Kunst og underholdningFilm

Deborah Rennard fuld filmografi

Deborah Rennard - amerikansk skuespiller, forfatter og producer, bedst kendt for seerne for sin rolle som Sylvia Lavgren i tv-serien "Dallas".

Roller på TV

Deborah Rennard handler debut fandt sted i 1981 - hun blev valgt til rollen som sekretær Sylvia Lavgren i sæbeopera "Dallas". De næste 10 år, skuespillerinden optrådte jævnligt på skærmen i denne rolle indtil udgangen af tv-serien.

Umiddelbart efter skyderiet, "Dallas" Deborah blev inviteret til at spille Uitni Beyker i en anden amerikansk sæbeopera - "dage af vores liv" I denne tv-serie af hendes rolle var lille, og skyderiet varede kun et par måneder.

I 1996 skuespillerinde Deborah Rennard spillet i en episode af sci-fi-serie "Forever Knight", fortæller om livet og eventyr af en 800-årig vampyr Nicholas.

I samme år en efterfølger blev filmet tv-serien "Dallas" - "Dallas: JR Returns". Deborah Rennard igen spillet Sylvia Lavgren. Ud over det, deres karakterer er tilbage Larri Hegmen, der spiller JR Ewing og Linda Gray, der spillede hustru hovedpersonen.

I løbet af sine 16 års karriere skuespillerinden har optrådt i mange tv-serier. Den sidste af disse var "Familieret" - juridisk drama skabt af sin mand, Paul Haggis. Deborah Rennard spillede rollen som Anne Hoffler 2000-2001.

Karriere i Film

I 1986 skuespillerinden fik sin første rolle i en spillefilm - rolle harmoni i eventyr thriller "Twisted Lands". Dette projekt kan ikke kaldes den bedste i filmografi Debory Rennard - billedet ikke var en succes på box office, og nu meget få mennesker kender dens eksistens.

Den næste film med skuespillerinden blev udgivet i husleje i 1990 og har været langt mere vellykket den foregående. Rennard blev godkendt til kvindelige hovedrolle i actionfilm "AWOL," instrueret af Sheldon Lettich. Dens partnere i rammen har været Jean-Klod Van Damme og Eshli Dzhonson. Kritikere af filmen fik blandede anmeldelser, og indtjente omkring $ 24 million. Det er værd at bemærke, at på det tidspunkt var det en god indikator.

I 1997 skuespillerinden spillet en lille rolle i forbrydelsen thriller Jim Kauf "kriminelle forbindelser." Kritikere maleri blev opfattet tvetydigt, og god box office, hun kunne ikke prale af - box office beløb sig til kun $ 6 million. I øjeblikket er dette den sidste feature-længde film i karrieren Debory Rennard.

Personlige liv

I 1997 skuespillerinden gift med en succesfuld Hollywood forfatter og producer Paul Haggis.

Parret gift i 20 år, har de en søn, James. Familien bor i Santa Monica (CA).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.