SkønhedHudpleje

Hvordan at slippe af med strækmærker på lår og andre kropsdele?

Strækmærker er ar, der ledsager hormonelle forandringer i kroppen (amning, graviditet) på en for hurtig overgang til en anden vægtklasse.

Forekomsten af strækmærker skyldes den lave elasticitet i huden, samt en meget indflydelsesrig arvelig faktor i denne sag. En for hurtig strækning af huden fører til nedbrydning af væv i de mest udsatte steder på kroppen.

Hvordan at slippe af med strækmærker på lårene?

Selvfølgelig, fjerne, skylles, tørres af og bare slippe af med de grimme lys strimler, der er kosmetisk defekt i huden, enhver kvinde ønsker. For at hjælpe i den vanskelige kamp med den vedholdende fjende kommer ikke kun folkemusik og kosmetik, men også kirurgi.

Spørgsmålet "hvordan man kan slippe af strækmærker på lårene?" Worries kvinder oftere. Efter alt, hofte - er den mest almindelige sted for ardannelse.

Graviditet - er den mest almindelige årsag til strækmærker på kvindens krop. Men vi kan forhindre dem. Her er nogle tips til at hjælpe din hud til at forblive glat og selv efter graviditet:

- en afbalanceret kost. Det gamle ordsprog "du to, og er nødt til at spise for to" - er den største misforståelse. Det er vigtigt for kvaliteten af fødevarer snarere end dens kvantitet. Derfor er det bedre har masser af frisk frugt og grøntsager og proteinholdige mælkeprodukter og i stedet give fortrinsret til bagværk.

- håndklæde og vand vil bidrage til at bevare skønheden i brystet. En støttende bh vil ikke tillade at deformere brystet, støtte den forsigtigt.

- et støttende bælte-bandage vil ikke tillade huden at strække og crack.

- der er en masse fysiske øvelser, der er designet specielt til gravide kvinder. Disse erfaringer fokusere herunder øget hudens elasticitet, hvilket igen er til gavn for bevarelsen af sin integritet.

Sådan fjerner strækmærker på kroppen, hvis de allerede er der?

Lægerne siger, at fri din hud fra denne defekt helt under kraften i en laser. Men der er nok forskellige former for kosmetiske produkter, der maksimerer effekten af glatte grimme ar.

Først og fremmest drejer det sig om de scrubs. I hjertet af hjemmet scrub er salt, sukker, malet kaffe eller kaffegrums, og vegetabilsk / olivenolie eller creme. Alle komponenter blandes, og den resulterende blanding blev påført på samme måde som en konventionel krat fra røret.

Spekulerer hvordan man kan slippe af strækmærker på hofter, kvinder kom op med en bred vifte af gnidning, der hjælpe med at forbedre hudens elasticitet og synligt obskure de defekte hud manifestationer. For vtirany anvendte vegetabilske olier, naturlig frugtsaft og ekstrakter af forskellige urter.

Nå bevist mumie. Det har gavnlige virkninger på huden, ikke kun befri den for cellulite, men også i høj grad reducerer størrelsen af strækmærker over hele kroppen. Men mumie bør kun tages i sin rene form. Tabletteret mistet næsten alle sine helbredende egenskaber.

Massage - denne form for universalmiddel - gør også et væsentligt bidrag til bekæmpelsen af overfladefejl. Hvis du tænker på, hvordan du fjerner strækmærker på ballerne, hofterne, bryst, talje, så sørg for du tilmelder dig en massage. Stærke hænderne på en professionel massør vil gøre underværker. For at vende tilbage din hud elasticitet, og du mister vægt efter et kursus af massage.

Hvordan at slippe af med strækmærker på lårene i en skønhedssalon?

I kontorerne tilbydes en bred nok vifte af behandlinger, der er designet til at levere de folk fra denne grimme problem. Blandt aromaterapi, kulde og varme wraps, balneoterapi, thalassoterapi og du vil finde mesotherapy, ozon-ilt terapi, kemiske peelinger, og selvfølgelig, laserbehandling.

Nogle kvinder bruger til hud transplantation tjenester, men dette er en drastisk foranstaltning til at eliminere ulempen ved at strække.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.