Mad og drikkevarerOpskrifter

Bage kartofler med kød i ovnen. madopskrifter

Kartofler er ikke for ingenting kaldes den anden brød. Det er vanskeligt selv at tælle, hvor mange der er retter fra det: stegte, mosede kartofler, kartoffel pandekager, dumplings, dumplings, gryderetter og endda kager. En smag af bedstemors tærter med kartoffel fyld! De ting, vi har ikke lært at lave mad denne grøntsag. Der er endda opskrifter på hjemmebagt brød, hvor gærdej klar tilsæt revet rå kartofler. Dette brød har en unik smag og fik ikke forældet.

Meget velsmagende ret viser sig, når vi bage kartofler med kød i ovnen. Til fremstilling af sådanne fødevarer behøver ikke at være et geni kok. Der er flere gennemprøvede måder hvordan man laver en kartoffel med kød.

For første opskrift har vi brug for følgende produkter:

  • 500 g hakket svinekød eller kombineret;
  • 1,5 - 2 kg kartofler af medium størrelse;
  • 4 løg;
  • vegetabilsk olie;
  • et æg;
  • salt, krydderier, dild.

forberede fyldet

For at gøre dette, bland det hakkede kød med et finthakket løg og dild, tilsæt krydderier, æg og salt. Det er ønskeligt, at fyldet var ganske fed. Ælt godt. Mine kartofler grundigt, men ikke fjerne huden. Nu er en speciel kniv med en ring Gør det gennem huller langs længden af kartoflerne. Hvis du ikke har specialværktøj, kan du gøre dem den sædvanlige tynd kniv.

Fyldte kød og knolde lagt på en tør bagning så stramt som muligt. Inden 60-65 minutter, bage kartofler med kød i en ovn forvarmet til 200 0 C. Om ønsket skålen var juicier placere den i muffen til bagning.

Mens vi bage kartofler med kød i ovnen, skæres i ringe tre resterende løg og ragout dem med smør over svag varme indtil de er møre. Vi tager ud det færdige fad, spredt på en stor tallerken og top jævnt distribuere luk.Kartoshka proppet med kød i ovnen er godt brunet og saftigt, stuvet med løg let med vegetabilsk olie imprægnere hende med sin saft. Fadet er klar.

For anden opskrift farshiruem knolde på samme måde, men først rense dem fra huden. Kartofler proppet med folder i en gryde og hæld kogende vand saltet. Vi lægger på ilden og give simre i 8-10 minutter. Det vigtigste er ikke at overdrive, at kartofler ikke er syde. Tilberedningstid afhænger af sorten. Vi tager de kogte kartofler, giver vand til afløb. Varm den dybe pande tilstrækkelig mængde olie til helt at dække kartoflerne. Udelad et par stykker fyldte stegte knolde, og steg til de er gyldenbrune tilstand. Kogte kartofler drys finthakket dild og tjene til varmt bord.

Og den tredje vej. Farshiruem knolde som anført i første opskrift. Tag en støbejern gryde, tilføjer vi til kartoflerne. Nu blandes lige dele (valgfrit) tomatsauce, syrnet fløde, vand og vegetabilsk olie (kan være cremet). Den resulterende blanding blev salt, peber og fyld den kartofler. Dæk panden, hvis ikke dække, bruge folie. Bag kartofler med kød i ovnen indtil kogt. Tag ud, spredt af anrettede retter. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.