Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvor hurtigt optø kød hjemme

Næsten hver kvinde før eller senere konfronteret med spørgsmålet: "Hvordan hurtigt optø kød" Det skal bemærkes, at i dette tilfælde er der mange nuancer, fordi hvis du gør det forkert, kan du blot få en ikke-nærende og smagløst biomasse. Derfor anbefales stadig at følge nogle enkle regler.

Således at holde alle de næringsstoffer, skal kødet skifte fra indefrysning kammer til kølerummet (på den øverste hylde), hvor det langsomt vil tø. I dette tilfælde, lagde den på en plade eller skål, som det vil følge af overskydende væske. Efter én dag når produktet temperaturen når nul grader, og det bliver blødt og bøjeligt, skift det i varmt vand i femten minutter (varmt vand ikke anvendes, da de øvre proteinholdige elementer kan krølle). Kødet er derefter skifte på et tørt håndklæde og duppes toppen klud. Det er den eneste rigtige måde at tø.

Men der er tidspunkter, hvor til at udføre de ovennævnte anvisninger ikke har tid, så overveje alternativer til, hvordan hurtigt optø kød.

1. Det er muligt at sætte produktet i koldt vand, er færdigpakket i en plasticpose. I hvert fald dette ikke kan anvendes til varmt vand, fordi det er en grobund for bakterier desuden smagen af fødevarer er noget anderledes end det ønskede.

2. Hvis hjem har en mikrobølgeovn, så er spørgsmålet om, hvor hurtigt optø kød, helt beslutte. For at gøre dette, hun bragte produktet og tryk på knappen afrimning. Programmet beder dig om at vælge driftsformen, så du behøver at gøre de anvendte stykker. Optø kød på denne måde, kan du i tyve minutter. Men det er nødvendigt hver to minutter for at slå det til endnu processen.

3. Kød optøet hurtigt, hvis de placeres under en strøm af luft. Du kan bruge en ventilator eller åbent vindue.

Der er et par kulinariske tricks så hurtigt afrimning kød. For eksempel fryses den skæres i små stykker, hvilket bidrager til dets hurtige optøning. Små stykker som muligt, uden optøning, hakkekød og derefter dræne det overskydende vand.

Før du optø kød, skal du ordentligt fryse det. Dette er bedst egnet tørmetoden. Da under optøning ikke vil blive tildelt et stort antal kødsaft, der indeholder de nødvendige næringsstoffer, som den menneskelige krop. Hvis hurtigt, og vigtigst af alt, til højre fryse produktet derhjemme, så er det muligt at afrime hurtigt.

Således hurtigt optø kød er ikke så svært, behøver du kun at være opmærksom på nogle regler og retningslinjer. For eksempel frosset nogle kødprodukter eller halvfabrikata anbragt direkte i gryden og kog lidt længere end sædvanligt.

Det skal bemærkes, at enhver indblanding i en naturlig proces afrimning fører til fiberbrud store iskrystaller, hvorved det vil følge saft og kød selv mister næringsstoffer bliver smagløst, tør, hård og letsmuldrende, og vigtigst, ikke som appetitvækkende som mister sin lugte og farver. Det anbefales derfor at planlægge på forhånd, hvornår og hvad der vil være forberedt. En frosne fødevarer bør være små portioner. Alle disse enkle teknikker vil gøre det muligt at undvære re-fryse mad, der er uacceptabelt i madlavningen. Kød retter er nærende, lækker og smuk kun i tilfælde af, at der vil blive bygget alle deres præparater regler, herunder afrimning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.