SkønhedHudpleje

Piercing "Helix" - en punktering af krølle af øret (foto)

I dag er næsten hver eneste lille prinsesse, der er ikke engang tre år, allerede huller i ørerne. Ikke overraskende, når piger vokser op, en ørering i øret mange allerede er utilstrækkelige. Og så reddet en anden punktering, som er lavet fra toppen, på brusken i øret - piercing Helix.

før proceduren

Måske er den vigtigste kilde til bekymring, der besluttede på denne form for piercing, til, hvordan det er skræmmende og ubehagelige. Selvfølgelig, her er det vigtigt, den enkelte smertegrænsen af menneske. Nogle af de piger, der gik igennem denne proces, siger de, at gøre det piercing Helix næsten smertefuldt, men føler det er næsten det samme som gennemboret øreflip. Andre siger, at piercing brusk var meget smertefuldt for dem.

Alligevel må vi forstå, at en masse i denne sag, afhænger af master, der forestår proceduren. Vigtig selve teknologien, fordi ikke alle steder Helix piercing ører sker på samme måde, og nogle steder er det og gør forkert. Derfor er valget af interiøret er bedre at blive taget ansvarligt.

At vælge en salon

Aldrig gør det piercing Helix ejer eller med hjælp af "kyndige" venner derhjemme. Selv hvis du ikke bliver set som praktiserende fagfolk, eller i lang tid ejer gennemboret øreflip øjeblikket. Se ikke også de billigste tilbud fra saloner. Med hensyn til prisen på en regel er sådanne eksperimenter afspejles på sundhed og behandling, så koster flere gange dyrere.

Find ud af, hvad teknologi vil blive brugt af specialister i kabinen, piercing øret brusk - Helix. Piercing denne art, især hvis pauser hryaschik forude må ikke udføres ved hjælp af en speciel pistol. Dette værktøj er anerkendt af mange erfarne håndværkere unyttige og endda skadelige. Dens anvendelse giver ubehagelige bivirkninger, og alle resultere i fiasko kan og vil, for eksempel, "migration" øre øreringe og deformation.

Prøv at finde en professionel piercer. Denne specialist forstår, at hver ydre øre er unik, og derfor den mest berygtede individuelle tilgang i at vælge et sted til punktering hryaschik påkrævet. Glem ikke Helix piercing kan være smertefuldt, men som ønsker at gå gennem lidelse for at i sidste ende ikke ser så smuk, som han havde drømt?

Hvordan en sådan piercing

For denne slags piercing, en særlig nål med lille diameter hule indeni. Naturligvis skal værktøjet være steril, og punkturstedet skal behandles med en desinficerende opløsning.

Du vil sandsynligvis blive bedt om at ligge på sofaen, det er i denne position er lettere at holde hovedet i en position. Selve proceduren sker hurtigt punktere, og efter det i øret straks sætte dem i en ørering.

Øreringe og andre smykker

Hvilken slags dekorationer du kan vælge, gøre dig selv Helix piercing? Øreringe kan være meget forskellige - fra enkle nitter eller ringe til den mest aktuelle smykker lavet af ædle metaller med ædelstene. Selvfølgelig er sådanne dyre smykker lavet det meste på bestilling.

Med hensyn til de mere budget-versioner af øreringe, som du kan vælge imellem flere muligheder:

 • forskellige ringe (opmærksomme, at lukningen skal udføres i en kugle);
 • Segmenteret ring;
 • lille fed;
 • labrets (øreringe i form af stangen med bolden);
 • Cirkulærer (halvrunde dekorationer med vinden på dem fra begge sider af kuglerne).

Som du kan se, er der masser at vælge. Og det kan ændres frit efter heling af såret dekoration, uden at opleve ubehag. Til at begynde, er det bedre at blive på øreringen af guld, kirurgisk stål eller titanium, fordi disse metaller er mest sikre.

Som helbreder normalt ørepiercing Helix?

Når piercing sker, er det umuligt at røre øret. Måske i dit miljø vil være folk, der gerne vil røre din piercing hurtigt efter indgrebet. Du er velkommen til at nægte dem dette, selv om de lover før dette flere gange for at vaske deres hænder. Det faktum, at bære infektion i såret let, men slippe af med det så er det meget vanskeligt.

Hvor lang tid tager helbredelse? Helix piercing normalt helbreder et par måneder. Med den rette pleje, forsinket sår hurtigere, men nogle gange hele processen tager seks måneder.

Hvordan håndteres piercing

Som regel føreren efter indgrebet fortæller om alle de nuancer af pleje. Piercing nødvendigvis behøver at blive behandlet med en desinficerende opløsning i flere måneder. Hvilken løsning at vælge, du fortælle piercer.

Før du rører den friske sår, grundigt vaske dine hænder med varmt sæbevand. Rør ikke andre genstande og overflader. Pas på, at dit desinfektionsmiddel ikke brugte nogen anden.

Behandl såret bør regelmæssigt. I første omgang er det ønskeligt at gøre det mindst to gange om dagen, og efter et stykke procedure behandlingen kan udføres én gang, for eksempel, før de går i seng.

Kan jeg ændre ørering, hvis punkteringen endnu ikke er helet? Professionelle piercere anbefaler ikke. Punktering - er hovedsagelig et åbent sår, så det er vigtigt at beskytte det så meget som muligt i løbet af healing. Typisk er såret forsinket i løbet af de første 2-4 måneder, hvorefter du kan begynde at eksperimentere med ornamenter. Selv under alle omstændigheder, jo længere du venter, jo bedre.

Ubehagelige bivirkninger efter indgrebet. Hvad er normen?

Piercing i almindelighed er sjældent heler uden problemer, og en af dens former, ofte ledsaget af ubehagelige bivirkninger - Helix. Piercing denne form for vanskelige at helbrede, fordi det gennemboret ikke kun blødt væv, men også hryaschik. Så hvad er ikke rart symptomer er helt normalt, og som bør være en grund til alarm og gå til lægen?

norm:

 • rødme, hvis det er små og holdes inden for én-to dage efter proceduren;
 • en let hævelse i de første par dage - en anden normalt fænomen; så din krop reagerer på indblanding i dens integritet;
 • ubehag; det er stærkere end øreflippen punktering;
 • kløe - heling af piercing og tatoveringer er helt normalt og naturligt fænomen.

Advarsel tegn:

 • temperaturstigning og ikke passerer ødem - tydelige tegn på en allergisk reaktion eller en inflammatorisk proces starter;
 • blødning, kan blod sive et par timer efter indgrebet, men hvis det går på i dag, se en læge;
 • hæmatom på stedet nær punktering lugt, absces - symptomer på allergi over for metal, inflammation; straks kontakte din læge;
 • svær kløe - endnu et tegn på allergi;
 • "Migration" øreringe; Hvis piercing er flyttet fra punkturstedet, mest sandsynligt, master lavet en fejl, men fra sådanne bevægelser øreringe kan forblive ar.

Næsten alle ovennævnte tegn advarslen kan forårsage forkert pleje af piercing. Derfor lytte opmærksomt til sin herre og følge alle anbefalingerne.

resumé

Helix piercing ser smuk og æstetisk tiltalende. Det vil hjælpe til at gøre billedet mere dristige og usædvanlige, og hvis korrekt udvalgt svarende til dekoration - en romantisk og feminint. Men tror ikke, at en sådan piercing vælger kun de kvinder. Mange unge, repræsentanter for visse uformelle subkulturer også gennembore Helix.

Piercing, fotos, som vi indsamlet for dig i dette materiale, at en fantastisk måde at skille sig ud fra mængden. Men husk på, at det ønskede resultat kun kan opnås af en kvalificeret tekniker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.