ModeShopping

Sådan binde et tørklæde på hovedet

Mode er foranderligt, og hvert år er der nye tilbehør, tøj, utrolige kombinationer af farver og stilarter, de nyeste trends. Men nogle elementer og tilbehør synes at være med på moden for evigt. En af disse "evige" komponenter i garderoben for enhver moderne kvinde er et lommetørklæde. Sjaler er alsidige tilbehør, der aldrig går af mode. Alsidighed sjaler - ikke et tomt ord. Det kan bæres rundt om halsen, som et bælte anvendes på et skørt eller jeans, og endda som et armbånd eller håndtaske dekoration. Ekstremt populær i år vandt de fashionable hovedtørklæder i stedet for 2011. Det er moderne at bære en hovedbeklædning tørklæde denne sæson.

Nedenfor ser vi på, hvordan man kan binde et tørklæde på hovedet - en enkel proces kan udføres på flere måder. Det gør en række forskellige måder at bære et tørklæde endnu mere alsidig - med den samme tilsyneladende almindeligt stykke firkantet eller trekantet formet stof kan udføres en række manipulationer, som gør det muligt at dreje et tørklæde i en fantastisk tilbehør, der kan fremhæve ethvert outfit.

Er mange måder hvordan man binder et tørklæde på hovedet, gør det muligt at dekorere enhver pige eller kvinde. Valget af metode afhænger af smagen af bæreren, formen på hendes ansigt, hår, og resten af outfit. De vigtigste typer af hvordan til at bære et tørklæde på hovedet er i form af at bære pandebånd, tørklæder, bandanaer, eller turban.

Hvorfor har sjaler har opnået en sådan popularitet? Hvorfor er det vigtigt at vide , hvordan man binder et tørklæde om hovedet? Et par sandheder, der er blevet kapital. For det første, et tørklæde, som er pænt bundet på hans hoved, ser altid vigtigt. For det andet kan hovedtørklæder 2011 være underlagt forskellige eksperimenter. For det tredje kan de tørklæder i lyse farver og de originale farver øjeblikkeligt omdanne billedet af pigen.

Så for at et par måder binde et tørklæde på hovedet:

metode №1

1. Det er nødvendigt at tage sjal modsatte hjørner, så fold det fra begge sider mod midten. Dette gøres således at resultatet er en strimmel bredde på omkring 5 cm.

2. Den resulterende band til at sætte på hovedet, mens fast holder kluden i begge ender. Dette bør ske på en sådan måde, at folde strimlen placeret langs hårgrænsen.

3. Dernæst de to ender er forbundet til bagsiden af hovedet under håret. Så har du brug for at binde et tørklæde og sørg for at det holdes fast på hovedet.

4. For at give eget billede koketteri bør binde en dobbelt knude på ryggen, og de frie ender af sjalet til at kaste over skulderen.

Fremgangsmåde №2. Denne fremgangsmåde involverer anvendelse af spændet i form af otte

1. Først skal du sætte et tørklæde om halsen , så enderne ville være "set" fremad.

2. Hver ende af tørklædet føres gennem hullet spænde.

3. Efter gevindskæring ene ende af tørklæde tages i hånden og klatrer ned.

4. Enderne af lommetørklædet bør være under håret uafgjort.

5. Den endelige fase bør være tilpasningen af folderne på tørklædet, også nødt til at fastsætte dit hår.

Fremgangsmåde №3. Mulighed for længere hår og bruge en enkelt node bag

1. foldet lommetørklæde nødvendig diagonalt, således at én ende er placeret under den anden.

2. Derefter skal tørklædet samle op og sætte på hovedet.

3. Bageste lommetørklæde bundet enkelt node.

4. For at give større effekt kan binde et tørklæde sløjfe.

Fremgangsmåde №4. tidløse klassikere

1. Først skal du folde tørklæde diagonalt. Så bringe det over hovedet og lægger så at kanten af tørklædet holdt over hans øjenbryn.

2. Enderne af lommetørklædet bør binde en enkelt knude bag.

3. Den ene ende af lommetørklæde lagde sig på toppen af en anden og justeret.

Denne indstilling er velegnet til kvinder og piger i alle aldre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.