ModeShopping

Azure farve fra paletten rgb-up makeup

Azure farven stammer sit navn fra de mineralske lapis lazuli, som i oldtiden blev anvendt til at producere farvestoffet blå nuance. Denne sten, hvis krystaller har en farve fra mørk blå til grønlig-lilla. Desuden opnåede de gamle en farve til tekstiler og farver sten palygorskit og indigo planter.

For at besvare spørgsmålet: "Azure farve - det er en" - ganske vanskeligt. Af hensyn til nøjagtighed, kan du ty til computerteknologi og at bestemme skyggen under skalaen RGB (rød-grøn-blå) . Her, blå har koordinaterne 0-127 - 255 henholdsvis, hvilket betyder, at der ikke er nogen farve i det røde komponent og overvægten af blå. Ja, i hverdagen er det ofte koloristiske udtryk korreleret med et strejf af himlen på en klar dag. Især om, hvordan det azurblå farve opfattes af store kunstnere, kan du se på billedet I. Grabar "februar lazuli."

Denne smukke blå farve er vidt udbredt i naturen. Især er det slidt amerikanske Bluebirds, fælles tit, blå og gule macaws, malurus osv Desuden er en sådan farve har flere krystaller lazurite -. Smukke dekorative sten.

På vores planet, er der hele regioner, hvor den dominerende farve er azurblå. Billeder fransk udvej bevis. For eksempel i en flot blå vand af Middelhavet, indrammet af vidunderlige natur afspejler grænseløse mørke blå himmel.

Azure farven på tøjet egnet til næsten alle. "Himmelske" tone kan bæres af både mænd og kvinder. Han vil understrege snehvide hud eller brunette er en god tilføjelse til hendes solskoldning. Tøjet denne farve vil tage sig godt blondine der ofte har blå øjne. Ikke imødegå den og rødhåret.

Det vigtigste af enhver garderobe - hvide bluser, sorte nederdele og jeans - er perfekt kombineret med den blå ting. Azure farve bluse vil se spektakulære med chokolade jakke eller sand farve. Der passer helt blåt jakkesæt kontrast læder håndtaske og sko af naturlige farver. Og for en weekend tøj kan gøre en lys kombination af farver fra gul eller rød.

Farvepalet til mænd normalt omfatter ét element af lyse nuance. Så det giver mening at købe, eller en skjorte eller slips, eller hyttesko, som kan kombineres med hvide bukser på ferie, med en mørk blå jakkesæt eller jeans. Et stort antal af farverige pletter i hverdagstøj russiske mænd er ikke almindelige, da det gør dem til at ligne eksotiske fugle.

Også azurblå farve er ikke altid begrundes i dagtimerne makeup på grund af sin saftighed. Let eyeliner på det øverste øjenlåg, som vil passe og grå øjne og blå øjne, brune øjne og piger. Glem ikke den grundlæggende regel af en make-up: skal være lyse eller øjne, eller læber. Derfor, i læbestift tilfælde af tilstedeværelsen af den blå farve i makeup bør være neutrale. Dette vil gøre det muligt at se spektakulære, men ikke vulgært.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.