LovStrafferet

Hvad er korruption? JURIDISK INFORMATION

I de seneste to årtier, ordet "korruption" i de sprog, slår næsten alle. Alt noget hørt om det, ved noget. Alle taler om det, men nogle kan ikke engang se det! Men problemet er, at ikke alle kan forklare, hvad korruption er, få mennesker forstår selve essensen af udtrykket. Nå, porobuem at forstå dette fænomen. Ordet "korruption", afledt af det latinske «corrumpere», betyder "at korrupte". Dette udtryk refererer til anvendelsen af visse tjenestemand politisk eller anden myndighed med henblik på personlig vinding, på samme tid, det skal bemærkes, at sådanne handlinger er i strid med love og moralske regler i noget land.

Anti-korruption bedømmelse

Der er en verdensranglisten af anti-korruption kamp. Jo højere indeks i rækkefølgen, jo lavere transplantatet er til stede i dette land. I seks år fra 2004 til 2010, Rusland sænkede sit indeks på 2,8, svarende 90. plads, op til 2,1, og det er 154 th ud af 178.

Korruption ødelægger det offentlige system og påvirker alle de institutioner karakteristiske for den tredje verdens lande, hvis økonomi er udviklet ikke på den bedste måde. Ledere af listen for bekæmpelse af korruption er New Zealand og Singapore med 9,3-indekset, og Sverige og Finland med indeks 9.2. I disse lande har ingen af beboerne ikke, hvad korruption er, i modsætning til de russiske borgere.

Hvad er korruption i Rusland?

Bestikkelse i Rusland begyndte i overgangen tilstand til den type råvare-penge relationer i begyndelsen af 90'erne. Små virksomheder ikke tørn på kontante uddelingskopier Embedsmandskomitéen for de "rigtige" beslutninger, der er nødvendige sager og spørgsmål. Samtidig, korruption er årsag til den konstante stigning i prisen på varer og tjenesteydelser, der forårsager et slag er en stor del af befolkningen. Således er økonomien udsat for nedbrydning, der vil ende meget dårligt i den nærmeste fremtid. Før den korrupte regering af folket ikke føler nogen beskyttelse og begynder at akkumulere en vrede, der i sidste ende kan føre til oprør og revolutioner, som igen kan blive det endelige land eksistens. Ikke underligt Dmitri Medvedev erklærede, at korruption er en alvorlig trussel mod den nationale sikkerhed. Men i 2007 leder af landets korruptionsbekæmpelse Udvalg Kirill Kabanov, lavet en offentlig erklæring om, at kampen mod vzyatochichestvom landet ligner mere en leg og efterligning end reelle forsøg på at imødegå dette problem.

Fejringen af Dag bekæmpelse af korruption

Anti-korruption Day Det er en international og fejret den 9. december FN-initiativ. På denne dag selv det har en slags slogan, der sender til os, at korruption og succes - to uforenelige begreber. På denne dag i Merida, i den mexicanske by blev der afholdt et højt niveau politisk konference om emnet "Hvad er korruption?", I, som blev undertegnet De Forenede Nationers konvention om bekæmpelse af dette problem. Konventionen forpligter staterne til at erklære bestikkelsen, brugen af budgetmidler til personlig gevinst og udbytte fra korruption strafbare handlinger. Hans Corell opfordrede til mere end hundrede repræsentanter for de lande, til etablering af dagen for at bekæmpe problemet. På denne dag i mange lande vært seminarer, marcher og demonstrationer, møder og konferencer om temaet for bekæmpelse af korruption.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.