SkønhedHudpleje

10 enkle regler for, hvordan man kan se yngre i 40 år

På alle tidspunkter, er kvinder på udkig efter forskellige måder at bevare deres ungdom og skønhed. Opfundet forskellige eliksirer til at udføre specifikke ritualer, men det var ikke nok. Men i dag, er der tips hvordan man ser unge i 40 år. Dette er, hvad vi nu beskrive.

Regel 1. Strøm

Hvordan til at se yngre ud i 40 år? For at gøre dette, er du nødt til at spise ordentligt. dette betyder dog ikke, at det er nødvendigt hele tiden at sidde på kost og tempoet selv sult. Måltider skal være afbalanceret, fuld af nyttige sporstoffer og vitaminer. Hvordan kan du nødt til at forbruge fedt mere af mejeriprodukter og kogte grøntsager. det er også nødvendigt at genopfylde vandområdet i tilstrækkelige mængder. Hvis det er muligt, fjerne fra kosten af salt, sukker, mel, læskedrikke. Det er også vigtigt at huske, at du har brug for at hjælpe kroppen udskiller giftstoffer skadelige for huden. For at gøre dette, kan du bruge friske bær, spinat, peber og te.

Regel 2. Øvelse

Følgende råd, hvordan man ser unge til 40 år: udelukke stillesiddende livsstil. Og selv hvis du nødt til at sidde hele dagen på arbejdet, hver halve time brug for at arrangere din ferie: en tur rundt på kontoret, gøre lidt træning for arme, ben, hals og ryg. Om morgenen, helt sikkert brug for at uddanne dig til at gøre øvelser. Og efter en dag er det nødvendigt at mindst en time til at gå i den friske luft (det bedste i parken, væk fra veje og motorveje). Det er også godt fra tid til anden for at besøge gym, gå til fitness eller yoga.

Regel 3. Dårlige vaner

Hvad kan du rådgive kvinder, der ønsker at vide, hvordan man ser unge på 40 år? Helt fjerne dårlige vaner. Alkohol og cigaretter bare dræbe kroppen af hver person, og en kvinde er også et stort Bytte. Hvis en kvinde ryger, bør hun også helt undgå steder, hvor folk ryger andet. Efter alt, selv den cigaretrøg (passiv rygning) er i stand til at forårsage kroppens damer frygtelige skade.

Regel 4. Sleep

Sørg for at sige, at manglen på hvile og søvn har en negativ indvirkning ikke kun på sundhed, men også på sit udseende. Derfor følgende råd, hvordan til at se yngre end deres år, 40: tilstrækkelig søvn tid. Med hensyn til de rammer, de er unikke for den enkelte, men den gennemsnitlige voksne organisme skal hvile ikke mindre end 7 timer om dagen. Ideel otte.

Regel 5: Mood og ånd

Følgende råd om, hvordan man ser godt ud i 40 år: undgå stressede situationer og være altid i godt humør. Efter alt, hvis en person er vred eller nervøs hele tiden, dette har en negativ effekt på hans helbred og dermed og på ydersiden. Som for stress, har forskerne bevist, at de er de vigtigste faktorer for ældning af enhver person. Hvis vi taler om stemningen, så er det ingen hemmelighed, at den smilende pige bliver automatisk en skønhed, uanset hvor mange år det kan være.

Regel 6. Klædeskab

Det er også vigtigt at sige, at enhver kvinde bør vide , hvordan at se elegant i 40 år. Faktisk en tøj er ikke kun i stand til at tabe et par år, men også at kaste et dusin. Hvad må ikke glemme den dame?

  1. Det er bedre at vælge den klassiske stil af tøj, der altid er relevant og alderssvarende.
  2. Tøjet bør undgås ungdomsbevægelser, også åbne og lyse tøj, de kan kun gøre en sjov dame, men ikke ung.
  3. Sko skal være fortrolig, på trods af længden af hælen. En kvinde, der går til raskoryaku 12 centimeter hæle, ser bare forfærdeligt!
  4. For damerne er meget vigtige tilbehør. De bør henvende helt under stil af tøj.

Regel 7. Udseende

Den næste tip er at se unge til 40 år: at tage sig af dit ansigt. Tror ikke, at der vil være behov alle hjælpemidler først efter 30 år. Begynd at tage sig af ansigtet så tidligt som muligt. Som teenager, er du nødt til kompetent håndtere problemet hud, rense det ordentligt. Hver aften inden jeg går i seng skal være helt fri for make-up, fra tid til anden for at give din hud hvile. Det er også vigtigt at korrekt udvælge makeup.

Regel 8. Særlige kropsdele

Hvad giver en kvindes alder? Ansigt, hals, arme og bryst. Således er disse dele af kroppen kræver særlig pleje. Huden på halsen så ikke slasket, hver dag for at gøre enkel, men effektiv sæt øvelser. Som for brysterne, er der også brug for enkle øvelser, som vil hjælpe halsudskæring damer altid være i fremragende stand. Du er nødt til at tage sig af huden og hænder, elementære - vaske op, mens iført handsker og ikke at gå ind i haven hænder uden beskyttelse.

Regel 9. Følelser

Hvad kan en ung kvinde? Positive følelser. Tja, hvis kvinden i 40 år til at forelske igen eller lærer en ny fase af forbindelserne med de udvalgte. Kun én mand kan gøre en kvinde glad, og så - smukt.

Hovedreglen

At se godt ud, enhver kvinde bør huske det simple ordsprog: "I 20 år, det ser ud som det blev skabt af Gud, 30 som hun ønsker, og i 40 damen ligner hun fortjener det."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.