RelationerSeksualitet

Hvorfor sommer mennesker har ofte sex?

Jeg spekulerer på, hvorfor i sommeren du føler dig mere "hot", og dit køn drev stiger, bliver det stærkere end i de andre sæsoner? Ja, varme og strålende sol kan føre til en stigning i kropstemperaturen, men det er ikke det eneste, der stiger i kroppen. Ifølge eksperter, vores sexlyst stiger i løbet af sommeren af forskellige årsager.

Alt sagen i tøjet?

For det første, folk bære mindre tøj om sommeren, så de viser mere end nøgne sexet krop. Denne simple kendsgerning er vigtig i denne henseende. Når du ser en person iført en hat, frakke og varme støvler, du er mindre tilbøjelige til at tænke på sex med dem, end når en mand klædt i en badedragt i hans korte shorts eller korte sommerkjole. Sandaler mere sexet end de fleste støvler, vil du enig i, at det er meget mere interessant at tænke på seksuel kontakt med folk, der er på alle måder til at flagre deres skatere, muskuløs (hvis han) nøgne krop, end de er, så at sige, i fuld vinter regalier.

Desuden sommeren folk har tendens til at være mere opmærksomme på deres udseende, og huden i særdeleshed. Dette er en meget væsentlig kendsgerning, interessen for sex stiger. Solbadning på en liggestol ved poolen, svømme i søen, havet eller havet - alt dette tage sig af vores krop. Det er en ubeskrivelig følelse, når solen varmer huden eller en kølig brise køler dig. Alt dette kan øge din sexlyst. Selv hvis du bare ligge på sandet eller på den tilgroet græs efter en lang dag - en sanselig handling, hvilket øger interessen for sex.

Fordele ved sollys

En anden faktor er den naturlige sommerferie, ferie. Stress er ofte tabt under den længe ventede ferie. Det går nogenlunde sådan her: Når stress er reduceret i vores krop falder emissioner neyrohimikatov såsom cortisol og adrenalin. "God" neyrohimikaty kroppen, såsom serotonin, der produceres i store mængder, især på den tid vi tilbringer i solen. Disse faktorer har medvirket til at øge den seksuelle lyst.

En anden fordel af sollys - er udseendet af en person med hidtil uset magt. Efter alt, når solen skinner dejligt, vores krop producerer mindre melatonin. Det menes, at melatonin kan blokere produktionen af kønshormoner, hvilket igen kan føre til et fald i seksuel lyst.

Med fremkomsten af foråret og sommeren lys pinealkirtlen reducerer melatonin produktionen og begynder at "organisere" det såkaldte ynglesæson / parring i mange dyrearter. Det er direkte knyttet til nethinden. Nethinden reagerer på ændringer i lyset, såvel som kontakt med hypofysen (at forårsage seksuelle udvikling i mange arter), og, som til gengæld, med kønsorganerne. Vi, folket, der er parringstiden. Vi opdrætter året rundt. Men et stort antal af lys giver os mere energi og optimisme - som alle kan forbedre vores seksualitet.

konklusion

Ifølge videnskabelige data, om sommeren - den bedste tid til sex. Og hvis du ikke er så aktiv i soveværelset, som du gerne vil, skal du kontakte din læge. Måske har du en lille seksuel frustration. Bare rolig, det er behandlet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.