ModeShopping

Tatovering "Feather": den værdi og beskrivelse

Den tatovering pen er meget almindeligt. Dette mønster gør sig selv og drengene og pigerne. Betydning tatovering "pen" har en masse symbolske farver. Det hele afhænger af formen af den anvendte mønster og stil. Det blev undersøgt for første gang sådan et billede dukkede op på kroppen af repræsentanter for indianerstammer. betydning var ganske usædvanligt og mystisk for indbyggerne i det amerikanske kontinent tatovering "pen". Det betød, at sjælen af en mand er udødelig. Det er ofte anvendt som et symbol på genfødsel af alle levende ting på jorden. Men sådan en tatovering havde ret til at bære, ikke alle mennesker. Hun ville dekorere liget af en mand, der viste sig at være hans mod og tapperhed. Det kunne være krigere, høvdinge af stammen, healere, shamaner, ældre og andre respekterede personligheder.

I oldtiden, folk troede, at ved hjælp af en tatovering på deres krop, vil de være tættere på guderne, at være i stand til at kommunikere og forhandle med dem. Indianerne, der bar billedet af en ørn fjer, var på en præmie i stammen. Man mente, at de har vist deres styrke og mod, og overtog alle de kvaliteter af denne modige og stolte fugl. Tatovering 'pen' betydning var meget vigtigt, som Ørnen fra indianerne - et væsen, der ser og ved alt, Han er den Almægtige, og er et symbol på den suveræne magt.

Hvis vi taler om tatoveringer med billedet af pennen i dag, er de opdelt i to grupper. Det kan være normal, eller fjer af forskellige fugle sådanne tegninger, som er lavet i traditionel indisk stil. Generelt ved tatovering, "pen" til følgende: Det er et symbol på lethed, flyvning, tillid, spiritualitet, frihed, kreativitet, mod og en stærk vilje.

Tatovering "røde fjer" symboliserer sejr. Det er kun skæres i halve, betyder det, smerte og lidelse (som hvis skåret i halve sjælen). Det kan også afspejle de knuste drømme og brudte håb. Perot, der kastede betyder efterårsfarver sorg og afsked.

Tatovering "pen" værdi (hvis det er påfuglefjer) med en tids lang Grækenland blev den følgende: et symbol på himlen, rigdom, gavmildhed og medfølelse for sin næste. For kineserne, det havde en anden mening - en sjælden skønhed og høj værdighed. Fjer denne smukke fugl blev betragtet som et symbol på renovering, da de har en påfugl ændrer sig over tid. Typisk er disse tal er populære hos kvinder. Skønheden og nem altid tiltrukket piger. Billede af en påfugl fjer er velegnet til mennesker med kreativ tænkning og meget åben.

Figur pen Firebird - en anden populær tatovering "pen". Dens betydning er noget der ligner den foregående udførelsesform. Det er også et symbol på kreativitet. Folk, der har viet deres liv til en lys og spændende erhverv, som regel lavet tegninger af Firebird.

Det er indlysende, at værdien af den tatovering afhænger af fuglen, som pen vises. Også spiller en væsentlig rolle komposition. Tatovering med billedet af pennen - den mest alsidige smykke, der vil tage sig godt både i farve og i sort og hvid. Et typisk arrangement af et sådant mønster for en pige - eller skulderblad. Betydning tatovering varierer også afhængigt af farve og stil mønster. Et godt eksempel er en rød kuglepen, som symboliserer sejr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.