Kunst og underholdningFilm

De mest berømte film med Dyuzheva

Dmitry Dyuzhev - den berømte skuespiller, der behager tilskuerne et fremragende stykke arbejde. Han spillede i malerier af forskellige karakterer. I denne artikel ser vi på de mest populære film med Dyuzheva. Dybest set, vil komedie blive præsenteret såvel som skuespiller ofte spillet i filmen af denne genre.

"Gravid"

Begynd at beskrive film Dyuzheva et maleri med titlen "Gravid". I denne film, Dmitry spiller hovedpersonen - den førende nyhedskanal i musikken af Sergei. Dens konservatisme, denne mand står klart ud fra gruppen. Sergey alt nyt er skeptisk. Denne adfærd bliver en årsag til latterliggørelse.

Dette spørgsmål kan hjælpe kun et mirakel, men Sergei troede ikke på ham. Men en dag alt ændrer sig. En dag, han tænker på, hvad barnet gerne vil. Som et resultat, Sergei bliver gravid.

Nu Sergei vil tale til alle, at bevise over for dem, at mirakler stadig ske. Sådanne gode nyheder slægtninge (kone, ven, bror, forældre) lært på ferien bordet. ZhenYa, ven Sergei, fundet en ganske praktisk tilgang til erhvervslivet. Han overtalte ven barm er, at graviditet - det er en reel mulighed for at vinde hæder og, selvfølgelig, penge.

Efter showet er der "gravid", som blev den mest populære projekt på TV. Selvfølgelig, hovedpersonen i hans - Sergei. I øjeblikket blev han en stjerne. Men Sergey har en hård tid, fordi behovet for at kombinere arbejde og graviditet.

"Høj sikkerhed Vacation"

Beskriver Dyuzheva Film Medvirkende behov for at fortælle dig om dette. Skuespilleren viser derefter Eugene Dmitrievich Koltsov.

Skæbnen dekreteret, at mørket og ringe uventet som sommerlejr i selskab med børn og, selvfølgelig, ledelse. Alle ville være godt, men der er én ting. Koltsov og skumring kom ind i lejren netop løsladt fra fængslet.

Her lider disse to tidligere fanger anderledes børnemishandling.

Koltsov og skumring ønsker, er deres løsrivelse modtog prisen i form af en tur til St. Petersborg. I den proces, de afslører en masse talent.

"Tariff" New Year ""

Fortsat at beskrive film Dyuzheva, fortælle om denne film. I filmen skuespilleren spillede tankskibet driveren. I nytårsaften sande inderste ønsker. Tilfældigvis ringet forkert, Andrei falder i det forløbne år. Hun fortæller ham. Andrei forelsker sig i hendes stemme. Kvindelige Alena med ham regnet ud, hvordan de vil mødes og forene fortid og fremtid.

Men katastrofen rammer og Alain dør. Andrew havde ikke noget valg, hvordan du får alt tilbage for at redde sin elskede.

"Drøm om"

Hvilke andre interessante film Dyuzheva? For eksempel "Drøm videre." Skuespilleren spiller en rolle i filmen Andrian. Hovedpersonerne er fire venner. De har helt forskellige vaner og livsstil. Når de har fundet liv på den anden side, og at forstå, at du har brug for til seriøst at overveje eventuelle drømme. Faktisk nogle gange de kommer rigtigt.

Endelig en lille

Nu ved du, hvem der er Dmitry Dyuzhev. Hans film er interessant, især de malerier, hvor skuespilleren medvirkede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.