikke nyttigt at anvende. Og mange af dem (for ikke at sige alle) forårsager allergi. Sæbe "Safeguard" af acne i ansigtet kan ikke anbefales. I sin struktur er der baser, der er meget tør hud. Nogle gange (med forsigtighed), er dets anvendelse berettiget til huden på hænder og krop.

Sæbe "Safeguard" (anmeldelser)

Hvor farligt er et værktøj, som vi allerede har fundet. Overvej nu udtalelser fra forbrugerne. I dag er produkter hastigt stigende popularitet "Safeguard" -serien. Anmeldelser af forbrugere, der har teenage børn, entusiastiske. Kontrol over sådanne detmi- en ganske vanskelig proces på grund af deres hyperaktivitet. Derfor forældre, børn tilbyde dette produkt til behandling af hænder og ansigt, føler roligere.

"Safeguard" - sæbe, som er designet ikke kun for banale håndhygiejne.

Meget glad for denne serie betyder husmænd og turister, der selv udendørs føler beskyttet.

Emballage behagelig sæbe til hænder og selve værktøjet har skridsikker formular. Aroma af sort, diskret og behagelig ildelugtende. Sæbe på grund af dets skummende egenskaber - økonomisk. Antibakteriel sæbe "Safeguard" til regelmæssig brug, hvis ikke allergisk over for dens komponenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.