Nyheder og SamfundNatur

De feeds los i skoven? De feeds los i skoven?

Hvilken slags dyr - en los? Hvor den lever? De feeds los i skoven? Hvis du ønsker at kende svarene på disse spørgsmål, så er denne artikel for dig.

beskrivelse

Lynx - det er den samme kat, bare på størrelse med en stor hund. Hendes ben var lange, og kroppen er kort. For en mand, er et dyr er ikke farlig, selv om der er myter om, at lossen fangster på mennesker. Det svinder i foråret og i efteråret. Når flere af disse dyr findes, så de hilser på hinanden med deres næser, som om at kysse. På den del af sådan et billede ser meget rart. Der lever dyret ikke kun i skoven, er det ofte findes i skove, som er i bjergene, i skoven eller i skoven.

Disse pattedyr elsker at fange folk ikke at spise, men af hensyn til pels, som kan være meget rentabelt at sælge, så det er meget sjældne og dyre. Selv mink kan ikke sammenlignes med den pels. Derfor jægere forsøger ofte at fange dem, men det sjældent viser sig som lossen er meget forsigtige og de fornemmer fare en sømil væk.

mad

Disse dyr kommer i forskellige former, men den mest almindelige - europæisk los. Power det varierede, men for det meste små gnavere. Hun er god til at klatre i træer og hoppe i længde, omkring 3-4 meter. Hvordan er dette forskelligt fra et lille kat, det er det faktum, at det er i stand til at svømme stor, endnu bedre end de fleste hunde. Lynx lever i skove, der er tættere på nord. Selvfølgelig skal der ikke være flere rovdyr lossen, men bor mange svage eller syge dyr.

Hvordan du kan drage i skoven?

De feeds los i skoven? Kaniner - er dens vigtigste føde. På dagen for lossen kan overvinde omkring 30 km. De har en pensel på ørerne, som er givet til dem ikke for skønhed. Takket være dem, los vide på forhånd om farerne. Dette er en meget forsigtig dyr, der kan gå på sne, så ingen spor tilbage. De gemmer sig i huler eller hule. Lynx store jægere, men kun i aften og i løbet af dagen, de hvile og samle kræfter. I efteråret unge fugle gå på jagt med deres forældre, og lære af dem alle tricks. Forskere har fundet, at lossen spiser meget lidt. Det er en hare, de har nok til en dag.

Lynx spiser? Først og fremmest hun spiser disse dyr, der kan vinde og nederlag. Det kan være hvide forsvarsløse kaniner, som nævnt ovenfor, selv om, når sneen, er de ikke nemme at fange - disse hjælpeløse dyr er godt i stand til at maskerade. Harer de fanger hver dag, men spise dem hver 3 eller 4 dage, de har nok af dette til et par dage går ikke sulten. Også lynx jagt svag hjorte, fugle, såsom ryper eller ryper, samt mus, rotter. De syge og hjælpeløse dyr også tiltrukket af dem.

Hvis du ikke kan spise i skoven ...

Når på jorden en masse sne, af vilde dyr lynx få mennesker kan fange, så går til de boliger, hvor der er kæledyr. Normalt det gør denne procedure sent på aftenen, at hun ingen så, og stjæle får eller geder.

Noget, hvorfra der ikke ligefrem nægte rovdyr

Forskere har studeret godt hvad og hvordan los spiser hvad dyr. Det bruger normalt kun de ofre, som hun dræbte sig selv, og hun genkender ikke ådsler. Selv om det vil være meget sulten, er det næppe rører dyrets krop.

Hvad ellers ville være en lækkerbisken for los og hvordan processen med jagt?

I Altai, dyret er større og bruger en elg, rådyr, hjorte. Lynx ikke jage i flok, som Ulve, og alene. Hun vil ikke leve på de steder, hvor der ikke er mad, og vil blive fremmet, så længe ikke se, at på dette sted kan være noget til profit. I dette tilfælde betyder det lossen ikke lide at føre en nomadisk liv. Først da hun ved, at i visse områder en masse dyr, der kan jages hende, så hun var der, og afregner i lang tid. Aften trav går på jagt, klatrer et træ, hvor en anmeldelse er klart synlig, og observere, om der er en nærliggende offer.

At se den øverste potentielle offer, trav ned til jorden og sidder i baghold og venter. Det aldrig hopper oven på offeret, og jager kun i bunden, som regel ved at angribe bagfra. Lynx er i stand til at skjule så godt, at det stakkels dyr aldrig havde set, hvor det kan forekomme. Hvis hun ikke se offeret i forvejen, så vil det sidde på lur på flere timer til flere dage. Lynx jagt selv når de ikke sulten - det er i hendes blod. De vigtigste ting - at fange bytte. Baghold hun arrangerer en lidt højere op ad skråningen til en fremtidig produktion godt at blive set.

Hvis velnærede los fanger et offer, det vil det ikke engang være skjult til en regnvejrsdag. Bare smide det hvor dræbt, og forlade. Denne blodtørstige kat vil ikke sky nogen dyr. Ifølge statistikker, en los dræber i et år omkring to hundrede kaniner. I vinteren sne sæson det dræber rådyr hver dag, men spiser kun den mest lækre kød, alle unødvendige simpelthen blade og ikke lager.

Lynx i skoven

Sommetider repræsentanter for denne type kat lever i nåleskove. De feeds los i skoven, i skoven, hvor mange tætte træer?

På disse områder er klimaet meget tung, hvilket er grunden til dyr har en hård tid der. Over tid, de naturligvis tilpasse sig. Sneen er meget dyb der, så om vinteren er det vanskeligt at flytte dyrene. Men at fodre en masse af skoven, både om sommeren og om vinteren. Men i kulden for at få deres egen mad, ikke alle dyr under kraft. I taiga, der losser findes ikke i så store mængder, men stadig komme på tværs.

De bosatte sig kun i mørke og ensomme steder, hvor det ofte er muligt at opfylde harer og andre dyr, det er acceptabelt for lossen. Mange dyr, der lever i skoven, har dårligt syn, men på lossen er simpelthen fremragende. Takket være denne kat nemt bytte om forskellige fugle, der lever i skoven. Desuden er der fundet hjorte, los, som gerne bruger. Dette er, hvad feeds los i skoven.

fjender

Lynx har mere vane at jage ræve. Og ikke fordi de spiser dem, men for at slippe af med konkurrenter, som også er glad for fugle. Hvis hun ikke vil fjerne fra stien til den ræv, så der vil hjemsøge trav til at stjæle hendes bytte. Vi traver fjender er meget lille, men de er der stadig.

Der er endda dem, der spiser på en trav i skoven eller i skoven. De steder, hvor der er en masse ulve, er los ikke dvæle, fordi det er hendes første fjender. Hvis de ser katten, fange det alligevel, fordi det ikke kan køre mere end 80 meter, så hun begynder at kvæle. Wolves køre længere, så rovdyr at indhente dem værdiløse. Selv, som bemærket, er dette et sjældent fænomen. Hvis vi mødes på den måde jærv, lossen er ikke ligefrem heldig. Wolverine driver hende til et træ, til sidst forkælet hende ud og dræbe med lethed. Dem den samme, kun lossen er ikke meget tilpasset de taiga betingelser, så ikke umiddelbart finde hvor at køre og hvor at skjule.

Hvem spiser mere trav? Et tilfælde, hvor en los dræbte den sibiriske tiger, nu forskerne forsøger at holde styr på dette er en tilfældighed eller virkelighed. For Tigrene ikke længere mærke til, så de kunne angribe de store katte.

konklusion

Som det kan forstås, los fødevarer sort. Dens ofre kan blive næsten alle levende væsener, der spænder fra små gnavere til store dyr, selv på hjemmemarkedet. Og ikke altid på samme tid, hun er sulten, og hun bare rovdyr, og dette bør tages for givet. Selv folk på grund af, at ikke kan lide los. Den dag den store mandlige kan spise op til tre kg kød, hvis du spiser regelmæssigt.

Hvis han ikke havde spist i mange dage, så forbruges måske 6 kg. Lynx spiller en meget vigtig rolle i skoven, fordi det dræber ikke kun nyttedyr, men også de syge og de svage. Du er nødt til at tage sig af medlemmer af slægten af katten, da de i øjeblikket betragtes som næsten uddøde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.