LovStrafferet

Ophør af strafforfølgning og kriminelle sager (art. 27 i strafferetsplejeloven)

I retspraksis og litteratur findes ofte begrebet strafforfølgning og straffesager. Mange mennesker tror, at de er en og samme - opsigelse af en medfører automatisk ophør af en anden. Men dette er ikke altid tilfældet.

straffesag

Forhandlingerne begynder i det øjeblik, der er et dokument om, at sagen blev åbnet, hvilket gør undersøgelsen officer eller investigator. Hertil kommer, før det kan gennemføres den foreløbige karakter af omgående tiltag, der er, i sig selv, har efterforskningen af kriminalitet.

I en straffesag foretages særlige aktioner i alle tilfælde, selv om den mistænkte ikke blev fundet. Sagen kan fremstå som en kriminel, og et par stykker. På det tidspunkt, indtil de relevante myndigheder er i gang med at opspore synderen, de er parallelle med at indsamle evidensgrundlag: fysiske beviser, optegnelser af afhøringer af vidner, offeret (eller den person, der erstatter ham) eller omstændighed kriminel begivenhed.

Hvis alle omstændigheder er blevet præciseret, og den mistænkte ikke er installeret, udsætte sagen, indtil der ikke vil blive fundet skyldig person. Så her er det klart, at proceduren i straffesagen ikke er individualiseret.

Omlægning af kriminalitet er fuldt ud muligt af de grunde, der er anført i position 24 strafferetsplejeloven.

forfølgelse

Chase, set ud fra den lægmand at være forbundet direkte med forfølgelsen, sporing og andre lignende tiltag.

Men ifølge artikel 27 i strafferetsplejeloven, forfølges på grund af en strafbar handling - en funktion designet til at udsætte den skyldige part.

Denne procedure kan kun udføres af særligt autoriserede personer - inspektører, efterforskere og anklagere. Litteraturen nævner, at anklagemyndigheden kan udføres, og andre, der er involveret i sagen, men her er det sagt, er kun tilbøjelige til at deltage i forfølgelsen.

Formålet med strafforfølgning

Den person, som kan være genstand for retsforfølgelse, som det fremgår af artikel 27 i strafferetsplejeloven i Den Russiske Føderation med kommentarer kan kun være bestemte personer. Straffeloven indeholder ikke bestemmelser om ansvar for juridiske kategorier af personer.

Hvis der er tale om en forbrydelse, hvis den mistænkte, anklagemyndigheden er kun mulig i forbindelse med en bestemt person (artikel 27 i strafferetsplejeloven i Den Russiske Føderation med kommentarer i 2015) kan indledes af ethvert forhold, der fandt sted, hvad enten defineret.

Essensen af forfølgelse

Strafferetsplejen, som allerede nævnt, er en aktivitet for at afdække den skyldige. Således beviser indsamlet efter den kendsgerning, med det resultat, at afslører en person påstås at have begået forbrydelsen. Yderligere aktiviteter, der kan bevise dette faktum: kontrol alibier, søgninger, aflytning, beslaglæggelse af dokumenter og meget mere.

Derfor er disse handlinger anvendes til en bestemt person, og ikke til alle deltagerne i sagen.

Det er værd at bemærke, at anklagemyndigheden ikke i sig selv en anklage, selv om dens produktion er nødvendig beslutning at retsforfølge en tiltalt som borger, på hvilket grundlag, og udført forskellige tests og indsamle beviser for skyld er, at personen. I henhold til artikel 27 i strafferetsplejeloven (med kommentarer 2014/2015 år), kan begrebet afkriminalisering ses først efter en kriminel sag blev indledt officielt og identificeret den mistænkte.

Lovligt væsentlige konsekvenser

I løbet af undersøgelsen kan det være, at den person, der blev udsat for strafforfølgning, ikke skyldig, det er der hårdt bevis på dette faktum. I dette tilfælde betragtes som en proceduremæssig komponent er stoppet, og du kan starte en ny virksomhed, men i forhold til andre borgere.

For en person, der er frigivet fra målrettede funktioner af strafferetlig art i del 1 i artikel 27 i strafferetsplejeloven eller andre årsager, ikke forekommer nogen juridiske konsekvenser. Først og fremmest skal man huske, at den forfølgelse - det er ikke den sidste fase, og det mellemliggende. Det er også værd at huske straffeloven, som fastslår, at en person kun kan dømmes ved en domstolsafgørelse. Det er her, der er de juridiske konsekvenser af en straffeattest, etc.

Forholdet af sagen og retsforfølgning

Annuller strafforfølgning betyder ikke enden af ting, men ikke omvendt, og ikke altid. I simple ord, hvis en borger er stoppet alle mulige aktivitet, er ikke nødvendigvis, hvad der vil blive lukket, og sagen - er nødvendig for at finde den skyldige, for at samle nye beviser, etc.

Men hvis en kriminel sag afsluttes med den begrundelse, udtrykkeligt er fastsat, er anklagemyndigheden afsluttes i henhold til artikel 27 i lov om strafferetsplejen, automatisk: ligeglad - ingen processuel handling.

Årsagerne til ophør af virksomhed

For at standse forfølgelsen er det nødvendigt, at visse betingelser er opfyldt. Men først og fremmest vil det være nødvendigt at være opmærksom på de faktorer for ophør med alle former for sagen, da det indebærer automatisk annullering af forfølgelse. En straffesag kan være lukket (eller ikke er spændt), til gengæld, med den begrundelse, der er anført i del 1 i artikel 24 i strafferetsplejeloven i Den Russiske Føderation.

1. Hvis der ikke er nogen forbrydelse. Så hvis der ikke er noget emne, objekt og nærtstående part for en forbrydelse, der er ingen struktur.

2. Hvis der ikke er tegn på en forbrydelse. Her er den opfattelse, at enhver handling havde fundet sted, men for dem, en eller anden grund, er der ingen straf i straffeloven. Dog kan leveres foranstaltninger i administrative kode.

3. Hvis den mistænkte eller tiltalte døde. Imidlertid kan der indledes (eller ikke kan stoppes), hvis processen er slut, er det nødvendigt til rehabilitering af den afdøde.

4. Hvis der ikke er opgørelse af offeret. Det er nødvendigt i nogle tilfælde, i forhold, der ikke påvirker de globale public relations, såsom henhold til artikel 109 i straffeloven - prygl, i henhold til artikel 158 i samme kodeks - svig, og andre.

yderligere grunde

Hertil kommer, at hvis en kriminel sag er indledt, og et nyt stykke lovgivning den annullerede straf for en forbrydelse, er sagen lukket (ikke suspenderet).

Således i tilfælde af manglende mulighed for excitation eller ved dets afslutning ende og udøvelse. Denne s.1 omtalt i krav 2, artikel 27 i CCP.

Men der er funktioner, der stopper forfølgelsen fører til ophør af straffesagen. Så det vil være, hvis anklagemyndigheden er slut for alle mistænkte (tiltalte), ud over de grunde, der er nævnt punkt 1 i del 1 i artikel 27 i strafferetsplejeloven.

Begrundelse for færdiggørelse af forfølgelse

Som allerede bemærket, udøvelse ender i forbindelse med afslutning af proceduren. Men dette er ikke den eneste situation, hvor anklagemyndigheden kan afsluttes.

Ifølge bemærkningerne til strafferetsplejeloven, kan sagen ikke stoppes for alle deltagere, men kun for den borger, der er mistænkt for. I bemærkningerne til artikel 27 i strafferetsplejeloven har været flere tilfælde, hvor dette sker:

- manglende deltagelse af den mistænkte;

- et dokument af amnesti;

- slutter forældelsesfristen;

- fraværet af samtykke til retsforfølgning af sådanne personer, der har officiel immunitet;

- Hvis de enkelte episoder af sagen er ikke blevet bekræftet.

Funktioner retsforfølgning lukning: Amnesty

For flere detaljer du skal overveje placeringen af opsigelsen, såsom amnesti (artikel 27 i lov om strafferetsplejen P1 P3) og andre blandede forhold.

Afslutning af proceduren i forbindelse med amnestien skal forstås, at denne lov borgeren frigivet fra strafansvar. Derfor skal en person være en absolut amnesti. Hvis du bruger dette dokument kun ændre karakteren af den straf på blødere eller forkortet udtryk, anklagemyndigheden fortsætter.

Datoer og alder

Udløbet af begrænsning af den handling (punkt 3 i del 1 i artikel 27 i strafferetsplejeloven) medfører også ophævelse af strafforfølgning. For eksempel er deltagelse i forbrydelsen af en mindreårig kendetegnet ved en reduktion af forældelsesfristen til det halve, i henhold til artikel 94 i straffeloven. Derfor, hvis der er sådanne omstændigheder, stopper forfølgelse.

Hertil kommer, at alder i sig selv er vigtig. Således i henhold til del 3 i artikel 27 i strafferetsplejeloven, hvis en borger ikke har nået myndighedsalderen, eller på grund af psykisk sygdom, ikke var klar over deres handlinger, er straffesagen procedure afsluttes.

Tilstedeværelsen af beslutningen

Det anses for vigtigt, og tilstedeværelsen (eller opdagelse) i beslutningen høringskonsulentens om annullering af strafferetsplejen specielt til denne forbrydelse mod den samme person. Det vil sige, hvis sagen allerede er blevet undersøgt eller undersøgt, og fandt, at personen er ukompliceret at handle, i loven fastsættes den manglende mulighed for re-tiltrækning af den ansvarlige for den samme forbrydelse.

episoder

Retsforfølge episoden har også et sted at være, og derudover holder lejlighedsvis strafforfølgning. Så hvis i en straffesag et par episoder, der er et par af relaterede lovovertrædelser i alle straffesag og for hver af dem afslører den skyldige person. Hvis oprindeligt blev det antaget, at alle handlinger er blevet begået af en person, anklagemyndigheden begynder imod ham (eller hans identifikation).

Hvis det kan bevises (i mangel af beviser, i særdeleshed), i nogle kriminelle aktiviteter bestemt person ikke er involveret, så de episoder, som en person er ukompliceret, slutter anklagemyndigheden. For resten, dette proceduremæssige handling fortsætter. Og for dem, for hvem borgeren har ingen relation, - fortsat (som bestemt af gerningsmanden, etc.).

Strafforfølgning annulleres ikke, hvis gerningsmanden gør indsigelse mod annullering af sagen (artikel 27 del 2 i straffeloven i Den Russiske Føderation).

Call of immunitet

Anklagemyndigheden kan ikke udøves for visse personer. Eller det udføres, men med de andre sager, som retten. For personer, der er immune er flere grupper:

- medlemmer af diplomatiske organisationer, der ikke er borgere i Den Russiske Føderation;

- lederne af fremmede stater og regeringer;

- ansatte i konsulater;

- ansatte i internationale organisationer;

- repræsentanter for de lande i internationale organisationer;

- visse kategorier af militæret, personer tilsyns holdninger og hold flybesætninger.

Alle disse personer har immunitet i varierende grad (en komplet, en partiel), men under alle omstændigheder i sagen kun ved retskendelse kan udføres for denne gruppe af mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.