Mad og drikkevarerOpskrifter

Marinade til shish kebab af lam - nøglen til en vellykket retter

På trods af enkelheden i forberedelse, er det en marinade til grill lam skålen sætter tonen. Som du ved, den fårekød har en specifik lugt og usædvanlig smag. Derfor må vi overveje, hvordan man kan sikre, at den forblev i den samme blide, og samtidig overtog lysstyrken og duften af krydderier og krydderurter. Men bare rolig: spyd af lam ikke bare i Kaukasus. Det er en livret for beboerne omkring Middelhavet. Og derfor marinaden til lam opskrifter, der er mange. Overvej nogle af dem. Traditionelle georgisk metode tættere på os i mentalitet. For at forberede en marinade til grillspyd af lam skal hugge et pund modne tomater, 500 gram løg, en stor leder af hvidløg. Og alt dette - et kilo kød! Skarphed giver kebab krydderier og krydderurter - for det meste rød peber. Fold i de hakkede stykker af lam i et glas skål, tilsæt marinaden, godt huske alle de hænder og lad i fire timer. Hvis du ikke kan vente med at starte stegning kan reducere ventetiden til to timer. Men så er du nødt til konstant at mash kødet til bedre imprægnering.

Abkhasisk marinade til kebab af lam gøre dette: hæld et glas hvidvin 3-4 suppe skeer kraftig adzhika. Til denne blanding blev smuldret 2-3 løg, en eller to fed hvidløg, salt og krydderier. Fyld den, og sætte kød i køleskabet kapacitet (tæt på døren, der ikke er meget frost) for natten. Og for dem, der ikke kan lide krydderi til lam, kan vi rådgive denne metode: Hæld de hakkede stykker af kulsyreholdige mineralvand, presse saften af en citron, citrus pulp og hak og tilsæt til kødet. Denne metode gør det muligt at starte stegning på blot tre til fire timer. Men inden da, så glem ikke at tilføje salt og peber stykker.

Marinade til shish kebab af lam afhænger af, hvilken slags kød, du vælger. Unge lam op til tre måneder behøver ikke iblødsætning. Lam fra 6 måneder til et år, hvis kød er intenst rød, og fedtstriber - hvid, kræver forudgående forberedelse. Men det er kortvarig. Bare for at sætte stykker af kød ringe 4-5 løg, drys dem med jorden sort peber og salt, bland godt, hæld et glas tør vin ufuldstændig og lidt olivenolie, igen mash hænder og efterlader en halv time.

Selv med brug af teblade kan tilberedes en lækker og delikat skewers af lam. Opskriften af marinaden er meget enkel. Vi brygge en meget stærk te (50 g pose halv liter kogende vand). Vi giver det brygge og køle lidt. Denne bryg pour hakket i stykker af kød og overlade det til to eller tre timer. Inden vi går videre til stegning, er te hældes, og får saltet og krydret med krydderier.

Men den bedste marinade til lam - med naturlig yoghurt og krydderurter. Sur mælk miljø er helt blødgøre kød, rosmarin, timian og mynte giver fadet en uforglemmelig aroma. Udskårne kødstykke, peber og salt. I en separat skål, blandes en kop yoghurt (som tillades at erstatte det med fedt yoghurt) med fire spiseskefulde olivenolie. Tilføj en halv teskefuld nævnt krydderurter - tørret eller frisk. Citron vask, skar hans hud og presse saften ind i yoghurt. Skræl og gnid og tilsæt i gryden. Hæld en blanding af kød i 5 timer, og fortrinsvis natten over.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.