SkønhedHudpleje

"Zerkalin" Lotion: kundeanmeldelser om effektiviteten af midlerne

Mange unge og ældre mennesker, på udkig efter en effektiv måde at bekæmpe acne. I denne artikel vil vi se på det kosmetiske forberedelse til den afgørelse, som udpegede problem, nemlig lotion "Zerkalin": kommentarer om det, de særlige kendetegn ved købere, sammensætning og oplysninger om producenten. Så lad os se, hvad der er værktøjet.

Acne lotion "Zerkalin": indikationer for brug og oplysninger om producenten

Midlet til ekstern anvendelse "Zerkalin" fremstillet af Jadran Co. Denne væske emballeret i glasflasker med 30 ml. Den vigtigste aktive ingrediens i sin sammensætning er antibiotikummet clindamycin. Det dræber bakterierne selv, der kan forårsage akne, hvilket gør huden ren og fri for betændelse og rødme. Ifølge producenten, kan effekten af at anvende lotion ses inden for et par dage. Det handler ikke kun bidrager til at bekæmpe acne, men også reducerer hævelse omkring betændelse, reducerer rødme og irritation. Ud over titlen af antibiotikummet i præparatet indbefatter vand, alkohol og propylenglycol. Løsning "Zerkalin" behandler ikke kun normalt, men også purulent acne, og inflammatoriske papler og pustler.

Funktioner af anvendelsen af midler, kontraindikationer

"Zerkalin" Lotion Anbefales til svær acne, når andre midler til at hjælpe fattige. I sin sammensætning indeholder et antibiotikum, der som nævnt ovenfor, dræber bakterierne, der udløser acne. På den ene side, er dens effektivitet bekræftes af mange brugere: betyder "Zerkalin", af hvilke er overvejende positiv (som vi vil overveje senere) hjælper med at have et par dage efter påføring. Men just in case, hvis du ikke har brugt den antibiotiske clindamycin, og du behøver ikke at vænne det. Desuden kan brugen af lotionen være tolerante over for denne komponent, det vil sige, efter ophør af anvendelsen af midlerne "Zerkalin" acne vises igen. På baggrund af behandling af hudlotion kan ikke anvendes andre lægemidler indeholdende antibiotikummet erythromycin, fordi det neutraliserer virkningen af clindamycin. Kontraindikationer til brugen af midler fra "Zerkalin" lidt, men stadig de er der. Her er listen:

 • Crohns sygdom;
 • Individuel intolerance af enhver komponent af lægemidlet;
 • en allergisk reaktion på lotion.

Hvordan søger anti-bums "Zerkalin"

For at holde din hud at slippe af med bumser og akne så hurtigt som muligt, skal du korrekt brug af "Zerkalin". Det er meget simpelt: først, forberede anvendelsesområdet - fjerne makeup, vaske dit ansigt. Tør hud med et håndklæde. Efter en våd stykke vat og gnid lotion ham den problemområder, undgå organer kontakt med slimhinder, især øjne. Hvis dette sker, vask med masser af slimet vand. Normalt betyder det, begynder at handle næsten med det samme, eller de første resultater vises efter et par dage efter påføring. Men producenten anbefaler at bruge en lotion 6-8 uger eller indtil fuldstændig forsvinden af acne og hudorme. Den maksimale periode med behandling - 12 uger. Lotionen kan påføres ud fra 12 år.

Løsning for acne "Zerkalin": anmeldelser, prisen af lægemidlet

Det betyder, til behandling af acne kan købes på et apotek eller speciale skønhed butik, kan du også bestilles via internettet. Prisen på medicin - fra 150 til 200 rubler. Normalt, en, højst to flasker lotion er nok til en fuld behandlingsforløb. Det er, hvad "Zerkalin" siger købere af løsningen, anmeldelser af det sige følgende:

 • medicin hjælper i behandlingen af selv de mest alvorlige former for acne, når bumser dækker det meste af ansigtet;
 • den gennemsnitlige varighed af anvendelsen af lotionen - 2-3 måneder, er det generelt anvendes i medium eller alvorlige former for akne;
 • i mild form, og hvis i ansigtet fra tid til anden er der kun et par bumser, lotion hjælper bogstaveligt inden for dage;
 • blandt ens i effektivitet betyder "Zerkalin" har en meget attraktiv pris, den er tilgængelig for de fleste købere.

Det er de egenskaber, givet af dem, der allerede har testet på selve lotion "Zerkalin 'anmeldelser om det for det meste positive. Dette er ikke overraskende, fordi de antibiotika, herunder udvortes brug, der ofte anvendes til behandling af acne.

Negative anmeldelser om køretøjet

Selvfølgelig er der dem, der ikke passede produktet. "Zerkalin" Løsningen har anmeldelser og negativ, siger dette:

 • mange ikke kan lide det en særskilt lugt af alkohol;
 • Det er muligt at købe ikke i alle apotek - det vil sige, at stoffet kan ikke kaldes den mest populære i kø til behandling af akne;
 • Mange klager over, at brugen af kurset længe nok - fra 2 måneder eller mere; selvom der er behov for det meste meget tid til fuldt ud at slippe af med bumser på betingelse af, at huden er virkelig mange af dem;
 • efter afbrydelse af lægemidlet (især lange) bumser og akne kan vises igen, om end i mindre grad - ikke så meget som det var før behandlingen.

Anyway, fra alle de ovenstående bemærkninger, ikke én, hvor det ville være tydeligt angivet, at lotion "Zerkalin" ikke hjalp overhovedet. Stort set resultatet af behandlingen afhænger af varigheden af kurset, en korrekt og regelmæssig brug af lægemidlet, samt på en alder af køberen. Normalt acne selv strækker sig til 20-22 år, når hormonal storm i kroppen ophører. I dette tilfælde har disse midler hjælpe på kort sigt for at slippe af med bumser i ansigtet, som sandsynligvis ikke vil dukke op igen.

Skal jeg købe en lotion "Zerkalin": Konklusioner

En eller anden måde, men de fleste teenagere står med problemet med acne og bumser på huden. I et mere voksne kvinder før menstruation også ofte springe enkelte bumser (men naturligvis i mindre grad end hos unge). Derfor er det værd at bestanden op pålidelige midler til hurtigt at slippe af med dem. I denne artikel, vi revideret oplysningerne på lotion "Zerkalin" Acne: anmeldelser om det, dens sammensætning, brug af positive og negative nuancer. Selvfølgelig, lægemidler til behandling af acne på markedet et stort udvalg, så du beslutter - som en af dem, bør sætte sig på dit toiletbord, men samtidig betyder "Zerkalin" har en god kombination af "pris-kvalitet". Så hvis du er på udkig efter en pæn og billigt produkt til hudproblemer, kan du ønsker at prøve det så godt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.