SkønhedHudpleje

Tatovering "kit", der betyder?

Tatovering "kit" - et værk, betyder det ikke forekomme meget ofte. Meget mere populære sort af sommerfugle, løver, ørne, design, etiketter mv Men sådan et billede nogle mennesker proppet. Tja, det, som alle andre, skjulte en vis betydning. Og det er værd at fortælle.

symbolik

Tatovering "kit" - en særlig opgave. Disse dyr anses for at være nogle af de mest imponerende overordnede og i dens størrelse pattedyr. De mennesker, de beundrede, overraskelse, ærefrygt og en lille følelse af bæven. Det er værd at bemærke, at den tatovering "Kit" værdi er en, der viser alle de kvaliteter, at de mennesker ikke er det første dusin år udstyre disse kreationer. Det er den dybde, magt, frihed, storhed, adel, betydning. Hvis vi mener, at udsigterne, der adskiller de gamle, de hvaler - det skaber, administrerende oceaniske elementer. Gud begavet dem med guddommelige kvaliteter, som ingen andre har. Mange tror det. Og i Grækenland, der var endda en særlig kult, tro på gudinden opkaldt Keto. Det var en mæcen af havet. Det tog hendes navn som base navn på hvaler. Folk længe opfattet disse skabninger som budbringere fra oven. Alt for overjordisk de optrådte på grund af sin størrelse og mystik - fordi for dem der var ingen oplysninger.

forskellige værdier

I oldtiden, som det var muligt at forstå dette dyr symboliserede den eneste gode. Men i kristendommen tatovering "Kit" det har en helt anden betydning. Ifølge den ortodokse verdenssyn, idet denne er forbundet med helvede, til helvede. Men hvis vi tager hensyn til den bogstavelige fortolkning af denne tilgang, billedet af denne skabning repræsenterer død og efterfølgende genfødsel af hende. I virkeligheden, som nævnt, er det de bibelske profet hval strandinger.

I navigatører, såsom tatovering "Kit" på hånden i forbindelse med fare for, at i princippet, er det logisk. Efter alt, vandet element er fyldt med noget utroligt. Og vi kender ikke grænserne for sin magt. Nu, sejlere var overbevist om, at hvaler nemt kan drukne som et stort skib og lille båd, slæbte ham ind i dybet af havet.

pax

Men for nogle andre tro hval er et symbol på fred, selv en form for totem. Og disse overbevisninger er baseret på den velkendte version af oprindelsen af verden. Angiveligt de tre søjler til at holde selve jord sammen med elefanter og skildpadder. Dette karakteriserer disse dyr som noget kosmisk, surrealistisk og endda kolossal.

Mange mennesker vælger at fylde sådan en tatovering som et tegn på noget alvorligt, vægtige. Alle lægger billedet dets betydning. Nogen tilslutte sig hvalen, at finde fælles træk, at vide, hvor meget han var stille, rolig, men selvsikker. Andre ligesom billedet. I den tredje - sine grunde. Men under alle omstændigheder er det nødvendigt at finde en god miniaturebillede og vælge en harmonisk udformning. Kun på denne måde vil blive ejer af virkelig høj kvalitet tatoveringer. Men denne regel hjælper tatovør, som i dette tilfælde noget af en oplevelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.