Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrift på kyllingebryst

Der er mange måder at forberede kylling, enkel og kompleks. Da de retter tilberedes hel fugl og dens enkelte dele. En særlig plads i denne serie hører til de opskrifter på forberedelse af retter fra kyllingebryst, fordi de er svære at sammenligne med noget andet på krydderi smag.

Hver opskrift kyllingebryst hensyn til de særlige forhold i, at kød indeholder meget lidt fedt. Heraf følger, at det er vigtigt at gøre skole. Det bruger en masse forskellige saucer og praktiseres marinering af kød.

Madlavning kyllingebryst på forskellige måder:

1. Opskrift kyllingebryst med fløde sauce med pistacienødder

Opskriften er beregnet til to portioner.

Ingredienser: To kylling bryster, mel

Ingredienser sauce:

Leek, dens lys grøn del, omkring 4 - 6 cm

Pistachio skrællet, til 40 g

Et halvt glas vin, hvid

En kop tunge fløde

olivenolie

smør

Opskrift på madlavning kylling bryster:

Kylling bryster renset fra knoglerne, fedt og film. På begge sider af fileten er behandlet med salt og peber, at smage. Forarbejdede stykker af krydderier rullet i mel, omhyggeligt, så intet er taget væk fra kødet bagefter. Du kan ryste mel forarbejdet kød.

Forvarmet gryde med olivenolie, knapt dækker bunden. flamme er indstillet på det midterste niveau eller lidt højere. Efter opvarmning stegepande produceret med to sider behandlede fileter, cirka 5 minutter, uden låg.

Efter ristning, er kogt kød videregivet til pladen. Du er nødt til at ombryde at fuldføre varmebehandling filet det med folie og så var det et par minutter mere.

Udført rigtigt, hvis kødet er skåret på en lys og saftig smag.

Pistacie sauce fremstillet i forvejen.

For ham er det nødvendigt at slibe pistacienødder med en kniv eller blender. Løg skåret i halve på langs, derefter skåret i halve ringe felt. Efter udskæring løg skal skylles grundigt med vand.

I en stegepande over svag varme Smelt smørret, til 100 g, hvilket protushivayut snittede løg halvringene, et par minutter. Efter, er det nødvendigt at øge niveauet af varmen, tilsæt i gryden og hæld pistacienødder kogt vin.

Efter fordampning af vinen til det halve, tilsæt fløde. Provarkoy varer et par minutter, med lejlighedsvis omrøring, indtil tyk konsistens af massen.

Den færdige masse er krydret med salt og peber og serveres ved bordet sammen med den kogte kyllingebryst.

I stedet for pistacienødder kan bruge andre nødder eller blandinger deraf. Saucer kan være kreativ uden restriktioner.

2. Bagt kyllingebryst

Ingredienser:

Et kyllingebryst

en gulerod

Et løg

50g creme

5g smør

Paul spiseskefuld af mel

tørret basilikum

Peber, sort

salt

vegetabilsk olie

vand

Opskrift på kyllingebryst:

Vasket og obsushivayut kyllingebryst. Filet skåret meget tyndt. Skær stykker kød krydret med krydderier efter smag og bland grundigt. Forvarmet gryde med vegetabilsk olie. Så lagt i en gryde skiver kød og ristede indtil Ruddy, på lav varme.

Klare gulerødder og løg, vaske og hakkes fint. Skæring grøntsager til at stege i en separat gryde med vegetabilsk olie på bunden.

Sauteed grøntsager at skifte til panden med kyllingebryst. Der hældes også den nødvendige mængde vand til slagtekroppen. Simre bør være op til 15 minutter.

Mel stegt til de er gyldne i tørt, separat pande. Det er nødvendigt at tilføje smør og varmt vand, indtil en densitet på yoghurt under omrøring.
Klar til at flytte saucen i gryden med kødet og bland godt. Efter, tilsæt creme fraiche. Fadet sige stuvet i en lukket gryde indtil kogt.
Klar-måltid serveret ved bordet straks i dyb tallerken.

Hver person er i stand til at berige enhver opskrift personlig kulinarisk oplevelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.