Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan at lave mad kylling med sovs i hjertekamrene multivarka?

Hvordan til at lave mad kylling ventrikler kender ikke alle. For at afhjælpe denne situation, har vi besluttet at fortælle dig mere om, hvordan man laver en lækker og smagfuld gryderet, ved hjælp af biprodukter og grøntsager.

Trin for trin opskrift kylling ventrikler i multivarka

Nødvendige ingredienser:

  • Gulerod gennemsnit - 2 stk;.
  • Frosne hjertekamrene kylling - 800-900 g;
  • hvide løg - 2 stk;.
  • fed creme - 190 g;
  • Pasta krydret tomat - 5 store skeer;
  • solsikkeolie - til stegning (til valgfri),
  • renset drikkevand - 1,2 kopper;
  • jorden allehånde, persille frisk, havsalt, alle krydderier - tilføje smag.

Behandling af biprodukt

Før du tilbereder kylling ventrikler i multivarka, bør kød ingredienser behandles godt. Til denne parabol anbefales kun at købe renset biprodukt. Således bør maverne vaskes for at fjerne unødvendige stive elementer og derefter skåret i 3-4 dele (og kan anvendes i generelle form).

Processing grøntsager

Hvordan at lave mad kylling hjertekamrene, så som et resultat du nødt til at være meget stor og lækre gullasch? Det anbefales at bruge de valgfrie ingredienser såsom hvidt løg og frisk gulerod. De skal renses, derefter skåret i tynde skiver og ringe.

ristning ingredienser

Næsten hver kok, der besluttede at gøre denne parabol til middag, er først og fremmest interesseret i spørgsmålet om, hvordan man laver kylling ventrikler. Det skal bemærkes, at biprodukt sammen med grøntsager, der behandles i moderne køkken apparat i 70 minutter.

For at forberede denne parabol af slagteaffald er forpligtet til at tage multivarku, og derefter sætte det hele hakket kød ingrediens. Dernæst er det nødvendigt at smag solsikkeolie og koge i 9 minutter i "Bagning". Når hjertekamrene ændres i farve og delvist brunet, bør de hælde hvid løg og hakket gulerod. Disse komponenter sammen med biproduktet er også ønskeligt at stege i 16 minutter.

stuvning

Når alle fastlagt i multivarku bestanddele brunet, bør de hælder almindeligt vand, tilsæt salt, krydderier og peber, bland godt, tæt og koge i en halv time i den tilsvarende tilstand. Ved siden af den næsten færdige gullasch nødt til at tilføje en krydret tomatpuré, fedt creme fraiche og hakkede krydderurter. I denne sammensætning, er det ønskeligt at lave mad i det samme program, en anden fjerdedel af en time.

Hvordan til at præsentere fadet til bordet?

Nu ved du, hvordan man laver kylling ventrikler, sammen med grøntsager og aromatisk sovs. Det er værd at bemærke, at tjente denne skål til bordet og kan, sammen med en hvilken som helst side skålen, og bare sådan, med hvedebrød. På grund af den fedtfattige kylling slagteaffald, middagen er godt nærer kroppen, men det skaber ikke en følelse af tyngde. Hvis du ønsker en mere tilfredsstillende måltid, kylling ventriklerne bedst gryderet med grøntsager såsom kartofler, aubergine, kål osv Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.