Kunst og underholdningKunst

Yakob Yordans - singer tilfredsstillende liv

Yakob Yordans (1593-1678) blev født og levede i modstrid med sit hjemland tid. Landet er opdelt i to dele. Nord befriet fra magten af Spanien, mens den sydlige forblev under sit herredømme, og der er stadig blomstrede katolicismen. Men overalt styrket borgerskabet, dets rigdom øges, det blomstrede og ønskede at se den pragt omkring dem og afspejler livets fylde i dagligdags genstande og til de lærreder, som hun bestilte til kunstnere. Så der var en munter, kraftfuld, pompøse, realistisk stil, der afspejler de ændringer i samfundet, meget fyldig og livsbekræftende.

Barndommen og ungdommen

En velhavende købmand Yakob Yordans stoffer havde en stor familie, der består af elleve børn. Den ældste søn, for at vise mere kunstnerisk bøjet, sendt for at studere maleri. Har endnu ikke afsluttet sine studier, omkring 1615, søn af Yakob Yordans skaber en "familieportræt med forældre, brødre og søstre." Som en del af hans selvportræt præsenteres her. Unge kunstner, at skildre hans store multi-alder familie her i 22 år.

Hans alvorlige store øjne ser på os, og i hans hænder holder han en lut. Når seerne går ud, vil det gnistre med lys munter musik, for at opretholde harmonien. Engle holde sin familie, skyhøje hen over hovedet på de tegn. Farvning opretholdt i varme gyldne brune, skabe en hyggelig atmosfære familie godt. Udover dem fremhævet gylden farve, og ansigtsudtryk af tegn, er klar og synlig. De øvrige detaljer i maleren lægger skyggen, så de ikke forstyrrer de vigtigste - opfattelsen af ansigtsudtryk.

Prado, Madrid, mesterværk

En anden "Family Portrait" Yakob Yordans skabte, da han allerede var gift med Catherine van Noort, og som har en datter Elizabeth omkring fire år. Dette er et af hans fire mesterværker.

Beskueren ser diagonalt fra venstre mod højre, og den første øjekast falder på en blond lille pige, der, lænet mod moderen, holder kurven. Kunstnerens hustru, elegant klædt i en mørkeblå velour kjole med hvide blonder manchetter og krave, siddende afslappet i stolen. Overdelen broderet i guld og et guldarmbånd på armen understrege familie konsistens. Yderligere værd rødmossede pige i en rød kjole, der besidder en kurv af frugt. Hendes hvide forklæde og krave kjole med et hvidt forklæde ekko kunstnerens datter, som afbildet sig selv yderst til højre, stående med mandolin i hånd. Belysning er fordelt således, at alle de tal og deres ansigter skinnede med guld, efterfulgt af en dyb rig nuance, som alle fremtrædende vises. Denne højtidelige portræt med elementer af humor, der bringer lidt flirtende datter, kombinerer portræt og overtalelsesevne, og monumentalitet skabte billeder.

Et mesterværk fra Bruxelles

I årene 1625-1628, mesterligt wielding en børste, kunstneren Yakob Yordans skrive web, som kaldes en lidt anderledes :. "Allegori af frugtbarhed" eller "Allegori af overflod" På dette tidspunkt, han, ligesom den store mester, for 15 elever. På sine multi-figurkompositioner med stor dygtighed lagde han de nymfer og satyrer. Alle tal realistisk omhyggeligt skrevet og arrangeret stadig diagonalt. Satyr har afviklet på hug i venstre hjørne, tiltrækker sig opmærksomhed fra en enorm kurv med frugt og grønt - en smuk stadig-liv, traditionelle hollandske maleri.

Nymfer og Satyr besætte to tredjedele af lærredet. De er alle travlt med klynger af blålige druer. Udsøgt afladet beleyshaya kvinders hud, som er en kontrast til de mørke satirer rigtige.

Hele sammensætning - er en fuldblods blomstrende liv, der er så glad for hollænderne.

Hermitage - endnu et mesterværk

En af de juveler skabt af en mester hånd, - "Bean King" - er gemt i Rusland. I 1638 Yakob Yordans i Antwerpen, hvor han tilbragte hele sit liv til at skrive denne fuld af optimisme og humor arbejde. Påvirket kreativitet kunstneren Rubens påvirke dette lærred bløde farvenuancer, iriserende alle nuancer af sølvfarvede-blå, smaragdgrønne og gyldenbrun.

Denne genre scene, der viser en folkefest. Den, der finder et stykke kage i hans bob, vil han blive udnævnt af kongen. Hævet deres briller til ære for kongen, der er iført en krone, nogen har allerede synger sange. Og unge og gamle har det sjovt med hele mit hjerte. De er utrolig støj og larm. Som på hver national helligdag, løftes alle de restriktioner, som kirken. Men dette er kun midlertidig. I morgen hollænderne, med deres hårde arbejde vil tage op på arbejdet.

50-60-erne af det XVII århundrede

Dette er perioden med fuld modenhed af master. Ved den 40 th år blev han den mest populære kunstner i Flandern. Han virker kun i "stor stil". Han købte malerier til Kong Charles I og hans kone. men disse værker har ikke overlevet. De blev brændt i ilden. For Ouran dynastiet også skrev Yakob Yordans. Malerier af denne tid ændre farven. De bliver en sølvskinnende-blå, det store multi-tallet patetisk grand maleri "Triumph of Prince Frederika Oranskogo", der indførte og løver og heste foruden mennesker.

Død kunstner

Lang, fyldt med værker, ikke lysere livsbegivenheder havde Yakob Yordans. Biografi kan passe ind i to eller tre linjer eller endda et par ord: født, uddannet, gift, skrev hun. Mester døde i en høj alder. Han var 85 år gammel. Men den sygdom, der hævdede ham, i dag er ukendt. Dens middelalderlige navn kan ikke dekrypteres. Men vi blev efterladt med naturskønne mesterværker Yakoba Yordansa. De har overlevet århundreder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.