InternetElektronisk handel

"Spørgeskema": tilbagemeldinger om webstedet. Voprosnik.ru: indtjening på betalt online undersøgelser

I dag er vi nødt til at forstå, hvad "Spørgeskema" modtager feedback fra brugerne. Sagen er, at sitet er i stor efterspørgsel. Derfor er mange mennesker, især begyndere, er interesseret i, hvordan det fungerer godt. Det bidrager til indtjeningen i netværket. På internettet, en masse hype. Ikke alle forslagene kan have tillid til. Skal være opmærksom på "Q"? For så vidt angår dette websted opfylde forventningerne hos mennesker, der er registreret her? Er det virkelig muligt at tjene penge uden problemer? Forstå alt dette er egentlig ikke så svært, som det ser ud. Nok godt kig på anmeldelser. Selvfølgelig er alt, hvad der skrives, bør ikke have tillid til. Men nogle nyttige oplysninger fra gennemgangen kan udledes.

Indtjeningen i netværket - hype eller virkelighed?

Det første skridt er at forstå, hvordan indtjeningen på betalt online undersøgelser er reel. Måske er det en anden skrøne? Overhovedet ikke. Talrige brugerfeedback indikerer at tjene penge fra svarene på spørgsmålene i spørgeskemaet kan betales. Og profit er i stand til at overraske.

De vigtigste ting - er at vælge den rigtige platform til jobbet. Faktisk er nogle undersøgelser virkelig snyd. Det refererer til dem, om Voprosnik.ru? Så vidt dette site er stabil og godt ud?

beskrivelse

"Voprosnik.ru" - en side, der tilbyder alle gå gennem en simpel registrering og begynde at tjene ved at udfylde betalte profiler og deltage i afstemninger. Denne aktivitet er ikke nogen overraskelse. Det blev sagt, at i virkeligheden, kan du tjene på meningsmålingerne. Og snarere store penge. Derfor er dette site vist seriøs interesse.

Her er det vigtigste arbejde - er at udfylde rundspørge. "Q" karakter modtager positive anmeldelser for det faktum, at der er tilvejebragt et system af ekstra indtjening. For eksempel, for at deltage i en fokusgruppe eller chat på forum. Ikke desto mindre er den vigtigste indtægtskilde - er at udfylde spørgeskemaer. Intet mærkeligt eller overraskende. Alt er klar og enkel.

bedømmelse

Næste gang du ønsker at tage hensyn til - det er sideplacering. "Voprosnik.ru" blandt alle andre ressourcer lignende indtager en stærk position. Dette er en af de mest populære websteder, der tilbyder rundspørge for at tjene.

Vi kan sige, at "Q" ofte får tilbagemeldinger som leder i undersøgelsen spørgsmål. Medlemmerne har tillid til ressource. Derfor sitet tager 12 plads i rækkefølgen af de ressourcer, der tillader at lave en rundspørge. Men er det virkelig sådan? Kunne rating udstedt af statistikken forkert?

Betydningen af arbejde

For at forstå dette fuldt, er det nødvendigt at forstå alle funktionerne i www.voprosnik.ru site. Hvordan til at tjene penge her?

Det er blevet sagt, at jobbet er at deltage i rundspørge. Plus en ekstra gevinst kan fås hos:

  • deltagelse i særlige kampagner;
  • kommunikation på forum;
  • invitere venner til stedet;
  • deltagelse i konkurrencer.

Derfor, alt er enkel og klar. Normalt over yderligere indtægter ville aldrig bryde. Brugere, som indikeret af de mange anmeldelser, bruge indbringelsen programmet blot udfylde foreslåede formular. Dette er hele meningen med arbejdet. På en vis balance i den registrerede person kan hæve penge til din e-wallet eller mobiltelefon. Alt nemt og enkelt. Under alle omstændigheder er sådanne instruktioner skrevet på sitet.

registrering

Sitet Voprosnik.ru registrering som brugere, fri tone. Og det behager. Behøver ikke noget pas data indikerer. Alt er enkel og klar. Det er nok til at tænke på et brugernavn til at logge ind med din e-mail, hvorefter registrering af profilen, og derefter skrive noget kodeord og gentage det. Intet mere er nødvendig. Efter tilmelding til tilbagetrækningen skal angive antallet af pung eller mobiltelefon. Men det betyder ikke nødvendigvis gøre, hvis jeg modtager en konto.

Generelt registrering tager ikke mere end 5 minutter. Under denne "Spørgeskema" kommentarer modtaget overvejende positive. Efter alt, ingen er interesseret i personoplysninger. Når profilen er viklet op, er det nødvendigt at bekræfte den. For at gøre dette, gå til en særlig aktivering link, vil det komme til den givne e-mail.

Et andet aspekt, der understreges af brugere - er behovet for at udfylde personlige profiler. Ikke en forpligtelse, men denne teknik er med til at øge mængden sendt til brugerundersøgelser. Dybest set, denne profil er et curriculum vitae. Det er nødvendigt at specificere by bopæl, alder, social status. Ingen fortrolige oplysninger ikke spurgt. Kun der kan hjælpe med at bringe brugeren til en bestemt kategori af personer, når de sender spørgeskemaer.

timer

"Voprosnik.ru" får nu ikke den bedste feedback på fyldet tid af hver løn profiler. Som regel er alle interviews er forskellige. Men den gennemsnitlige tid tilladt for opgaven 1 - 30-40 minutter. Det er således nødvendigt forståelse for betydningen af teksten bliver ofte stillede spørgsmål.

Derfor vil en masse profiler ikke arbejde for at fylde dagen. Og dette faktum nogle forstyrrelser. Især efter brugere begynder at tælle, hvor meget de tjener. Nogle peger på, at den tid med løn sammenlignelige.

På den indtjening

Hvorfor? Sagen er, at en masse penge online Voprosnik.ru ikke tjener. Og denne funktion understreges af mange besøgende. Arbejde ved målområdet er kun egnet til dem, der for nylig er begyndt at undersøge mulighederne for internet indkomst. På trods af store løfter administratorer en masse penge her, vil ikke arbejde for at tjene.

Hvorfor? Den væsentligste årsag er de lave omkostninger af det udfyldte spørgeskema. Det tyder på, at den prisseddel kan indstilles i intervallet fra 5 til 400 rubler inklusive. Men i gennemsnit, det koster 20 rubler profil. Under hensyntagen til den tid, der bruges, er ikke for stor indtjening. Derfor er "gyldne bjerg", som nogle lover, ikke vente.

Hvis du er heldig, kan det månedlige gennemsnit fås fra hjemmesiden i størrelsesordenen 2000 rubler. Og ikke det faktum. Der står så mange brugere. Ja, "Spørgeskema" - det er ikke snyd. Ressource virkelig betaler penge. Men ikke den slags, der ville være ønskeligt.

Antal af afstemninger

"Spørgeskema" anmeldelser er ikke den bedste, kunne man endda sige, det bliver for det meste negativ for sådan en funktion som antallet af tilgængelige profiler påkrævet. Fordi det påvirker brugerens indkomst.

Det indikerer, at profilerne er meget lille. Og de kommer ustabil. Derfor indtjeningen i 2000 - en kæmpe formue. Mange understrege, at for alt det "Q" kan ikke kaldes svindel. De tilbyder undersøgelser, betale penge, men ikke i de mængder, som oprindeligt lovet. Men den negativitet af dette fænomen har registreret brugere rester. De føler sig snydt i en vis grad.

Udbetalinger

Det er allerede blevet påpeget, at den gør det muligt at hæve kontanter. Men dette gådefuldt tids drift. Det mindste beløb, der kan indløses - 100 rubler. Jeg har skrevet i et par timer. Hvis du er heldig, en udfyldt ansøgningsskema, og mindst konklusionen er klar.

Men denne proces tager lang tid. Nogle siger, at denne operation ofte tager op til 14 dage. Ja, vil pengene ikke blive tabt og vil ikke være spildt. Men for at få den løn, er det nødvendigt på forhånd at bekymre sig om tilbagetrækning af penge fra systemet. Lille, men mangel. For ham, "spørgeskemaet" svarene er ikke den bedste.

profiler afbrydelse

Men det er ikke alle de funktioner, som er nødvendige for at advare brugere. Sagen er, at det undersøgte ressource base for en stabil indtjening er ikke alt. Før du deltager i undersøgelsen tilbydes inkluderer brugeren til en bestemt kategori af personer.

Ganske ofte det bemærket, at beboere med små eller gennemsnitlige indtjening den vigtigste del af spørgeskemaet er ikke tilgængelig. Også de mennesker, der er involveret i markedsføringen eller produktionen af et produkt, ikke får fuldt udfylde spørgeskemaet. Beboere i Rusland, med undtagelse af store byer, også sjældent får mulighed for at fylde siden.

Følgelig indtjeningsprofil er ufuldstændig. Det er fastsat i overensstemmelse med antallet af svar. I gennemsnit, 1 junior løn 15-20 rubler. Ikke for mange. Og dette faktum ikke behage brugere. Nogle snedige og høj indkomst indikerer, samt overnatning i større byer i Rusland.

Ikke desto mindre, "pauser" af visse profiler er ikke opmuntrende. Og så en person ikke har tillid til tjenesten "Spørgeskema". Anmeldelser af Online tvetydig. Men én ting er klart - det er ikke en skrøne. Tjenesten betaler regelmæssigt, så kan du tjene penge, selvom lidt penge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.