RelationerSeksualitet

Former for sex

Artikler om sex er aldrig nok, fordi det er en af de få emner, der interesserer absolut alle. Efter alt, køn - det er en integreret del af ethvert menneskes liv (ikke medregnet dem, der har givet et løfte om cølibat). Lad os prøve at kortvarigt og er tilgængelig, hvis du ikke anser alle former for sex, i hvert fald nogle af dem.

Selvfølgelig er det mest almindelige er vaginal sex, hvor penis er indsat i vagina. I denne stilling, hvor den seksuelle akt, det er ligegyldigt.

Anden på listen er oralsex, hvilket indebærer Fondling kønsorganer partners læber og tunge. Typer af oralsex - en slag (kvinde kæler pik mænd) og Cunnilingus (Mand fornøjelse at en kvinde).

Hvis du ikke har en sex-partner, har støtte fra onani, der er selvtilfredshed. En slags onani kan kaldes frottazh. I dette tilfælde, kønsorganer gnide mod alle former for overflader og døde ting, herunder sexlegetøj.

Længere væk typer sex ligesom anal og mekanisk. Den første er en introduktion af penis i anus, og den anden omfatter, ud over kønsdelene, brugen af forskellige elementer og apparater (ofte ikke designet til seksuelle spil) for at opnå maksimal tilfredshed. Fans af ekstrem sex utroligt glade usædvanlige steder at gøre kærlighed til en risiko for liv eller under hvilke omstændigheder adrenalin er ved at bryde ud. Uden dette vil de ikke være i stand til at opleve fuld tilfredshed.

Der er også ikke-traditionelle former for perverteret sex. Disse omfatter homoseksualitet (samme køn relationer), pædofili (seksuel tiltrækning til børn), bestialitet (sex med dyr), fisting (indføring i vagina eller anus af fremmedlegemer større) BDSM (BDSM), gruppesex (omfatter de tre og flere deltagere samleje), nekrofili (tiltrækning til lig), partenofiliya (passion for jomfruer) intsestofiliya (begær til slægtninge, familiemedlemmer), gamle kvinder (tiltrukket af mennesker af fremskreden alder). Selvfølgelig, i virkeligheden disse arter sex meget mere, hundredvis af dem, og en liste over alle er ikke muligt.

Det er værd at være opmærksom på de former for sex, der anses for usædvanligt og endda sjovt. For eksempel trihofilichesky sex, når den ene partner tager glæde i at gnide kønsdelene af den anden hår. Ikke mindre ekstravagant og nasale sex, når manden flytter sin penis langs vingerne af næsen på sin partner. Intrafemolyarny - gør det muligt for en mand at være tilfreds, når hans penis er klemt inde mellem kvindelige lår. Auricular sex som en amatør, som i dette tilfælde, et medlem af den ledende partner for øret. Hvis du ønsker mangfoldighed, kan du prøve følgende typer sex: Bryst (penis gnider mellem hendes bryster kvinder), glyutealny (frem- og tilbagegående bevægelse medlem mellem balderne partner, men uden at der indføres anus), interpedalny eller intrabialny (krop blidt klemt mellem fødderne en kvinde eller mellem dens kalve), poplitealny (element placeret i den popliteale fordybning).

Sikkert noget dette vil bringe til dit forhold endnu mere positive følelser og fornemmelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.