SkønhedHudpleje

Beroligende maske for ansigtet: funktioner, typer, opskrifter og anmeldelser

Hudpleje - en meget vigtig og nødvendig opgave. Næsten hver pige er bekendt med problemet med sorte pletter og spor af acne og ved, hvordan man løser det. Selvfølgelig, for at rense ansigtet mange af messen køn ved hjælp af skræl og scrubs. Undertiden disse procedurer beskadige overfladen lag af epidermis, hvilket fører til irritation og rødme. I dette tilfælde anbefales det at anvende en beroligende ansigtsmaske. Hvad er deres typer og hvordan man bruger dem - er, hvad vi ser på i denne artikel.

Hvorfor har du brug for en maske

Hver hudtype reagerer forskelligt på en procedure som peeling. Aggressive komponenter indgår i dens sammensætning, skaden overflade lag af huden, bliver det betændte og rødmende. Dette er essensen af proceduren: de gamle døde celler fjernes, og de erstattes af nye, friske og unge. Hele overgangsprocessen tager en vis tid (fra flere dage til en uge). For at lette og fremskynde brugen beroligende ansigtsmaske. Det lindrer rødme, fugter og nærer dermis. Dens struktur, som regel består af ingredienser, der fremskynder helingsprocessen.

Hertil kommer, en maske skal have følsom hud. Det reagerer på alle eksogene og endogene faktorer. Følsom hud er tilbøjelig til udslæt, kløe, afskalning. Den reagerer på de mindste ændringer i det hormonale baggrund. Desuden er det udslæt også påvirket af vejret (sol, vind, frost). Beroligende ansigtsmaske har på huden anti-inflammatorisk effekt, lindrer irritation, beskytter mod den negative påvirkning af miljøet. Sådanne midler anbefales at bruge før sørejse, og i den kolde tid af året - lige inden du går udenfor.

Hvilke komponenter bør indeholde beroligende maske

Før vi ser på nogle af de opskrifter, vi finde ud af, hvad er de ingredienser, skal i deres sammensætning. Selvfølgelig er der et stort antal forskellige masker, der kan gøres derhjemme. De adskiller sig indbyrdes ingredienserne indgår i deres sammensætning. Så i en beroligende ansigtsmaske ofte tilføje grøntsager (agurker, gulerødder, kartofler), planter (dild, persille, kamille), frugt (bananer, pærer, blommer, ferskner), æteriske olier (abrikos, tea tree, rose, mynte , sandeltræ, oliven). Effektivt behandler symptomer på betændelse honning. Han har på huden antibakteriel effekt. Som grundlag for masken, beroligende på huden, anbefales det at bruge en creme, der passer dig, hvidt ler eller afkog af urter (kamille, perikum).

Anvendelsesmetoder

Selvfølgelig er metode til at bruge en hel afhænger af masken opskrift. Det kan anvendes med en bandage eller gaze. Til dette stykke materiale dyppes i en beholder med en maske og imprægneret hende. En maske kan påføres direkte på huden i ansigtet, lys aflytning bevægelse. Nogle opskrifter kræver thermoeffect. I dette tilfælde selve sammensætningen opvarmes og påføres efter påføring af filmen og fødevarer indpakket håndklæde. Før du bruger en maske er nødvendigt at teste for allergi. Til dette formål, en lille mængde anvendes på indersiden af albueleddet. Hvis inden for en halv allergi er ikke manifesteret, kan det anvendes sikkert.

Hvordan masken beroligende ansigtsbehandling

Hvilken slags funktioner bør have en sådan sammensætning? Selvfølgelig først og fremmest skal masken beskæftige sig med de synlige på huden (rødme og afskalning) problemer. De aktive komponenter i sammensætningen trænger ind i det subkutane lag skal fugte den mætte forskellige nyttige vitaminer og mineraler. Beroligende maske nødvendigvis har anti-inflammatoriske virkninger, bekæmpe pigmentering, forbedre blodcirkulationen og stofskiftet i det subkutane lag. Efter at have brugt en god beroligende maske for ansigtet af rødme på huden dannes tynde plenochka, beskytter den mod skadelige miljømæssige påvirkninger.

Agurk maske

Denne sammensætning er en af de mest populære. Hvem har ikke hørt om de mirakuløse egenskaber for en agurk? Denne opskrift på skønhed engang kender vores bedstemødre. Sagen er, at den agurk nærer, opfrisker og toner huden. Desuden tilvejebringer den en blegning og antibakteriel virkning. Agurk, skrællet, du har brug for at rives. Den resulterende slam tilføje en teskefuld hjemmelavet fedt creme fraiche og bland grundigt. Denne beroligende ansigtsmaske derhjemme bliver naturligt og helt uskadeligt. Hvis massen er drejet for væske, kan en del af saften skal drænes. Det er nødvendigt at sætte en maske på dit ansigt og lad stå i 20 minutter. Så varmt vand til forsigtigt skylle det.

Der er masser af opskrifter med agurk. Så for huden tendens til udslæt, at den revne agurk kan tilføje en teskefuld honning og den samme mængde citronsaft. Hvilken effekt vil denne beroligende maske for ansigtet? Efter brug af sammensætningen med citron honning og huden bliver friskere udseende, silkeagtig tekstur og udslæt symptomer er reduceret betydeligt. Positiv feedback på denne maske bekræfter behovet for dens anvendelse. Piger, der engang brugte de data maske for ansigtet, er tilfredse med de opnåede resultater og fortsætte med at bruge dem i lang tid. Hertil kommer, når tiden ikke gør det, huden kan rengøres med bare skære i to dele agurk.

Beroligende maske med kartofler

Det er i denne grøntsag indeholder mange næringsstoffer kræves af huden i ansigtet. Den indeholder vitaminer B, C, K, cholin, lutein, selen, stivelse og 75% vand. Stivelse fjerner pigmentering, Whitens og forynger den sarte hud i ansigtet. Vitaminer gøre huden mere elastisk, glatte rynker, hvilket fører til at tone dine ansigtsmuskler. Cholin har en antibakteriel virkning på huden. Vi anbefaler at bruge kogte kartofler til meget følsom hud. Og i kampen mod acne hjælp er friske knolde.

Kartofler er nødt til at rive og tilsæt yoghurt. Den resulterende masse er nødvendigt at sætte på dit ansigt og vente et stykke tid (ca. 20 minutter). Også, i stedet for yoghurt, kan du bruge creme fraiche, mælk eller urtete. Mange piger bliver rost denne særlige maske, fordi det ikke kun fugter og nærer huden, men også bekæmper rynker.

Clay Face

En god effekt på huden det har en ler, med dets forskellige farver til forskellige hudtyper. perfekt rød ler til følsom hud. Det lindrer irritation og kløe i huden og bidrager til iltmætningen. Ler fortyndes med vand eller et afkog af urter til konsistensen af tyk fløde. I det, kan du tilføje den æggehvider, fløde, æterisk olie og ansøge om ansigtet i 10 minutter. Derefter skylles med varmt vand. Meget ofte i kosmetologi klasseværelser efter peeling anbefale dette meget beroligende ansigtsmaske. Efter rengøring absorberes godt af huden, det trænger ind dybere lag og behandler dem.

Anmeldelser kosmetologer og dem, der allerede har brugt

Selvfølgelig, på hylderne er der et stort udvalg af forskellige produkter til hudpleje, men hvad kan være bedre end naturlige ingredienser dyrkes på egen hånd? Kosmetologer sige, der effektivt reducerer inflammation er hjemmelavet beroligende ansigtsmaske. Anmeldelser af piger, der har brugt det, viser også, at den hjemmelavede maske sjældent forårsage allergiske reaktioner og ikke indeholder nogen skadelige ingredienser. Nogle kosmetologer anbefales at tilsætte sådan en maske chloramphenicol og hydrogenperoxid. Disse stoffer er godt kæmper med acne og ikke forårsager allergi.

Hvad du behøver at vide om den beroligende maske

Sådanne formuleringer er designet til at behandle huden, reducere inflammation og kløe. Hvis en eller anden grund efter påføring af masken begynder til ovnen eller klemme, så er det nødvendigt at vaske det samme. Den bør kun have en terapeutisk effekt uden at skade allerede beskadiget hud. Beroligende ansigtsmaske af huden efter rengøring også skal have en regenererende effekt, fremskynde heling og aktivere metaboliske processer i celler i dermis. Det er vigtigt at huske, at denne maske bør individualiseres for hver hudtype.

Hvad passer én, ikke nødvendigvis hjælpe en anden. Det anbefales ikke at bruge den samme maske i lang tid. Hver måned kan du ændre sammensætningen, og derefter huden vil se sund, tonet og ungdommeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.