ModeShopping

Stormagasinet KaDeWe i Berlin: et overblik, features og anmeldelser

Berlin anses hovedstaden i gamle Europa af museet, de arkitektoniske mesterværker af Brandenburger Tor, Reichstag bygningen, smukke og duftende gade Unter Den Linden, ensemblet på Alexanderplatz og Kunfyurstendam daglig tiltrak en imponerende portion af turister.

En af de traditionelle borgerlige monumenter i Berlin - KaDeWe, Stormagasin, der bor mere end hundrede år på gaden Tauentzienstraße. Denne mod monument borgerlige luksus, moderne atypisk turistattraktion, en storstilet underholdningscenter og smukt liv. KaDeWe er i stand til at overraske den person, der havde set en masse, og at ødelægge selv den mest inkarnerede gnier.

KaDeWe - den bedste shopping i hele Tyskland

Et af de slogans indkøbscentret er: "Hvis et produkt er, har vi ikke, så han sandsynligvis ikke eksisterer"

Stormagasinet KaDeWe i Berlin, eller Kaufhaus des Westens (vestlige handelshus), er den største stormagasin på det europæiske kontinent. Område shopping gigant Ka De Ve er 60 tusind sq. M. m. Hver dag afdeling modtager mere end 50 tusind. besøgende. Bygningen har en 67 rulletrapper og 26 elevatorer. Denne luksus business bil åbent hver dag undtagen søndag.

I betragtning af omfanget og rækkevidden af den kommercielle virksomhed, er det helt naturligt, at butikken er blevet en favorit shopping destination for berømtheder. På forskellige tidspunkter, i et stormagasin købte Marlene Dietrich, Heidi Klum, Paris Hilton, næsten alle europæiske prinsesse, Robin Williams og andre.

Historien om den ældste boutique Tyskland

Selv hvis vi overveje alle varehuse i verden, KaDeWe (Berlin) blandt dem en af de mest solide og gamle. Denne handel overlevende blev bygget tilbage i 1907 købmand Adolf Yandofom. Senere blev bygningen solgt til Hertie, og i 30'erne konfiskeret og nationaliseret. Efter dette, som det ofte sker med de statsejede virksomheder, butikken blev ødelagt økonomisk, og snart ødelagt, bogstaveligt talt i 1943 restaureret bygningen i 50'erne, dengang mall var et symbol på kapitalistisk luksus og mangfoldighed. Kun styrket allerede skarp kontrast mellem Øst- og Vesttyskland.

Nu afdelingen betragtes som et symbol på tysk kvalitet, service og livsstil. Sammensætningen af de besøgende er meget fragmentarisk. Men mest af alt i afdelingen for tyskerne avancerede alder, mange asiater, især kineserne, russiske købere og tilskuere, der ikke køber noget, men ønsker at se på alle de pragt.

Geografien af shoppingcentret: hvordan man ikke at fare vild i landet shopping

Opbygning KaDeWe i Berlin er virkelig enormt. Desuden er dette sted ofte overfyldt på grund af sin overdrevne popularitet. De, der ønsker at gøre et besøg til indkøbscenteret så produktivt som muligt, er det nødvendigt at starte i det mindste tilnærmelsesvis oplyse dig om, hvor nogle salgssteder er placeret. Ellers er der risiko for at tilbringe hele dagen på jagt efter den nødvendige afdeling.

Afdelingen har 7 etager, som hver især har specialiseret sig i en bestemt produktgruppe.

1. Første sal - en arv af luksusbutikkerne på parfumevarer, kosmetik. Der er også en butik med tasker, ure, smykker. Muligheden for at mødes i afdelinger såsom falske status handelshus er nul, mulighed for at møde en entusiastisk dame - et hundrede procent.

2. Den anden sal var besat af butikker af varer til mænd. Der er et bredt udvalg af ægte tysk kvalitet fodtøj, beklædning og tilbehør fra anerkendte mærker luksus segment og Mellemøsten-Market: Lacoste, Hugo, Armani. En imponerende udvalg af produkter til sport og fritid.

3. Den tredje etage - det er en anden illustration af den hidtil ukendte "Paradis". Her kan du købe dametøj, sko, undertøj og tilbehør.

4. Det fjerde sal for at besøge dem, der er på udkig efter gaver, souvenirs, husholdningsartikler, børnetøj, redskaber, bryllup små ting.

5. På femte sal er der butikker, hvor du kan købe alt til underholdning: bøger, legetøj, rejser, gadgets, apparater,

6. Det sjette etage er udelukkende givet til gastronomi afdeling. Her kan du smage og købe alle slags produkter i de mest utænkelige kombinationer.

7. På syvende etage er en restaurant med en fantastisk panoramaudsigt over Berlin og en gourmet udvalg af vine og snacks.

Hvilke mærker er repræsenteret i et stormagasin

I stueetagen er der en masse af forretninger verdens kosmetiske mærker og modebutikker: Dr. Hauschka, Kanebo Sensai, La Mer, Estée Lauder, Lancôme, La Prairie, Omega, Tiffany & Co, Cartier, Louis Vuitton, Prada, Chanel, Bulgari.

På den anden og tredje etage er en masse butikker gennemsnitlige pris segment og velrenommerede tyske og europæiske mærker: Carven, Mary Katrantzou, Issa London, Theory, Alice + Olivia, Lacoste, Hugo, Escada, Armani, Gucci, The Row, Dior, Elizabeth & James , True Religion, Fred Perry.

Institut for gastronomi - et paradis for gourmeter på sjette sal.

Den berømte Paradise vkusnyashek på sjette etage - er en anden telefonkort KaDeWe i Berlin. Denne afdeling var i Guinness Book of Records. Dens størrelse og omfanget af strejker. Afdelingen sælger mere end 500 typer af brød, 8 ths. Slags ost, mere end to tusindvis af vin valg. Afdelingen solgte varer fra forskellige, radikalt forskellige prisklasser. I dette store mad hal sælge de mest sjældne og unikke specialiteter, og et uendeligt antal muligheder for konventionelle produkter. I denne afdeling er forpligtet til at droppe tre fjerdedele af alle besøgende til butikken. Desuden, hvis hele afdelingen - det er mere et turistmål for shopping, i købmand afdeling af højeste sandsynlighed for at møde tyskerne.

Tips begyndere og shopaholics. Eller hvordan man kan holde sindet og tegnebog

De fleste rejsende besøger denne ikoniske indkøbscenter, bemærkes, at priserne er der i takt med sin prestige. I mange europæiske indkøbscentre, især i München, Milano, Barcelona, priserne er lavere, selv for lignende vrangforestilling position end i KaDeWe i Berlin. Butikker i vores land, men kan ikke prale af konkurrencedygtige priser, selv i sammenligning med kult og ikke billige "KaDeWe". Så dem, der ikke har stor erfaring med den europæiske shopping, priser på hoteller "KaDeWe" synes meget rart, i forhold til Moskva eller Kiev. Desuden i det enorme Berlin gemme en masse mere sort og højere kvalitet af service.

For dem, der ikke kan lide at betaler for meget, til at organisere din tegnebog kun kost af hensyn til at besøge den største stormagasin i Europa, skal huske et par regler.

Flyrejsende på køb omkostningseffektive produkter skal tage hensyn til deres vægt og en gang at runde næsten deres værdi under hensyntagen til, hvor meget bliver nødt til at betale i lufthavnen for overvægtige. Eller flyve til Berlin med kun håndbagage, og til hjemrejsen til bog satsen med bagage.

Også gør ikke ondt at besøge mall at stifte bekendtskab med de mærker, der er repræsenteret der, og at skitsere en prøve indkøbsliste. For dem, der ønsker at have mere detaljerede oplysninger om et indkøbscenter, der www.kadewe.de site. center kort, en liste over butikker, deres arbejdstider, tidsplan Salem og andre nyttige oplysninger kan findes på denne hjemmeside.

Den mest behagelige tidspunkt for målte shopping i KaDeWe - perioden før frokost på hverdage. Så indkøbscenter endnu ikke er fyldt med lokale handlende, turister har en chance for at stille træffe et valg, montering og køb. Uden lange køer og meget karakteristisk rasprodazhnoy hysteri, som kan kort beskrives som "Under disse rabatter nødt til at tage alt andet vil tage en anden." En sådan bør undgås en situation og meget yderste for at forhindre det. Udsætte dig selv den maksimale mængde af udgifter til en bestemt shopping, ikke at købe noget er ikke helt rigtigt bare på grund af det faktum, at de ting, der virkelig er behov for ikke blev fundet. Måske som en ekstra afskrækkende på behovet for at tage en kæreste, kone eller mor.

Ak, ikke enhver ung dame har en "vaccine" fra shopogolizm. Heldigvis har mange kvinder lært at skjule denne defekt ved "svaghed i uskyldige." Før du kaster i atmosfæren af luksus og forbrugernes lykke, som ofte er forbundet KaDeWe i Berlin, kan du ønsker at besøge nogle andre interessante attraktioner i den herlige tyske hovedstad, se de oprindelige indbyggere. Således vil du have i det mindste nogle chance for at fange den tyske pragmatisme og passion for logik. Ikke alle mennesker kan tilbringe et par timer i indkøbscentret uden at bruge alle tjent over de seneste 200 år. Og selv de, der tror på indkøb magi på dem ikke virker, bare ikke helt klar over, hvor meget indflydelse på sind købere magi store luksus indkøbscenter. Så for at være sikker, at shopping med dem at få fat i et stykke af den tyske mentalitet. Og prøv en sober tilgang til shopping.

Overstock i Berlin

Den ideelle tid til shopping - sæson rabatter. Den KaDeWe, som, ja, et andet sted i Berlin, er de vigtigste perioder af rabatter - December-januar og August-September. De fleste af shopping eksperter rådgive at være opmærksom på salg på klassikerne eller kult, dem, der altid er i udvikling. Disse kan være tasker, overtøj, dragter, sko.

For dem, der er ædru og målrettet planlægning shopping i Berlin, kan stormagasinet KaDeWe være et udgangspunkt tranzhirnogo maraton. Men hvis der er lidt tid, din shopping tur på dette stormagasin er ikke værd at efterbehandling. Det faktum, at Berlin er stadig en masse forretninger, hvor priserne er meget pænere og mere praktisk shopping og gambling. Den Outlet Shopping er primært solgt ting originalt og af høj kvalitet, men på grund af sidste års kollektioner, og med en meget flot rabat. forretninger Problemet er, at de er langt fra centrale områder og boutique arterier i byen, så at listen over planlagte køb skal være imponerende at udligne rejseudgifter og besvær. Større Outlets: Designer Outlet Shopping Berlin, Zalando Outlet Shopping, Leiser Fabrikverkauf.

Hvor at have en god tid, spise og slappe af i stormagasinet

Udover shopping i "KaDeWe" der er mange tidsfordriv muligheder. I stueetagen er der en masse af skønhedssaloner, hvor kvinder behandles ikke kun sjælen banale massage og manicure. Hvor du kan afprøve de unikke spa-behandlinger, der kun er tilgængelige i de mest doroguschih hoteller.

På femte sal nær bogen afdeling er en hyggelig, meget stilfuldt læseområdet (og også gratis).

I afdelingen gemme en masse restauranter og caféer kendte netværk, men den mest prætentiøse restaurant er placeret på syvende etage. Restaurant er ikke billigt. Storslået udsigt over byen er formentlig inkluderet i opgørelsen. Også på denne etage er der en vinterhave og en terrasse.

i stedet for en epilog

KaDeWe i Berlin - en af de største attraktioner i den uformelle. Er det ikke mærkeligt, at besøge denne patetiske afdeling søges af mange internationale turister. Og ikke altid med det formål at købe noget. Sådan er det paradoks store indkøbscentre: ikke alle besøgende bliver en køber. Denne skæbne kan ikke undgås, "Dubai Mall", "Harrods" i London, og selv den russiske Central Department Store. Hele pointen er, at de berømte indkøbscentre tilbyder shopping område med høje huslejer. Hertil kommer, at i de butikker af luksus mærker og priser uden bidende skræmmende.

Den eneste gode råd for turister med gennemsnitlig solvens - er ikke bange for at deltage i dyre indkøbscentre og tage sådanne ture som besøg på museer eller udstillinger. Så gør millioner af turister. Desuden kan vi roligt sige, at afdelingen ledelse er absolut positivt henviser til sådanne besøgende. Selv dem, der ikke tjener indtægter specifikke handel pavilloner, stadig det bidrager til at opretholde billedet af hele afdelingen. Turister gå der, tage billeder, sende billeder på sociale netværk, taler om butikken til en ven. Det er også en form for passiv reklame. Og hvad en spændingen for købere: tage en tur, tage et kig på den skønhed, podegustirovat noget, så prøv på luksus sko, potestit pebret parfume, tage et kig på de elegante butiksvinduer. Og for at købe et brød og strømpebukser. Som et resultat, den minimale omkostninger og maksimum behagelige indtryk.

Jeg ville foretrække ikke at bruge tid de personer, der ikke altid føler sig godt tilpas i doroguschy butikker. For at undgå en akavet situation, skal det forstås, at kulturen i kundeservice i Tyskland, især i "KaDeWe", står på et højt niveau. Så en situation, hvor leverandører demonstrere Sure ansigt med en tavs spørgsmål: "Så købe noget" vi "er sjældne ?.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.